Je moja najdra?ja mislila da ne more bit ?e huj?e: ona kripel (so jo za?u?tral), dojen?ica ki ?isto cele no?i kri?i od kr?ev in na? mal?ek ki je fasal vneta u?esa. O, pa je lahko ?e huj?e. Dec od moje najdra?je si je zrihtal zlomljeno rebro.
The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Danes se je na?a dru?inica pove?ala za enega ?lana - malo pun?ko po imenu ?iva.
Sam porod se je zgodil hitro in brez problemov. Je pa imel fotr kot (pol)profesionalen fotograf kar nekaj problemov. Porod je fotografiral v treh korakih:
Korak 1. - Test shot je razkril, da so akumulatorji v fle?u prazni (OK bo pa fle? na samem fotoaparatu zado??al).
Korak 2. - Poizkusim snemat filem?ek a se izka?e, da v fotki?u ni spominske kartice (pozabil v ?italcu kartic).
Korak 3. - Iz ?epa potegnem mobilnik in fotkam.
Ampak, mala princeska je res lu?tna
V?eraj dvigoval prah na Vranskem na treningu terenske vo?nje - zdravilno blatno kopel je zje.. su?a. Vozil Toyoto LC avtomatik l. 2010 in Vitaro l 98. Vitara je nudila precej ve? u?itkov ker zahteva ve? dela, toyota zna ?e vse sama.
Meni je ratal zadnji trenutek iz gara?e delo?irat d?ip od mulca in not zapeljat mazdo. Takoj zatem so po dvori??u ?e de?evala cvetli?na korita in pa en bramac je tudi zapustil streho bajte. Ja pa moja je imela idejo naj grem pobrat ro?e, pa sem rekel, da dokler de?ujejo stre?niki da raje ne.
Mi smo bili zadnja dva tedna v Rovinju v apartmajskem naselju Amarin. Kar se ti?e cen na splo?no nisem imel ob?utka, da so Hrvatje poceni, je pa res, da kakor kje in kdaj. Enako velja za prijaznost.
Glede na to, da smo vajeni vsega od hotel vedro nebo do kampov in namestitev brez kategorije, je bilo tole bivanje v namestitvi s 4imi zvezdicami razo?aranje - preve? umazanije, pa pri zajtrku in ve?erji so morali turisti prekladat "kao oprane" kro?nike in iz kupa iskat kateri je manj umazan. Amarin vsem najtopleje odsvetujem.
Svetla plat: Res smo u?ivali dopust. Prvi teden smo imeli sibirsko poletje in smo se kopali malenkost manj, smo pa zato hodili okoli. Tako smo se na prijetnem ?veku dobili tudi z Juresom in njegovo familijo.
?ele z vi?jimi temperaturami zadnjega tedna se je za?el tisti pravi dopust. Mali je bil tud po dve uri skupaj v vodi, kar je za telesce z maso 11,6 kg kar precej. Pa ?isto je nor na vodo in resni?no brez vsakega strahu, ?e bi bili ?e dva tedna tam, bi mogo?e ?e plaval.
Za letos smo z dopustovanjem pri na?i bajti opravili, na?a gre namre? drug mesec v rim.
Danes v Ljubljani sre?al sintalovega "mojstra varne vo?nje" ki je vozil ve? kot za dva (po hitrosti) in se spra?eval, kje so jankovićevi raubarji s svojimi radarji da bi vsaj v?asih ?trafali nekoga, ki izvaja nasilje na cesti.
Na ve? slovenskih forumih je zasledit zanimiv pojav, ko verniki nevernikom o?itajo opranost mo?ganov ker ne verujejo v njihovega boga. Logika ki se ji lahko re?e samo vrhunska .
Seveda se strinjam z mnenjem mafijskega odvetnika ?efurina, da slo. sodstvo ne dela dobro. ?e bi bilo le to po?lihtano tako kot je v zahodnih demokracijah, bi na zato?ni klopi sedel tudi Dragutin Mate. Obstajajo indici, da je ?lan dobro organizirane zdru?be v aferi patria tudi on. Sedaj sicer omenjeni gospod javno izkazuje sveto prepri?anje v nedol?nost njegovega vođe JJ in ostalih, ko je od avstrijskih organov dobil depe?o o koruptivnem dogajanju v zvezi z nakupom ?tirikolesnikov, jo je pa dolge mesece skrival v svojem predalu. Na zahodu bi bil ?e zdavnaj v kehi zarad sodelovanja s prikrivanjem.
Iz dneva v dan pri na?i bajti trpetamo pred voja?kim napadom merikancev. Razlog - doma imamo biolo?ko oro?je. Sicer je izredno dobro skrito v obliki skoraj ?e dveletnega mal?ka, je pa zelo u?inkovito. Odkar je mali od februarja v vrtcu, sem fasal ene 4 viroze trenutno imam vnetje u?esa (a ni to druga? bolj otro?ka bolezen), moja se lahko pohvali z ?e drugo plju?nico v dveh mesecih. Slednje je ?e mal bolj zaj.. ker je v 7mesecu nose?nosti. V soboto bi morali iti v Rovinj za 14 dni (dopust ?e pal?an), pa bomo dan prej videli, ?e bomo sploh ?li.
Pozitivna stvar: Odkar imam vnetje u?esa mazda precej ti?je laufa
Pa kaj je zdej levosu?ni? A vam niso po godu te poteze nove "va?e" vlade?Ta se mi zdi edina normalna poteza vse drugo je ena navadna kraja.
Kot prvo, definirat je treba kdo je levosu?en. Z nekatere o?itno vsak, ki nadboga Majerja ne kuje v zvezde - pa? po principu primitivne politi?ne kulture: kdor ni znami je zagotovo proti nam. Da bi bila stranka Bratu?kove Pozitivna Slovenija leva stranka se tudi nebi dalo re?i, ker ?e je kapitalist Janković levi?ar, potem sem jaz Peter Bicikel. Je srednje desna. Tam je kar precej gne?e (vsi ho?ejo biti roza), edino Jan?a s svojo pokon?no dr?o (gro?njo narodu z vojsko) odstopa skrajno desno.
?e ?e deli? ukrepe na desnosu?ne in levosu?ne, davek na finan?ne transakcije je delo tvoje desnosu?ne vlade. In ne, ni mi v?e? ne eno in ne drugo. Saj verjetno se motim, ampak daje? ob?utek da pa je tebi v?e? vse, kar je desnosu?nega. (sam si za?el kaj je komu v?e? )
To je bolano....?e ne drugega...bi davek vsaj nabili na drugo nepremi?nino in ne prvo v kateri ?ivi?. Vse kar je ve? kot en flat,bajta je "luksuz" in tukaj upam da se strinjate. Mislim pa da oni bolj ra?unajo na ta nova stanovanja katera so prazna, in tudi folk bo pomoje zdej raje prodal stanovanje kot pa oddajal na ?rno, in cene bodo ?le dol...mal gledam najeme in se 3/4 ne odda po ceni od 350 eur gor. Pa? denar bo treba drugam vlo?iti, in ?e za froca ?para?, mu pa? kupi? stanovanje pri 18 s tem denarjem in bo na svojem...vmes se pa ta denar obra?a. Kaj pa vem no...to da se pa ?e v osnovi opaliji on da pla?uje? da lahko ?ivi? v svoji nepremi?nini je pa res mimo...bomo vidl kaj bo s cerkvijo, ma da jim v?gejo davk v vse kar majo, ?alabajzarji.
Davek na finan?ne transakcije so banke ?e prelile na ple?a komitentov, bodo?i dvig DDV-ja bodo zagotovo pla?evali kupci, davek na nepremi?nine pa bo udaril vse, ki so si poskrbeli za streho nad glavo. Zakaj raje ne obdav?ijo neumnosti, bo dr?avna blagajna polna. Kar se cerkve ti?e pa, grem stavit da njihovi objekti ne bodo obdav?eni.
Tista o spodbujanju trga stanovanj je bosa, namen je polnjenje dr?avne blagajne in ?epov redkih posameznikov. Za ostale dr?avljane pa velja: ?e ni cvenka ni biznisa. ?e ni posojil, ni biznisa. ?e ni delovnih mest za nedolo?en ?as, ni posojil in ni biznisa. ?e ni prihodnosti, ni biznisa.
?e en primer manipulacije medijev sedaj ko si Majer s propagandno ofenzivo, ki seveda vsebuje kar se da veliko la?i, re?uje rit:
SDS strankarsko trobilo portal SIOL je objavilo intervju tedna z profesorjem prava na Harvardu Klemnom Jakli?em (ki seveda govori o bodo?i razveljavitvi sodbe v primeru Patria). Ko je nek bralec na portalu opozori da je to novinarska la? ker Jakli? na Harvardu ni profesor prava niti profesor ?esarkoli drugega, in kot dokaz dodal link na spletno stran Harvarda, mu link moderator pobri?e.
Pri SDS vse v stilu vzhodnoevropskega realkomunizma .
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Je moja najdra?ja mislila da ne more bit ?e huj?e: ona kripel (so jo za?u?tral), dojen?ica ki ?isto cele no?i kri?i od kr?ev in na? mal?ek ki je fasal vneta u?esa. O, pa je lahko ?e huj?e. Dec od moje najdra?je si je zrihtal zlomljeno rebro.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani