Skoči na vsebino
Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Primer So?erga, ali jures uni?uje dr?avno lastnino.

V bistvu kamera kar lepo prikazuje kako nizko in blizu je rampa, glede na to da je kamera zelo visoko in na ?ajbi - to je pri meni pol metra razlike

tkole je blo, pa ?e klin?ev sonce, kamera je rumena

post-2637-0-55162600-1493758668_thumb.jpg

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

visok avto na rahlem klancu - rampa v nivoju armaturke, sonce direktno v o?i....niti jaz niti ?ena je nisva videla samo po?ilo je.

Spregledal in nabil sem jo jaz, nima? kaj, ampak ko je vrnila dokumente in rekla nasvidenje bi morala odpreti rampo pa je pozabila, sem ?e pospravljal dokumente in po?asi speljal pa takoj naredil profit policiji in sebi...

Ampak pozor......sem sedmi (!!!), ki je letos to naredil, policist ki je naredil zapisnik je priznal da je nekaj narobe, da so ?e opozorili na to, a se seveda ni ni? naredilo. Moje mnenje je, da so veliko veliko preblizu okencu. 

bom jutri snel film?ek :), ?ivel digitalni svet. Ampak vem da bo kamera lagala pogled, glede na to, da je vi?je in bli?je. ?e tako zelo la?no prikazuje varnostno razdaljo.

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Socerga.....ka - bum

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A je komu ze ratalo zbit rampo na mejnem prehodu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Pimu kje so ti casi....en pa vegetira...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

... pa z rumenim napisan Maribor :zvizga:

za to imam prikolico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Kar zgovarji se Jures, priznaj, da je to bila tvoja ideja, a ne? :hudicek:

Moja bi bila vijola modra :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Prva ideja je bila ?rna bela ?rna....ker mi ni potegnilo kaj ho?e, sem mu rekel da soba pa ne more biti ?rna. Potem pa se je spomnil noro dobre ideje...

post-2637-0-30944200-1493383895_thumb.jpg

post-2637-0-63252500-1493383908_thumb.jpg

?ele naslednji dan mi je kapnilo za kaj se gre

Jersey-Juventus-2015-2016.jpg

....star je 8

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

ne rabi vse zmagat, eno lahko remizira :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Res dobra slika

post-2637-0-56814000-1493030555_thumb.jpg

Ampak Barca bo zdej popusila al pa remizirala z nekom z dna lestvice.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Komentar tekme: ?e Ramos je ploskal Messiju

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ok Messi je vec kot sodniki! Nora tekma mogoce najboljsi el classico poleg tistega Ronaldinhovega

hehe, spet sodniki rulajo

2:2

2:2 je bla se edina cista situacija. Sam offsajdi lepo te prosim...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Trenutno je 1:2 za Barco ampak s tem sojenjem ne more zmagati....

3je v ofsajdu vsaj 2 metra

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Edge of seventeen. Presenetljivo dober film woody je itak car.

Sleepless predvidljiva kriminalka ni pa slaba akcija

Brimstone odfuk od filma. Dober

Matt damon at his best - Green Zone.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Cez par dni El classico, kjer racunam na remi ali 2:1 in to bo mojim povsem ustrezalo. :)

za voljo fuzbala (napete kon?nice) upam da zbije barca razliko na 3. ?e ?e ne morejo premagati une z dna lestvice ko Real remizira pa naj vsaj to. Na pladnju so imeli da bi po el classicu lahko pri?li celo v vodstvo. Ampak ne, gremo na hard, tako kot po Parizu in Torinu.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Zdaj morajo kroglico za Real dodatno obteziti da ne bo mestni obracun

Rad bi videl finale Juventus Atletico. Dvoboj golmanov

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Tale sodnik pa ima pristop alfa samca :). Ce tole ne bo fajt.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Madzarska pravila ofsajda :)

post-2637-0-71648100-1492619692_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Mislim da bodo sodniki dnes naredili vse za svoj ugled in s tem vse da ne gre Barca naprej.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

A more sodnik uniciti tako dobro tekmo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

20 cm snega.....14% klanec in 15% spust..Na Maria Alm..

Jaz pa v fotrovi bencinski kosilnici na 5 let starih letnih gumah...

Tezko je bilo, sem se ze videl v grabnu. Gor komajda brez TCS....bencinar brez moci. Dol v prvi 5km/h pa masina ni zmogla bremzati je pospesevala in avto se ni dalo ustaviti, resil me je abs. Noga na bremzi nula in nekako sem zvozil med bankino in levim pasom...brez absa bi sel samo zdrsel v nekaj ali parkiral na boku.

Slika je ko sem se se upal slikati...

post-2637-0-54565600-1492547357_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kaj je BMC? Po pisanju v drugi temi sem razumel, da si skuril akumulator... 

Board Management Control module, stvar ki kontrolira elektronko, med drugim bi-xenon in DRL. Zakodiral sem ga....na na?in da nekje prebije in tud sprazni aku. S tem tudi ne morem ve? na njega da bi dal nazaj staro kodo....na vse module grem lahko, samo tega ne ve?. Vse ostalo kot je motor itd dela bp.

http://www.ebay.at/itm/Original-VW-Sharan-7N-Highline-Steuergerat-Bordnetz-M1101-5k0937086j-/222460680645?hash=item33cbb099c5:g:IMAAAOSw9uFW-bPw

Zanimiva stvar - tpms, tempomat, abs...vse delalo, ker je to del ra?unalnika motorja. Tole ja pa za upravljanje ?troma uporabni?kih zadev.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mogo?e je to eden izmed razlogov, da so pri Mazdi zadeve toliko bolj zaprte, da uporabnik ne more sam ?arit in narediti tak?no ?talo...  :harhar:  :ph34r:

:bravo:

Dobra stran raz?irjenosti znamke: teh BMCjev ima? na netu bataljon, 90?, danes iskat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

vozili domov brez ?ajb, lu?i, odpiranja prtlja?nika in light showom. Vse se da, ampak ima? lahjko TOp, high. iber opremo, si brez brisalcev v de?ju vegeta..........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.