nej gre u PM pa ta zavorna ?eljust pa bat, kon?n mi uspe spravit bat nazaj v svoj polo?aj in mi scefra dihtungo okrog njega a se da gumico posebi dobit, al morm celo ?eljust menjat?
@Lojz, tisti ki ste ?e poprej vozili previdno, pa ste zdej ?e previdnej?i, mislim da bi svojo previdnost OKRONALI z uporabo javnega prevoza!
V nedeljo smo med potjo iz Kr?kega naleteli na kar nekaj previdne?ev, ki ob omejitvi 50 na poti vzdol? reke Savinje niso uspeli razviti ve? kot cca. 35kmh.
To?no to, Lojz se pa ?udi, da je tolk nesre?, ker nas taki vozniki delajo ?iv?ne....
no, u?er smo pogruntal, da obstaja ?e 3. verzija, ki se imenuje kameno lice presene?enja, stvar je podobna, s tem da nve? kaj od prej?njih dveh stvari te doleti pod mizo
Duraka nismo ?pilali, smo se ?li pa "gnilga jajca". Ta igrica je dobra, ker moramo vsi igralci ?epet v krogu. Jaz mam to igrico zelo rad, ?eprav malo te?ko ?epim, ker me kolena bolijo. Ampak vseeno stisnem zobe pa potrpim, saj so v krogu ?epela tudi dekleta v kratkih krilcih. Jaz sem v krogu po?epnil tako, da sem bil zmeraj nasproti dveh deklic, ki sta ?epele v teh kratkih krilcih. Ne smem povedat kam mi je pogled uhajal....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
kr moj naslov jim dej, ?e se nimajo kam dat sploh, ?e je "angel?ek" umes
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani