Sej star del LJ je faj pa ostali lepi kotički, mene moti samo promet/gužva,...nisem tega navajen
Za PO prestolnici je bicikl idelno sredstvo transporta, hitro si na kateremkoli delu, obenem pa z nasmeškom občuduješ zgoščeno pločevino, ki se skorajda ne premika po mestu. Pa še stroški goriva NULA.
No da je res strm breg in pregledno, da ne naletiš izza ovinka na "obračalnik za seno" v vlogi traktorskega priključka in iz tebe nastanejo ražnjiči.
Kar se hitrosti tiče, sva si kot kaže precej različna, saj sem jaz še vedno prifliknjen, zato vprašam, ker se mi nazadnje tistih 71kmh s Črnivca, ni zdelo bogvekaj.
Prišel je čas, ko je sprehajanje po kočevskih in notranjskih gozdovih manj varno kot sicer. V teh dneh namreč medvedke vodijo svoje mladiče iz brlogov. Dodatna previdnost med...
Danes počastil sodelavki s pico z polnjenim robom, pri Pinkiju, matr kok je pa to dobro.
No pa zdele namestil glih še pravi čas NEO TV, ko so mi prejšnji Siol box ukinili, ker je bil preveč Desus izvedba in je prenehal delovat. Ravno pravi čas, da sem še ujel v cilju VESOLJCA; Pogačarja.
P.S. kako se vloži baterijo v ta NEO daljinec, to je pa bolj za v Jamralnik, nikakor ga nisem uspel odpret, potem pa ruska tehnika, ga fliknem po tleh in se nekako odpre, da sem vložil baterijo, heh.
Včeraj s kolesom na sv. Primoža. Precej zahtevna zadeva, zlasti zaključek, kjer je dokaj kamnito, skoraj skalnato, zraven zelo drobcen pesek, koplje v prazno, naklon pa 'kr na nivoju' :)))
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Glede na drugačno dimenzijo koles bom, moral tudi števček na novo sprogramirati, če želim (približno) točne podatke, je res?
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani