Jaz sem to debato odprl, zato se po?utim kar malo ?efa tukaj. Tle v tem topiku bom naredu red, ker tle se mora debatirat o Martinu, Martinah, vinu, kulinariki, seksu, itd.....
Space Jam varianta... jep jep, alpa super duper tablete proti glavobolu aka mentos bonbon?ki
to je tak, ko so delal eno raziskavo (mislim, da na mythbusters), ko je ?lo za tablete proti slabosti na avtobusu. U bistvu so jim pa dal ene ?ist navadne bonbob?ke, slabo pa nobenmu ni blo, to potrjuje da je vse u glavi
Za vse, ki ste ali pa ki boste dobili domov pla?ilni nalog novih radarjev!Pravniki opozarjajo!
PROTIZAKONITO IZDAJANJE PLA?ILNIH NALOGOV IN OPOMINOV!
Ker stebri z radarji predstavljajo objekt in to zahteven objekt, saj so priklju?eni na elektri?no omre?je, potrebujejo gradbeno dovoljenje, ki ga mora izdati upravna enota. Ker gradbeno dovoljenje NI IZDANO, posledi?no tudi ni izdano uporabno dovoljenje, zatorej mestno redarstvo protizakonito izdaja pla?ilne naloge in opomine. Pozivam vse naj zadevo prijavijo na gradbeno in?pekcijo ul. heroja Tom?i?a 2 tel. 02/2201640 in zahtevajo prepoved uporabe dokler si investitor ne pridobi ustrezne dokumentacije.
no ce bo potrebno kej pomoci,z veseljom pridem in zajamem mal vode,z avtom seveda
a drgac je vse ql? velika skoda?
ma ne ni take sile, niti ni prvi? tole, je bla ?e tut vi?je. Glavne stvari (kot so zamrzovalna omara, ozimnica...) smo dvignal na malo vi?ji nivo. Zajemat podtalnico oz. jo ?rpat je pa samo brezvezno po?etje, ker kolker jo stran s?rpa? jo dobi? nazaj, enostavno povedano skoz kro?i.
A ma kdo od vas kak?en dober predlog glede mesnih dobrot?
To, da bo na mizi rde?e zelje, mlinci, in goska... ni dvoma, ker to pa? spada v tradicionalno jed in to ne sme manjkat. Ampak, to ni dovolj. Treba bo ?e kak?no drugo vrsto mesa dat na mizo, pa mi je mogo?e malo zmanjkalo idej.
Opazil sem, da so se ljudje ?e kar malo prena?rli raznih pe?enk, odojkov, klobas, jagnjetine, pr?uta..... in podobnega mesa, zato bi prav pri?la kak?na nova ideja. Rad bi prjatle presenetil s kak?no novo kulinari?no dobroto, ki mogo?e niti ni zna?ilna za ta dogodek in na? dolenjski kraj..
Kak?no mesno dobroto, za ta veliki praznik, pripravljate/jeste drugje po drugih slovenskiih regijah, v va?ih zidanicah, osmicah, hram?kih, kleteh..... ?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
klinc pa tako ?ravfanje, ko si odvisn od vremena
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani