Tle lahka pa mal povete kak ra?unalnik imate, oz. vse o va? hardware-ju
Moj "magic box" pride 12.9.2007, ker je bil sestavljen po naro?ilu. Tak?nale bo pa konfiguracija:
AMD Athlon X2 5200+, 1024MB RAM Patriot, GeForce Series8 8500GT 512MB PCI-E, 320GB HD Samsung, NEC DVD (+/-) RW dual layer, ASUS M2N z ATX ohi?jem + 400W napajlnik, 5.1 zvo?na kartica, 10/100 mre?na kartica. Sem ?e tko navdu?en da mam ?e v signature not napisan To je ma?ina sanj za 440?
Zdej se matram pa na Intel Celeronu 1.8, GeForce4 mx440 Tornado, 256RAM, 80GB Maxtor, 300W napajalnik, ASRock P4V88 mati?na,...
Aja pa pohvalim se lahka da sem dans v Comtronu kupil nov model Trustove Laserske mi?ke. Nima led diode ampak neviden laser in spada pod Class 1 Laser Product in ma mo?nost 800 ali 1600dpi. Pa 8 gumbov ma od tega 7 ki jih je mo?nost programirat. Tist edn je za preklop dpi mo?i.
Evo stroji z katerimi sem uspel so bli japonci tut sam jih je bilo zaradi pomanjkanja mo?i bilo treba prodat zdej ko je dnar kupim kako mazurino in jo predelam. aja prostreet se ?e da dobit na crno seveda ni? niste od mene zvedl
evo ga need for speed most wanted je preteklost dobil nazaj bmw m3 gtr in igre je konec :mi pijemoo: pa ?e final pursuit mi je uspelo pobegnat taplavim oz ta?rnim
V letalu se vozijo Ku?an, Bush in Binladen. Pa jih vpra?a stevardesa, kaj bodo pili. Bush in Ku?an si naro?ita vodko, Binladen pa re?e: "Jaz ne bom ni?, ker bom potem vozil!"
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Evo moje dve nove ljubice sam na ?alost virtualne
Slike iz novga compa pa vse display setups so na full to sm ti pa jz only the best
Povejte kaka se vam zdi grafika men je najbolja
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani