visok avto na rahlem klancu - rampa v nivoju armaturke, sonce direktno v o?i....niti jaz niti ?ena je nisva videla samo po?ilo je.
Spregledal in nabil sem jo jaz, nima? kaj, ampak ko je vrnila dokumente in rekla nasvidenje bi morala odpreti rampo pa je pozabila, sem ?e pospravljal dokumente in po?asi speljal pa takoj naredil profit policiji in sebi...
Ampak pozor......sem sedmi (!!!), ki je letos to naredil, policist ki je naredil zapisnik je priznal da je nekaj narobe, da so ?e opozorili na to, a se seveda ni ni? naredilo. Moje mnenje je, da so veliko veliko preblizu okencu.
bom jutri snel film?ek , ?ivel digitalni svet. Ampak vem da bo kamera lagala pogled, glede na to, da je vi?je in bli?je. ?e tako zelo la?no prikazuje varnostno razdaljo.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Prva ideja je bila ?rna bela ?rna....ker mi ni potegnilo kaj ho?e, sem mu rekel da soba pa ne more biti ?rna. Potem pa se je spomnil noro dobre ideje...
?ele naslednji dan mi je kapnilo za kaj se gre
....star je 8
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Cez par dni El classico, kjer racunam na remi ali 2:1 in to bo mojim povsem ustrezalo.
za voljo fuzbala (napete kon?nice) upam da zbije barca razliko na 3. ?e ?e ne morejo premagati une z dna lestvice ko Real remizira pa naj vsaj to. Na pladnju so imeli da bi po el classicu lahko pri?li celo v vodstvo. Ampak ne, gremo na hard, tako kot po Parizu in Torinu.....
20 cm snega.....14% klanec in 15% spust..Na Maria Alm..
Jaz pa v fotrovi bencinski kosilnici na 5 let starih letnih gumah...
Tezko je bilo, sem se ze videl v grabnu. Gor komajda brez TCS....bencinar brez moci. Dol v prvi 5km/h pa masina ni zmogla bremzati je pospesevala in avto se ni dalo ustaviti, resil me je abs. Noga na bremzi nula in nekako sem zvozil med bankino in levim pasom...brez absa bi sel samo zdrsel v nekaj ali parkiral na boku.
Slika je ko sem se se upal slikati...
Kaj je BMC? Po pisanju v drugi temi sem razumel, da si skuril akumulator...
Board Management Control module, stvar ki kontrolira elektronko, med drugim bi-xenon in DRL. Zakodiral sem ga....na na?in da nekje prebije in tud sprazni aku. S tem tudi ne morem ve? na njega da bi dal nazaj staro kodo....na vse module grem lahko, samo tega ne ve?. Vse ostalo kot je motor itd dela bp.
vozili domov brez ?ajb, lu?i, odpiranja prtlja?nika in light showom. Vse se da, ampak ima? lahjko TOp, high. iber opremo, si brez brisalcev v de?ju vegeta..........
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Primer So?erga, ali jures uni?uje dr?avno lastnino.
V bistvu kamera kar lepo prikazuje kako nizko in blizu je rampa, glede na to da je kamera zelo visoko in na ?ajbi - to je pri meni pol metra razlike
tkole je blo, pa ?e klin?ev sonce, kamera je rumena
Povezava za deljenje
Deli na druge strani