Danes pa sem moj služben avto zadel direkt v srce.
Pri vzvratni vožnji sem obračal pa ravno med kolesom in odbijačem je prišel vmes en malo višji kamen. Ta pa je dregnil jermen od alternatorja/klime. Motor je ugasnil. Potem sem poskusil ga zagnati in je ta pas navilo okoli zobatega jermena. Pok...
Bravo, čestitam. Bos videl je zanimiva izkušnja, ne pričakuj dizelskega navora, bolj na izi 🙂
Baje, da je na začetku vožnja malo čudna. 🤔Bom poročal podrobno, kako se mi je zdelo. Je bilo pa zanimivo, ko me je uslužbenec danes poklical iz centra jereb, me je vprašal, kakšen avto trenutno vozim. Seveda je pohvalil mazdo. 😊Mi je pa takoj pojasnil, da naj pričakujem drugačno vožnjo.
In hkrati mi je dal izziv, da primerjam porabo med obema avtoma. Ker se poznamo, mi je obljubil, da bo tudi prilepil tedensko vinjeto na šipo. Namreč, avto, ki ga bom dobil v uporabo, je čisto nov. Dobim pa še poln rezervoar goriva (tudi to je všteto v nagrado), katerega ne rabim na koncu napolniti. 🤗
Pred dnevi sem odgovarjal na neko anketo. In danes so mi sporočili, da sem zadel eno izmed nagrad in sicer, da lahko dobim za en dan na uporabo hibridno 184 konjsko Toyoto corollo. Seveda sem ponujeno sprejel in v četrtek sem zmenjen pri Jerebu v izoli, da avto prevzamem. Zna bit zanimivo, ker nisem še vozil takšne Toyote. 😊
Roko na srce, Alex in Bini imata ogromno koristnih objav po celem forumu (vzdrževanje, čiščenje, pohodništvo, nova vozila...) in ko sta prišla na forum mislim da jima je bila prva stvar mazda ne pa kar neka off topic tema na mazda forumu. Ogromno članov se te teme izogne in normalno funkcionira v forumu.
Ajde daj poslikaj svojo mazdo in jo predstavi, napiši če si imel kdaj kakšne težave, če imaš kakšne težave z avtom da poskušamo rešit
Ta bo po mojem bolj težka. Dvomom, da sploh vozi mazdo. 😊
Aha pomocnik je tudi nazaj iz nepreklicenga odstopa. Ne moreta, enostavno ne moreta, frik kontrola. To je namerno in verjetno medsebojno dogovorjeno drkanje folka na forumu v glavo ob tem pa nenehni orgazmi
Se pravi ko dobis nazaj po njuski ni vec smesno, ampak dosadno? No tako se preostali forum pocuti ko si ti dosadan.
Vsaj enim je jasno :). Ceprav je to zalostno, namesto da bi bila tema o zdravju je politicno sredstvo. Tako so tudi zafurali strategijo cepljenja, ker je bilo vse usmerjeno ce ne bos potem ne bos smel….in ne v smeri da gre za zdravje.
Imam občutek, da je tale tema naredila več škode kot koristi forumu.
Opažam, da je veliko članov "pobegnilo".
Bil sem moderator na avtomobilističnem forumu in poznam stvari. Ampak me pa fascinira, kako tukaj stvari laufajo.
Upam da ne gre tudi ta forum v franže
Taki "pobegi" so se dogajali od vedno na tem forumu. Le s to razliko, da so bile prej vzrok za pobege večinoma politične teme, sedaj pa kovid. Vedno so bile razlike in bodo.
Problem je žalitev. Tu prednjači Alex, potem pa...nihče več.
Ha, ha. Vidim, da, sem idol tukaj nekaterim. 😊
Pa, daj umiri se že enkrat ti in tvoj pajdaš. Ni več smešno. Zdaj ste že "dosadni". In otročji. Vi sploh ne veste, kaj pomeni žaljenje. Kot je napisal že Nejc, ste vsi v neki vati pa samo stokate.
Jaz pa sem se včeraj odpravil iz zamegljene in turoben obale v sončno zaledje Trsta. Čudovit izlet in obisk 40 metrskega slapa v dolini Glinščice. Škoda, da ni sedaj več vode in je struga, skoraj prazna.
Potem sva ze dva. A si zelim da me marajo? Nisem jaz ti…..ceprav sva enaka prostaka
Predlagam da se hitro cepis se 4. ker mogoce ti obrne proces v mozganih
Se pravi naše ustavno sodišče, najvisji drzavni pravni organ nima vec pomena? Saj se naslanja ona zgolj na odlocitev sodica. Al bo treba pocakat da Jansa se sodbike nastavi, pol bo pa sodiace legitimno? Oziroma ni vazno kaj sodiace rece, vazno je iz katere stranke si?
Alex jansev fanatik bolan
A si tudi ustavni sodnik pa pravnik po novem? 😄🤣
Take, kot je ta županja bi bilo potrebno takoj odstaviti.Po hitrem postopku. In jo poslati na pregled k kakemu strokovnjaku. 😊Da nam vladajo kuščarji. Ne moreš verjeti kake trosi ta . 🤣🤣
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A boš šel izprobati avto v sneg? 🤗
Povezava za deljenje
Deli na druge strani