Z gospodom Pavlovicem, planirava no?no slikanje avtomobilov v prazni gara?i city parka ob lu?eh. Zraven bo tudi pija?a in jeda?a . Prihod verjetno nekaj pred pol deveto zve?er da se vsi spokajo in preden zaklenejo, verjetno pa kar ?e ta petek, ?e bi se ?e kak?na miata pridru?ila...vljudno vabljeni.
Alonso zna zaradi visoke kon?ne hitrosti Ferrarija prilesti visoko, ker bo na ravnini dokaj lahkotno prehiteval. Eno ?tartno mesto vi?je in pa ?isto stran steze so mu pri Ferrariju ?e zagotovili, s tem ko so Massi "nujno" menjali menjalnik (s katerim je bilo seveda v?eraj po kvalifikacijah ?e vse v redu)... sej pravim, bastardi italiani truffatori!
Ah prosim no. ?e bi pa Redbull to naredu, bi bili pa genijalci. Pa? dobra ideja, treba je uporabiti vse v boju za naslov.
whoop whoop Evo za vse k jamrate kako je nasprotni spol beden&nesramen...so what
Gospod svetovalec
Upam da mi boste pomagali.Par dni nazaj sem se odpravila na delo ter pustila moza samega doma pred televizijo.
Kaksen kilometer od doma se mi je ustavil avto,ni hotel znova zastartati,zato sem odsla pes domov.
Ko sem prisla domov nisem mogla verjet kar sem videla,moj moz je bil v postelji s sosedovo
hcerko.Jaz sem stara 32 let,moz 34, sosedova punca pa 19,porocena sva pa 8 let.Polna sem stresa,takoj potrebujem dober nasvet,prosim pomagajte mi.
S spostovanjem,Neza.
Odgovor svetovalca:
Draga Neza,
Vedno mi je hudo, ko slisim, da imajo ljudje tovrstne tezave.Da se je avto ustavil po tako kratki prevozeni poti je lahko vec vzrokov.Najprej poglej ce imas zadosti goriva, si morda tankala tisti neoporecni bencin na OMW? Mogoce ne dela crpalka ali pa imas kaksen elektricni problem-akumulator,svecke,vzigalna tuljava,lahko je kriva kljucavnica ali pa racunalnik vbrizga,ce sploh je od firme Magneti Mirelii. Vsekakor bi predlagal, da poklices avtomehanicno delavnico, da ti potegnejo avto v garazo ter ti ga natancno pregledajo.
Glede cene je tako kot je iceman rekel, ?eprav sem sli?al peri?nika da je govoril ?e v cenej?i ceni, ?e njega kontaktiraj, v tvojem primeru pa pomoje res ni problem rabljene. Pri meni ja, ker jih je res malo, pa ?e to vpra?anje ker imajo vse podobne hibe...
Edini meni zanimivi mod kar sem jih naredil, ?e iz ?asov srednje ?ole:
Potem je pa naslednji dan sledil ?us v ?oli, ker sem raje modal, namesto u?il
Sem pa modal ?e svega sva?ta, od GP1, GP2, GP3 (kar je ?pil na sliki), GP4, F1 challenge, GPManager, GP2Manager, GPWorld...ste dojeli vse v povezavi z F1 Pol srednji ?oli je pa volja minila, kdaj pa kdaj pa ?e odpeljem kak krog...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ideja
Z gospodom Pavlovicem, planirava no?no slikanje avtomobilov v prazni gara?i city parka ob lu?eh. Zraven bo tudi pija?a in jeda?a . Prihod verjetno nekaj pred pol deveto zve?er da se vsi spokajo in preden zaklenejo, verjetno pa kar ?e ta petek, ?e bi se ?e kak?na miata pridru?ila...vljudno vabljeni.
lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani