Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Hvala hvala. :blush: Manjka mi samo ?e denar za MPSko (trojko jasno :hudicek: ) in vzdr?evanje le te. Sedmica ?al ni padla. Sicer pa saj veste, da pri meni ni nikoli ziher. Iz 323C l97 na starej?ega (92/93) 100NX, potem SX (celo 91) in nato bogokletstvo, Francoz, Clio ampak vsaj 04 letnik. ?udna so pota gospodova, oziroma odlo?itve Simonove. ?zmeden?

Naj pohvalim ?e Michelin Pilot Sport 3. Zdaj so se ?e malo ulaufale, tlak sem ugotovil, da je original ?isto kul mi?ljeno (2,3 spredaj in 2,1 zadaj, oziroma 0,1 ve? povsod). Fajn se dr?ijo. :bravo: Kaj ve? bo pa ?as (na time attack) povedal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

uvoz motorja iz us of a
Napisano

kko si upa? kr tko naro?t ma?ino od tam? mislm to ti oh res crap po?lejo, pa kak je po?tnina? mal razmi?lam da bi se ?ou ?paranje zbral ke? in dal k sebi notr VTi ma?ino (160 koni?ov), sam pr ns je ponudba zlo slaba.

Predvsem zato ker ponavadi tu ne gre za natege smo pa balkanci iz razumljivih razlogov sumni?avi. Ker se sami spomnimo take natege. :P

V CRX-a so baje spravl noter ?e od NSX-a motor :bravo:

Ti pa ti tvoji nesmiselni swapi. :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Povezani dilerji ker ga je prodajal za 1000 - zgonenga

Bi znalo biti, da nekateri dobesedno de?urajo in klikajo F5 na avto.net potem pa samo klicarijo okoli ostale diler?ke. ?zmeden? Ker teh zgodb o klicih le nekaj minutah po oddaji oglasa je ful.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

symon ti si na triglav? ko majo razred 130-150kw. sicer je bistveno drazji od 120-130, ampak tudi bistveno cenejsi od 150-180. :hohoho:

(potem mislim da je 180-250, 250-open) pa saj a nisi ti enkrat teh razredov javno objavil?

Odgovor na oba vpra?anja je pozitiven. :P

Jo?a ti pa klikni tole.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

aja popusta imam zgolj 20%, se prav sem 10.tarifni razred! <_<

Kako to? ?e ga imam jaz 30 ali 35%? ?zmeden?

Glede zavarovalnice nimam pojma, jaz imam 132 kW. :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Prejel zelo zanimiv telefonski klic. Glas zajebanega gorenjca na drugi strani mi je povedal, da je tudi on prejel zelo zanimiv telefonski klic. Zdaj grem pa popoldne v njun konec, da zmontirajo na avto nekaj najbolj?ega kar lahko privo??i? avtu. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jao,jao kaj se je pa s tisto rde?o mps 6tko dogajal k pred Gamo stoji??? Kdo to vozi...feltne ?isto porajsane, robovi odbiti, pobunkana in porajsana vse naokoli....sploh ni ve? lepa, res rabi ornk kozmeti?ne popravke.

Super, menjam za Clia, ve? ni vredna! :bravo::hudicek:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

U taki dilemi sm kater avto kupt za nslednga, me kr piskr boli od tuhtanja! <_<

Razumem te ker sem bil pred nakupom RSa na istem. :blush: Pa ?e zdaj me skrbi kaj bo naslednja zadeva. :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Moja seriska dimenzija je ?e bolj leva 215/45 R18

V?eraj se je spet ena guma obrnila za cca 10 stopinj, je pa bolj?e. :blush:

Kako si zadovoljen z gumami? :D Pilot Exalto PE2 letnik 09 so se na Racelandu v petek ?e vedno obnesle kot bi bile nove, profila pa manj kot 2mm. Zadaj sem imel pa celo 07 pa so ?e kar dr?ale. :bravo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Spet zmagal iz strani Infinitija (Nissana :D) sponzoriran Renault na RedBullu tako kot jaz v petek. :P Je pa Petrov hudo sko?il! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

nvem, pol sm mal govoru z enim serviserjem Renaulta (zravn tehni?nih je Renault-jev servis), je reku, da so ji par dni nazaj 11 pripelal :whatever:

Spet jih je nekaj pi?ilo o?itno. :vskalo: Druga?e pa nisem vedel, da so ti to naredili v LJ. :blush:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

nima? kej, ?e te ustavi ?ef policije in to na motorju :vskalo:

Tole je meni sumljivo, da si mu ?e kdaj prej na ?ulj stopil z divjanjem kje v va?ih koncih. :blush: Pa ?e vse te predelave jaz ne bi sploh omenjal kaj dosti naokoli...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ni slaba ideja ja. ?koda je, da ostane? brez tablic zaradi bedarije. Hec je, da sem se ?isto po?asi peljal ?ez rondo, ?e ?miguc sem dal pa jim je bil izgleda sumljivo ravno to ali pa 2 avspuha. :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kul dan.

-Za za?etek so me ustavili policaji in hoteli homologacijo, ko je videl, da imam 182 konjev in da imam original dimenzijo gum in sem mu razlo?il, da je avto pa? ?isto serijski in so mi za?eleli sre?no vo?njo.

-Potem sem bil spet 2. na time attack

-Pridem domov in me ?akajo nove sve?ke za Cliota, da bo v?ig bolj ziher. :P

Yes! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

m? kj ?ele?a, lumini tut bakreni ?lebovi bodo dobri, bo tamal u?e dol pobrav, ?e pa ?e mal po?aka? pa ?e kluke pubere...

Ma ja prav na kurac mi grejo ker tko sumljivo gledajo ko grejo lepo u prvi ?ez vas, da bi blo najbolje va?ko stra?o postavt pol pa, ?e pono?i pripeljejo jih lahko ?e no? vzame. :hudicek::hohoho:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.