Skoči na vsebino
Malo delo
Napisano

OK da ?e jst pristavim nekaj malega, sem proti zakonu o malem delu ker je narobe zastavljen, to da pa ?tudentje ne pla?ujejo davkov za delo, da se dela fakulteto do 30+ leta, mi je nekaj mimo udarjenega, da se deal na tuje napotnice pa tudi. ?tudentje bi morali pla?evati davek na opravljeno delo, kot to po?nejo redno zaposleni, vendar procentualno manj seveda, ?tudent naj dela ob ?tudiju in ne obratno e? bi rad obratno naj se redno zaposli in si pla?a izredni ?tudij.

:rispekt:

V Morav?ah bomo imeli najve?ji obisk. Ampak to zato ker bomo imeli ?e volitve za na? parlament. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

V?eraj sem nabavil now ?pil, po dolgem ?asu. Shogun 2: Total War, strategija.

Meni ?e Medieval 2 ?trajka toliko, da se ne da igrati. Je bil pa Shogun total war edini ?pil zaradi katerega sem nezavedno ?pilal skoraj do jutra. Samo ?e to potezo, samo ?e to sezono. Ah da vidim kaj bo naslednjo sezono. OK zanimivo, bom ?e to prestavil.... Kaj za vraga petelin sredi no?i kikirika?!? :blush:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

a nima noben ni? negativnega za napisat od Burger kingu? Vsepovsod sli?im same pohvale, meni ?e ni uspelo it sprobat. Kolk je pa ?e kaj gu?ve?

Ni? posebnega, junk food pa?. Mogo?e sem na McDonald's celo bolj navajen. Pomfri v BK-ju se mi je zdel ?e bolj umeten kot v McD. Un Whooper s slanino je bil pa zanimiv. Zelenjava je bila ful sve?a. Prvo sem opazil, da ?ebula zahrusta, kot bi jo direkt iz njive dobil. Namesto unih specialnih omak se notri prav vidi ke?ap. Coca Cola je bila mislim da ista. :P V glabnem ni? posebnega. :blush:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Mah kaj pa ?em re?t... sranje je vedno to, da ?e ho?e? enemu ustre?t zajebe? drugega in obratno. Jaz vidim problem v tem, da namen je dober samo izvedba je pa katastrofa.

Kje je bil tule dober namen? Za navadnega ?loveka ?e ne. :ne vem:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tole pa ne vem ve? kam pelje...sedaj si ?e na lastni parceli ne more? ve? narediti hi?e? Pa to je noro kaj dela ta vlada.

Se pravi, da ??iti obrtnike, ki bodo seveda temu primerno navili cene...

Za kozlat.

Tole je sploh svinjarija na kvadrat. Stanovanja imajo ceno za popizdit, da si s povpre?no pla?o ne more? kaj dosti privo??iti, ?e ima? zemljo ti pa prepovejo graditi v lastni re?iji, da bi vsaj to nekako ?lovek speljal. :vskalo:

Dajmo prepovedat kuhanje doma, da bomo re?evali gostnice, gremo prepovedat sekanje drv v lastni re?iji, da bo ?e ve? folka pre?altalo na olje (ki se vztrajno dra?i!), gremo prepovedat vo?njo v lastni re?iji, da bomo re?ili LPP, taxiste in slovenske ?eleznice... Tale dr?ava ima sre?o, da se komu res ne strga in ne gre streljati vsepovprek kot je to popularno v tujini. ?udilo me ne bi, ?e bi se komu strgalo. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako bi jaz to naredu?
Napisano

Lojz se strinjam, vsi kranceljni na avtu so ?isto nepotreben stro?ek.

Najbolje, da za za?etek da? slike svojega super avta in ti bomo svetovali. :P Ker imam ?e nekaj idej v glavi samo je odvisno od avta.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Je pa ?e bolj?a ideja potem Nissan Leaf, ki ima isto dosega pa je malo bolj uporaben. <_< Da ne omenjam, da je lani pobral kar nekaj nagrad. Cena pa ista temu jaj?ku.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.