Kaj vem....po moje je pa tak,da ?e bojo meli svoj dan lahko premagajo bilokere,?e pa bojo meli slab dan,pa lahko tudi z vsemi zgubijo. Tak da po moje vseeno kere dobijo,?e ho?ejo bit prvaki morejo itaq vse premagat.
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Ja,samo res..... A bi tebi blo v veselje it v trgovino,kjer bi prodajali samo 2 izdelka??? Samo 2 maj?ki recimo?? No,evo,tak je pa tu,konkurenca more bit.
Ti?a vun!!
No Ferrari ni napadel iz pozadine,nego je povsem zatajil. Velika dirka za Alfija,krasen manever Lewisa in ?e bi lahko na?teval,skratka popolna dirka za na?e!
Kon?ni vrstni red (po 53 krogih):
1. F. ALONSO McLaren 1:18:37,806
2. L. HAMILTON McLaren +6,062
3. K. R?IKK?NEN Ferrari 27,325
4. N. HEIDFELD BMW Sauber 56,562
5. R. KUBICA BMW Sauber 1:00,558
6. N. ROSBERG Williams 1:05,810
7. H. KOVALAINEN Renault 1:06,751
8. J. BUTTON Honda 1:12,168
Ti?a vun!!
?e si ne more? privo??iti 8800GTS 320 potem raje vzemi 7950GT. Dal bo? mogo?e 50-60? ve? ampak ta grafa je vsaj 3x hitrej?a od 8500GT. Ne sekiraj se ?e ni DX10 kompatibilna ampak vsaj normalno ti bodo zadeve tekle.
aja, ?e to; koli?ina RAMa na kartici ni zelo pomemben podatek
V obeh primerih se zelo strinjam z Bossom. ?al je ta konfiguracija,ki si jo napisal,na ravni top kompov izpred 2 let...... ?e ne da? trenutno vsaj,ampak res vsaj 1000 ? samo za ki?to,nima? kaj iskat sploh pri novodobnih ?pilih. ?al taka je resnica.
Ti?a vun!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kaj vem....po moje je pa tak,da ?e bojo meli svoj dan lahko premagajo bilokere,?e pa bojo meli slab dan,pa lahko tudi z vsemi zgubijo. Tak da po moje vseeno kere dobijo,?e ho?ejo bit prvaki morejo itaq vse premagat.
Ti?a vun!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani