Skoči na vsebino
ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Ja zdej ne vem al je to dobr al slabo! :D

Jz pa mav testiram klicn dostop in :ouje: res je spiderska zadeva! :danzoman::hohoho:

Matr vola sam kok je pa :( tale tema, odkar ni kolega z rde?o BG GTjko ve? gor! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Dobr, sam re?mo da je biv tale njen posegnujn - tko kt avto k ma ful kilometrine za sabo, pa je treba menat obro?e pa ?e kej! :ne vem: :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Zastoje ponavad delava z Redvindom zutri, da se on izkrca, pol pa spet na juri? po gasu! :jupiii:<_<

?e zdej ne vem ke si me vidu to?no? :ne vem:

Ker ?e bi me vidu kako urco ksnej si me pa vidu z eno precej mlaj?o, tko da povej to?no! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zdrava prehrana, ?port in rekreacija
Napisano

Sam ?e vedno je tle ful govora o tem kokrat kdo je in pa kaj, ampak zihr je najbol zdrav na?in (huj?anja), da se pr tem ?imve? giba?, npr. da se ne zapele? usake 100 metrov z vozom in ne samo da total izstrada? samga sebe! <_<

To ko je pa nekdo reku da 1kat na dan je, to je pa itak ?ist zgre?en, ker tle je Labson zadev direkt u centr tar?e! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Bomo od zdej naprej ?imbol aktivni v tejle najini temi, u ostalih pa sam po potrebi! :danzoman:

Ne vem sicer za mnenje ve?ine, ampak Simon, teb pa svetujem da si najde? eno deklino, pa da te bo ona mal relaksirala, pa mogo?e ne bo? pol tok hitre jeze tle na forumu! :ne vem: :danzoman::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.