Skoči na vsebino
pred 4 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Tako boš imel več kot 5 cm manjši premer koles, kot imam jaz pri svojih 2,6" . Posledično manjšemu premeru bo kotalni upor večji.

Bi morala napraviti poizkus komu gre po klancu dol hitreje.🙃

Glede na drugačno dimenzijo koles bom, moral tudi števček na novo sprogramirati, če želim (približno) točne podatke, je res? :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano
pred 8 urami je TiEn napisal:

Do jutri se vrsti red ne bo kaj dosti premešal. Le Merca bosta prišlja v ospredje.

Ospredje je tule relativno, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Napoved za današnji sprint in ju3 TAPRAVO dirko?

Težko bo First-apna pustit zadaj, pomoje :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 10 urami je TiEn napisal:

Sej star del LJ je faj pa ostali lepi kotički, mene moti samo promet/gužva,...nisem tega navajen

Za PO prestolnici je bicikl idelno sredstvo transporta, hitro si na kateremkoli delu, obenem pa z nasmeškom občuduješ zgoščeno pločevino, ki se skorajda ne premika po mestu. Pa še stroški goriva NULA. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

No da je res strm breg in pregledno, da ne naletiš izza ovinka na "obračalnik za seno" v vlogi traktorskega priključka in iz tebe nastanejo ražnjiči.

Kar se hitrosti tiče, sva si kot kaže precej različna, saj sem jaz še vedno prifliknjen, zato vprašam, ker se mi nazadnje tistih 71kmh s Črnivca, ni zdelo bogvekaj. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te dni sem po službi vsak dan na kolesu, izbiram si bolj klance in ponovno imam delujoč brzinomer, ki je dobil novo baterijo. :)

Nima veze, vprašanje se glasi;

kateri je res ful nagnjen in odprt ter pregleden klanec, da ste dosegli res visoko hitrost za dol grede? Koliko? :)

Doslej sem najbolj 'pičil' s Črnivca proti GG, a cesta ni toliko pregledna. Adrenalin matrwola! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes počastil sodelavki s pico z polnjenim robom, pri Pinkiju, matr kok je pa to dobro. :)

No pa zdele namestil glih še pravi čas NEO TV, ko so mi prejšnji Siol box ukinili, ker je bil preveč Desus izvedba in je prenehal delovat. Ravno pravi čas, da sem še ujel v cilju VESOLJCA; Pogačarja. :)

P.S. kako se vloži baterijo v ta NEO daljinec, to je pa bolj za v Jamralnik, nikakor ga nisem uspel odpret, potem pa ruska tehnika, ga fliknem po tleh in se nekako odpre, da sem vložil baterijo, heh.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
dne 5. 7. 2022 ob 9:29 je Boss napisal:

ja to pride z leti al pa s tableti

Bom napisal politično korektno; DeSUS :)))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Brez Halo-ja bi imeli tule 1 prosti sedež v ekipi AR.

Čestitke za 1. zmago cifre 55, sem vesel zanj, čeprav sicer ne maram Ferrgusona. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano
pred 21 urami je g.Wankel napisal:

Ne vem če :D 

Tut če ju3 Sainz ali Russell premierno zmagata, ne bom prav nič slabe volje, privoščim obema, da prebijeta led in se jima morda potem odpre. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.