Ko tole čitam se šele zavedam kako sem vesel......
Kupil sem kar sem si želel;
Pravo barvo,
Pravo opremo,
Pravi motor,
Pravi model,
Pravo znamko , MAZDA
Dobavni rok cca 3 mes.in to pred dvema letoma,ko je bila v času kovida največja dobavna kriza. Na koncu so me pa presenetili že čez en mesec,da me avto že čaka 🥰 uf kako je bil kratek tisti mesec.....
Kolikor sem bil jaz pred leti strokovno podučen je alu.okvir na specialkah bolj udoben a težji od karbona,lahko pa da je sedaj karbonska zlitina kaj bolj mehka kot nekoč saj so včasih karbonski okvirji pod večjo obremenitvijo radi pokali.....
Pri vzmetenih kolesih je seveda vse skupaj drugače.
Možakar se enkrat na teden pelje v trgovino in nazaj. Do nas je pa niso asfaltirali, čeprav se šolski kombi že 10 let vsak dan dvakrat pelje do naše hiše in nazaj, ter jaz vsakodnevno v službo in nazaj. In tako bo še naslednjih 12 let. Zakaj? Ker možakar, ki je v penziji, ima čas najedat vsem na krajevni skupnosti in na občini in so mu potegnili asfalt samo, da se ga odkrižajo. Jaz pa nimam toliko časa...
Pa to niti ni bistvo. Bistvo je, da so v ovinkih preasfaltirali čez geodetske oznake in šli vsaj 75 cm na moj travnik. Če že asfaltirajo, naj asfaltirajo znotraj geodetskih oznak, ne pa čez njih. In zdaj? Naj si vzamem obilo časa in se grem bost z njimi ali naj enostavno "pogoltnem" vse skupaj, ker nimam časa se še s tem jajcat?
Ma, koliko se meni ta teden vleče...
Očitno te ne jemlejo resno, ko si pa tak vicmaher, bo treba zavihtet tisto tvojo lopato.....😁😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Oni ne rabijo karte....😁
Povezava za deljenje
Deli na druge strani