Skoči na vsebino
ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Ja SQL, Ravbar itk moj drugi dom! :ljubezen::danzoman:

Sm pa dva dni nazaj odkriv novo pivovarno in pivnico in ta je navrh Medvod pr unem kro?nem, se zavije za kraj Svetje in pol po par sto metrih je tm lokal z imenom ZLATE. :mi pijemoo:

Dobrga pivaka majo, ful podobn Adamu, pa ogromne pice in dobre so tut, pa niso drage! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Najprej se morte izjasnt, a ste pol za teto Jelko da je hostesa al ne, Mirko bo pa kot Veso nastopu, pa bo! :ne vem: :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Ej maherja, ko bosta pa ?ist brez fedra (?e nista ?e), se vama pa spla?a en điro okol blejskega jezera, no niti ne rabta cevga, glih zadni? sva z eno gospodi?no ugotovila, da tm nekje pod Vilo Bled, da je ena skala, na kero turisti me?ejo Ojrote, pa je gor zihr za par 100 komadov te robe ?e gor! :danzoman::P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

?aki zdej se tle za pir menmo ne pa za (pre)pir! :danzoman:

Grem med malco probat u Mikser eno ?irafo iz ZOOja stla?t, ?e ne drugo jo bom na alu kufr fiksiru, pa ?e govorila mi bo kje loh prehtevam, k bo vidla ?ez k?n hrib! :blink::danzoman::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.