Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano
pred 2 urama je TiEn napisal:

Ampak se ne preda in napada. Pa tudi neki poklapan in žalosten ne deluje. Če rata, rata.

Je rekel; 2x zapored sem v Franciji zmagal, če bom letos drugi, je to še vedno odličen rezultat. A poskusil bom zmagati. Razmišljanje šampiona! :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 23 urami je sportman333 napisal:

Zgleda lepo....kje je ta reka/lokacija, za tiste ki je ne razpoznamo iz slike😉👍

Vrhpolje iz smeri Kamnika navzgor; konec kraja in po 50m dol na makadamsko cesto, izbiraš med prostori za piknik. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 43 minutami je TBA napisal:

da o masi gume in temperaturah ne govorimo. pol se me js zajebavam iz šempetra na goro oljko ob 3h popoldan k je zuni 30+. s fulijam in 2.5 high roller II, kolega pa ko kaka gazelca z 2.1 pa gladkem gumam. pa upraša: ej a maš kej kolo zjeban k tok bobni k se furaš. sm mu že mislu en focen stisnt pa ga pol nisem dohaju :D 

Savinjčani se dajte kaj zmenit, tik pod Oljko živita Deeyan in Schurda. :))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Današnja odločitev; vpisal se bom v DeSUS. Danes se kolesom do izvira Kamniške Bistrice in nazaj, skupaj 36km, takoj potem 2h mivkaste odbojke in zdaj sem kaputt, k zmaj. :)

DeSUS bo očitno prava izbira. :)))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 2 urama je Bini napisal:

To sem malo prej opisal... 😉

Na koncu bo taka zmeda, da bo vrgel števec v smeti.... 🥴

Dajmo rečt, da ta opcija ne pride v poštev, ker sem se zadnjih vsaj 3 mesce vozil brez števca oz. z nedelujočim, ker sem bil preveč zanikrn, da bi menjal baterijo 2032, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 2 urama je Bini napisal:

Pusti tisto kar je v navodilih, najbolj preprosto in dokaj natančno je da si zacakneš pri ventilčku na tleh in pelješ celo kolo (naravnost) tako daleč, da je ventilčke spet pri tleh in zacakneš! To razdaljo izmeriš z metrom in dobiš rezultat👍

Bolj, ko boš natančen bolj bo točen števec😉

Je pa tudi formula za izračun, če hočeš 100%natančnos a mislim, da je tole dovolj vredu. 👌

Kaj pa tole moje pretvarjanje, če sem ugotovil razmerje med 2.2 in 2.1, ter da iz tega sklepam koliko bo potem manj pri 1,6 širine, je to pravi način za izračun? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 4 minutami je Bini napisal:

Vsaka guma je malo drugačnih dimenzij zaradi profila in če hočeš imeti točen obseg ga izmeri in vtipkaj v števec👍

Odstopanja so lahko tudi do 4cm kar je cca 2% pri 215cm.....🥴

Točno tako, zdaj moje vprašanje se glasi (sem gledal preglednico, ki sem jo dobil zraven števčka in so naslednje cifre):

29 col x 2,20: 2333

29 col x 2,10: 2324

28,6 ....

28 ....

(skratka manjka podatek za 29 col x 1,6 in če gledam razmerje med 2,2 in 2,1, bi potem rekel naj bi dobil cifro: 2279?)

Tudi prevoženih km-jev mi zdaj s temi ožjimi kolesi ne kaže natančno, prej sem točno vedel kje je bilo 5,00 km, zdaj tam ni več ista cifra., Torej je razlika.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano
pred 3 minutami je TiEn napisal:

Še en ki živi v preteklosti.

Dobra napeta dirka,..kako so se u midfieldu dajal :o Mick pa P6!

Je kar hecno tole glede zehanja in spanja, kdor ne gleda, se strinjam. Kakšna strategija Alpina za Alonca, pa to je NORO! :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.