Ker sm rabu neki cajta da pridem k seb ?enska je...uau...bolj?e ?e nism vidu, ?eprov jo ma dons canyon, jutri pa labi, mislim da bo tole kar ?lo in da sva oba
Jah, je pa res da ji japonci niso v?e?, tko da bom verjetno kar prodal mazdo in kupil audija...sej sm ?e gledu a4 pa te...
za druge ne vem ... sam mene tok rajca da me kr razmetava po sobi ... ej bojsi ... kdaj jo ma zdej kk?n ... en urnik si mormo sestavt da se nebomo usi za ist cajt menil ... lepo usak ve?er eden
Ja jzt jo mam jutr, lahko ti pri?timam teren za v soboto
Jzt sm dal na miato itak od bmwja znak, tko da bo ?ist obi?na ?vaba jutr, pol ji pa povem da to je ubistvu japonec. Upam da me ne skensla, ker mi je res v?e?
Jzt ti moram nekaj povedat. Da sm ji pisu predv?eri?nem, pa greva jutri na pija?o...sej ne bo to motilo kolega a? Sam res, zmer bolj sm gledu njene slike, mi je kr v?e? ratala, tko da...upam da kej bo no...
Se ti ne zdi nesramno,da ti nekdo vklopi MMS tajnico brez razloga, s tem da s teboj ni spregovoril niti besede?
Kaj potem sploh ?eli in i??e?
Se ti ne zdi ?koda ?asa da se sploh ubada? s tako?
Pa prosim, a se sam men zdi al so eni tipi ratal take pić*ice? Samo ?e jamranje prebiram, ne mara me tu, ne dvigne mi tam, ne odgovori mi drugje, nikjer nobene resne...Big deal. Jzt sm bil isti v?asih, pa pol vid? da to nobenmu ne pomaga...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jo bom dal kar k tomcu, vklju?no z rumenko Samo da ne bo potem moje pobarval na belo, tole pa na rumeno
Povezava za deljenje
Deli na druge strani