Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

K uredniku lokalnega časopisa pride neznan človek in reče:

- "Imam novico za vas. Na hribu se je prevrnil tovornjak. Ko je drvel po strmini, je porušil hišo."
- "Taka novica ni zanimiva niti zame niti za moj časopis."

- "Morda pa bo, če vam povem zgodbo do konca. Tovornjak je bil moj, hiša pa vaša..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Direktor podjetja je dobil otroka. Prva ga je od sodelavcev prišla pogledat tajnica. Ko se vrne, jo sodelavke sprašujejo:

- "Kakšen je otrok? Je kaj podoben očetu?"
- "Izklesan oče je. Ves čas se samo dere..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Mah, če useka ena od 250 kg, ti edino nagrobnik še kaj nuca, ostalo je kvečjemu, da te lažje zberejo skupaj...

Predstavljaj si pa, da ti dve ležita pod železnico - kjer se vse trese in upogiba pod težo. Če bi se sprožili, bi imeli v Sloveniji prvo letečo Reganovko (lokomotivo serije 664)...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

- "Jože, a veš, da je sedem moja srečna številka! Rodil sem se 7.7.1977 ob sedmi uri in sedem minut, na loteriji sem zadel sedem milijonov evrov in vse to sem stavil na konjskih dirkah na konja s številko sedem."

- "Mejduš, pa to je neverjetno! In koliko si dobil?"

- "Nič. Konj je bil sedmi..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pred eno uro je Janez007 napisal:

Tega pa ne razumem. Če im... ... ... ... ...eno 0%.

pred 43 minutami je Bossek napisal:

Fant z vasi, go... ... ... ... ... ... ... ...etno ne.

Vidva in vsi ostali podobno misleči: jaz sem samo razjasnil nekaj stvari v zvezi z nakupom in gospodarjenjem z gozdom. Nikogar nikoli nisem prepričeval, da je nakup gozda edino pravilno. Lahko se kupi tudi njivo... Ali pa zazidalno parcelo. Ali pa garažo. Ali pa se gre na potovanje okoli sveta. Zaradi mene, počnite, kar vas je volja, jaz nikjer nikoli nisem nikogar prepričeval, da je nakup državnih obveznic napaka in da naj raje kupi gozd. Samo razjasnil sem, kakšne so cene gozdov, kakšen je vrstni red predkupnih pravic in podobno. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

- "Slišal sem, da si se oženil..."

- "Ja, sem se."

- "Zakaj pa?"

- "Ni mi bila všeč hrana v menzah."

- "In kako je zdaj?"

- "Zdaj mi je všeč..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Alora, kmet an s hribu doma...

Če imaš slab gozd, kjer je večina lesa primernega le za kurjavo, je donos okoli 7 m3 na leto na ha, kar predstavlja okoli 135 €/ha na leto - po plačilu vseh davkov, dajatev, sekačev,...

Pri boljšem gozdu je letni prirastek skoraj enak, le kvaliteta lesa je boljša in se ga proda po višji ceni, ne pa kot kurjavo, zato le letni donos v € večji...

Če imaš smisel in oko za gozd, pa se lahko zgodi, da dobiš v gozdu eno samo drevo, ki je tako kakovostno, da njegova vrednost presega vrednost vsega drugega lesa. Takšna drevesa je treba pravočasno prepoznati in, ko „dozorijo," se jih proda na dražbi, kjer dosežejo cene nekaj sto ali celo nekaj tisoč evrov na kubični meter. Najdražji hlod letos je bil prodan za skoraj 15.000€...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Milan, Janez in Jože se pogovarjajo na pogrebu svojega prijatelja, kaj bi želeli, da na njihovem pogrebu povedo o njih. Milan pravi:

- "Rad bi, da o meni rečejo, da sem bil dober človek, ki je pomagal drugim..."

Janez malo pomisli in pove: 

- "Rad bi, da rečejo, da sem bil ljubeč mož in dober oče..."

Jože malo pomisli in pove:

- "Jaz bi rad, da rečejo 'Glejte, premika se'..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

- "Zdrav sem, moje srce je močno, jetra čista, ledvica delajo, mišice čvrste, moji možgani kot novi, naj potrkam po lesu, da se mi ne zareče ... Kdo je pred vrati, kar naprej!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Polde se odpravi na delo v Ameriko. Ker je nekvalificiran, se zaposli kot mešalec betona In tako veselo meša beton, nakar mora sprazniti mešalec in odpeljati beton. Ker ne more vsega narediti naenkrat, par metrov stran opazi Američana in mu reče:

- "Ej, pripelji karjolo!"
Američan pa ga samo debelo gleda. Polde malce glasneje ponovi:

- "Ej, pripelji karjolo, jebemti!"
Američan pa še vedno samo debelo gleda. Polde ga vpraša:
- "Okej! Do you speak English, tepec?" 
- "Well, of course!"
- "Pol pa mi že enkrat pr'pel' tisto karjolo..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Milan, Jože in Janez se sprehajajo po gozdu. Pridejo do jase in zagledajo ovco.
Milan:

- "Kako bi bilo lepo, če bi bila tole manekenka."

Jože doda:

- "Kaj manekenka, ko bi bila vsaj ženska."

Janez pribije:
- "Ko bi bila vsaj tema..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.