Skoči na vsebino
Fajsula
Napisano

Ja zdej sem si kupo zelenega Z4 na kredo, mazde ni ve?, ona se pa ne javlja na telefon...samo ?e avt. tajnica se uklopi...komu kaj znano? :ne vem:

Veste kaj sem pa zvedel? Da ima ?e enga tipa k ima doma eno rde?o in modro mazdo, zdej pa ne vem a je to ?mego, al viper? :hohoho:

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

Ja kako, ?e do bejbe ne pride? spljoh.....Wankel jo je ?ist obnorel, in obratno, ?e foruma?a bomo zgubil, ker ?e oglas daje za mazdo, potrebuje Z4

Poro?aj

, ?e najde? kakega Z4, pogojno tudi Z3 za solidno ceno...sem si ?e vzel kredit za 10 let...

Druga?e pa, ja, danes sem foruma?om zaupal da jo bom zaprosil za roko...sicer po treh dneh ampak tako mi ni bila ?e nobena v?e? :)

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

Ker sm rabu neki cajta da pridem k seb :blink: ?enska je...uau...bolj?e ?e nism vidu, ?eprov jo ma dons canyon, jutri pa labi, mislim da bo tole kar ?lo in da sva oba :wub:

Jah, je pa res da ji japonci niso v?e?, tko da bom verjetno kar prodal mazdo in kupil audija...sej sm ?e gledu a4 pa te...

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sej vem da se heca? - ?e to dobi v roke koncesionar bodo AC-ji tako dragi, da se jih ve?ina doma?inov ne bo mogla privo??it, tako kot na Hrva?kem.

Ja, bomo pla?ali vinjete + uporabnino koncesionarja :blink:

Sej je lepo, ampak 10 ali ve? let prepozno vse skupi...

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

za druge ne vem ... sam mene tok rajca da me kr razmetava po sobi ... :wub: ej bojsi ... kdaj jo ma zdej kk?n ... en urnik si mormo sestavt da se nebomo usi za ist cajt menil ... lepo usak ve?er eden :prstgor:B)

Ja jzt jo mam jutr, lahko ti pri?timam teren za v soboto :D

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

Jzt sm dal na miato itak od bmwja znak, tko da bo ?ist obi?na ?vaba jutr, pol ji pa povem da to je ubistvu japonec. Upam da me ne skensla, ker mi je res v?e? :wub:

Bom pa poro?al definitivno...

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

Jzt ti moram nekaj povedat. Da sm ji pisu predv?eri?nem, pa greva jutri na pija?o...sej ne bo to motilo kolega a? Sam res, zmer bolj sm gledu njene slike, mi je kr v?e? ratala, tko da...upam da kej bo no...

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

Kot sem rekel tega ni naredila meni, ampak mojemu dobremu prijatelju.

MMS tajnico je vklopila takoj,ko je izvedela da je prodal Audi A4 in si zaradi stiske kupil Renault Clio.

Itak da ?e bi bila trezna ne bi tako vneto odpirala svojih profilov na portalih,

Izvedel sem tudi to, da na veliko zavaja vsakega, delodajalci pa se je na veliko izogibajo

Sej za moje pojme je ?u clo na bolje :)

Nared si fejk profil pa jo zjebi, jzt bi, sam nimam ve? cajta za take stvari :D

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

Se ti ne zdi nesramno,da ti nekdo vklopi MMS tajnico brez razloga, s tem da s teboj ni spregovoril niti besede?

Kaj potem sploh ?eli in i??e?

Se ti ne zdi ?koda ?asa da se sploh ubada? s tako?

Pa prosim, a se sam men zdi al so eni tipi ratal take pić*ice? Samo ?e jamranje prebiram, ne mara me tu, ne dvigne mi tam, ne odgovori mi drugje, nikjer nobene resne...Big deal. Jzt sm bil isti v?asih, pa pol vid? da to nobenmu ne pomaga... :)

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.