Skoči na vsebino
ponočnjaki
Napisano

Hehe noro ?e canyon je uletu... jest pa dele premi?lujem da bi ?u u centr... ene kolegice majo after absolventa sam pravjo da je bl prazno u centru :blush:

Ja 4je ganksterji pa 1a teta :jezicek:

kr moj naslov jim dej, ?e se nimajo kam dat :harhar: sploh, ?e je "angel?ek" umes :wub::zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Ja in? A so se pobili? A mogo?e niso pri?li tja kamor so ?eleli?

Boga ti? A ?iv?en si pol?

Poba, do psihiatrije stopi, pa jim razlo?i tvoj problem. Mogo?e rabi? samo kak?no pomirjevalo? Bodo povedali.

To, da pa mogo?e divjaki delate ?iv?ne une normalne voznike, pa ni mo?no?

psiholog bo pomoje potrdil, da pri takih voznikih vrjetno tut on ?iv?en rata!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

nej gre u PM pa ta zavorna ?eljust pa bat, kon?n mi uspe spravit bat nazaj v svoj polo?aj in mi scefra dihtungo okrog njega :vskalo: a se da gumico posebi dobit, al morm celo ?eljust menjat?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

@Lojz, tisti ki ste ?e poprej vozili previdno, pa ste zdej ?e previdnej?i, mislim da bi svojo previdnost OKRONALI z uporabo javnega prevoza! :cheers:

V nedeljo smo med potjo iz Kr?kega naleteli na kar nekaj previdne?ev, ki ob omejitvi 50 na poti vzdol? reke Savinje niso uspeli razviti ve? kot cca. 35kmh. :rispekt:

To?no to, Lojz se pa ?udi, da je tolk nesre?, ker nas taki vozniki delajo ?iv?ne.... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tisto 'barako' za bajto bi blo treba v kej bol uporabnega spremenit :bravo:

hja, to bo jeba, ker polet, ko se prpeljejo drva pa ven nebi mogu :blush: ?e bi mel dovoljenje bi ?e marskej spremenu... :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bli?a se velik praznik
Napisano

no, u?er smo pogruntal, da obstaja ?e 3. verzija, ki se imenuje kameno lice presene?enja, stvar je podobna, s tem da nve? kaj od prej?njih dveh stvari te doleti pod mizo :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bli?a se velik praznik
Napisano

Duraka nismo ?pilali, smo se ?li pa "gnilga jajca". Ta igrica je dobra, ker moramo vsi igralci ?epet v krogu. Jaz mam to igrico zelo rad, ?eprav malo te?ko ?epim, ker me kolena bolijo. Ampak vseeno stisnem zobe pa potrpim, saj so v krogu ?epela tudi dekleta v kratkih krilcih. Jaz sem v krogu po?epnil tako, da sem bil zmeraj nasproti dveh deklic, ki sta ?epele v teh kratkih krilcih. Ne smem povedat kam mi je pogled uhajal....

Kaj si morem, mam rad to igico.

eni mamo pa radi igro kameno lice :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.