Skoči na vsebino
Mazda kofee bar
Napisano

Danc bi sam sokec :) je blo v?eraj prehudo cel dan bit v baru :mi pijemoo: , tk de je kriza danes :blink::D

Objavljena slika

eno dobro belo kavo z veliiiik pene prosim :)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ally ?e smem je tukaj moj predlog. Pred vsako vadbo odstrani? vsa drva iz gara?e, prinese? televizor in ga takoj spet odnese? ter vrne? vsa drva v gara?o. Ti povem, da bo? fit v nulo brez matranja po raznoraznih napravah samo sosed te bo mal ?udno gledal - ampak tega bo? pa itak nabutala, kot sva ugotovila v enem drugem topicu. ;)

ma ?e bo sosed kej vidu ?ez 2m visoke ciprese,... :P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ma js sm si kr TV nesla u gara?o :D sam zdj me je mami izbacila, ker je v gara?i pol miljona drv za kamin <_< tko da,.....

ok ok priznam :P vsak izgovor pride prou za mojo leno rit,..?e zdj se nism za?ela u?it :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

mah,..mene vreme heca,..orbi mi je dolgcajt totaln,..za laufat mi pa zdj sploh ni,...k?na skupinska vadba pa sploh ni zame,...prou pogre?am poletje k je ?e ob 5h zjutri dost svetlo pa toplo za laufat :(

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.