Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Ne vem ?e iz Malte dose?ejo Libijo in nazaj..... :harhar:

Vi se kar delajte norca. Na eni vaji so tile pilatusi delali te?ave Mad?arom ker so pa? bolj okretni kot migi in F-i.

Sicer pa... Zdajle bi mogla Slovenija re?t "Adje pomagajmo zaveznikom Francozom in Britancem" herojsko osvoboditi Libijo in si s svojimi zavezniki po bratsko razdeliti vrtine. :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Zemlje ne bomo ubili ampak prej ali slej sami sebe. Narava bo ?e na?la pot. Ja OK, nekaj zelenjave in ?ivali bo izumrlo ampak vedno se to zgodi zato, da se naredi prostor novi vrsti. Tudi dinozavri so izumrli pa smo jih nadomestili sesalci. Tako pa? je.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?e bi to jedrsko stresel samo potres 9 stopnje (pzi 9 stopnja bi pomoje druga?e poru?ila lep del Slovenije!) ne bi bilo panike ?eprav je ena starej?ih elektrarn na Japonskem. V Kr?kem strahu pred tsunamijem na?eloma ni.

Hidroelektrarne so fajn ampak kot je napisal, v Sloveniji jih imamo ?e kar nekaj. Zelenim isto niso v?e? ker se konkretno pose?e v okolje in vsa ?iva bitja v in ob vodi.Termoelekrarna spet enim smrdi. Celice in vetrna energija ?al spet ne pokrijeta kaj dosti.

Od elektrike smo pa bolj odvisni kot od nafte. Zdaj je na dlani samo srednji vek ali minimalen procent tveganja? ;)

Zdaj mi pa povejte kako bi ostali to re?ili potem, da bodo vsi zadovoljni?

Samo mitubishi in mazda fabrke ?e delajo, ostal je voda odnesla, al pa jih ?trom jebe.

Ne bi bil tako prepri?an o tem. ;)

Mazda, Suzuki and Isuzu’s plants are all closed until at least Sunday.

S tem, da ve?ina proizvajalcev ima te?ave tudi z dobavitelji delov. To vklju?uje tudi proizvajalce izven Japonske (USA itd) saj so jim Japonci dobavljali dele.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Zelo lepo napisan komentar na enem portalu:

Hidroelektrarne - v pri velikem portesu zelo nevarna, ker ?e jez izpusti ima? sredi dr?ave cunami. In pa mi je ?e nimamo ve? kam dat, saj jih imamo zelo veliko in vse skupaj proizvedejo samo 10% elektrike.

Veterne - po izra?unih bi morali za na?e potreb prekriti cca 33% Slovenije z veternimi elektrarnami. Kljub temu pri nas so veterne lahko samo sekundarni vir, zaradi prevelikih nihanj proizvajanje elektrike. In pa Slovenija je precej neprimerna za njih, ker nimamo konstantnega vetra, ampak bolj sunke.

Son?ne elektrarne - ponovno en vir, ki je lahko uporabljen le kot sekundarni. In Slovenija nima glih veliko son?nih dni in posledi?no ne delujejo z svojo maximalno kapaciteto. In son?na energija je zelo drag na?in pridobivanja energije, predvsem zaradi za?etne investicije in vzdr?evanje. Glede na trenutne cene elektrike se ti nikoli ne povrne.

Mislim da je ?e vedno najbolj pametna jederska energija. To kar se je zgodilo na Japonskem se pri nas zaradi tak?nih nesre? ne more, ker niso mo?ne. Druga?e imajo pa vsepovsod zelo dober nadzor. Je pa res da mi ni jasno zakaj so si Japonci umislili jederske ob morju, kajti vedo da je Japonska zelo rizi?no podro?je za cunami.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljeni vsi norci
Napisano

Lojz.....

lepo te je brat.Res. M-Forum brez tebe bi bil kot kranjska klobasa brez zenfa.

:rispekt::rispekt::rispekt::rispekt:

Se podpi?em pod to!

PS: ugriznil si v vabo bolj kot mi v tvoje bedarije. :harhar: Je pa res, da tako kot ti trdi?, da pr?ut ne gre brez vina tudi jaz trdim, da pri 200+ konjev ne gre brez, da bi ga stisnil ampak na dirkali??u. Mogo?e nisi opazil, da je slika v mojem avatarju na dirkali??u? :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Po potresu (ki je kljub 9 stopnji) realno naredil ?e najmanj ?kode sledil tsunami, po te?avami z jedrskimi elektrarnami imajo zdaj ?e sneg. Pa Japonci so se resno zamerili naravi no. :vskalo::blink: Sicer pa vsa ?ast unim delavcem v elektrarni, ki delajo non stop brez po?itka, da na ra?un svojega zdravja re?ujejo svoj narod. Zame so to heroji. :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljeni vsi norci
Napisano

Spet anonimni uporabnik Lojz na forumu. Kaj je Lojzek a ?ekira? Nogomet al kam bo ?el kak foruma? na morje, da ne bo? ?el tja kjer bi te kak trezen divjak s tega foruma povozil?

PS: Al i??e? legendarni skriti koti?ek kjer imamo pedrske debate, ponujanje fu?a, pomo? pri ovadbicah in bahanje koliko kje divja?

:jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Letos sem rihtal samo sprednjo stran. Opral ?imbolj (Meglio) zmatiral z vodobrusnim papirjem sprednjo stran (in rob ker se ga tudi nekaj vidi) ter vse fajn opral. Potem sem razmastil z red?ilom, po?akal da izhlapi ter po?trihal v ?prickit. Danes sem ga zbrusil z vodnim ?mirlgnom 1500, opral, posu?il ter po?trihal do konca. Mogo?e prehitro, bo pokazal ?as. V glavnem ?ez sem vrgel metalik, opral pi?tolo, po?akal ?e malo pa brezbarven lak.

Napake? Na eni feltni (levo zgoraj) sem preve? zalil in je malo stekla barva). Pokrov?ke sem prijel v roke in po?trihal in ko sem lakiral mi je en padel dol (seveda na na?pricano stran :vskalo: ) in se malo vidi. Zaenkrat ne bom popravljal.

Barve imam ?e za 8 felten tako, da tudi ?e se mi zazdi drugo leto jih lahko dam speskati, ter lep?e zrihtam ter po mo?nosti ko bo topleje ali pa kje v pe?i. Zdajle me namre? najbolj skrbi koliko ?asa se bo lak su?il ker je mraz.

Stro?ki so bili pa res minimalni. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Po?trihal feltne. ?eprav glede na to, da me je ?as basal je rezultat bolj za v jamralnik ampak ?e vedno so lep?e kot prej (vse popraskane). Itak bojo ve?ino ?asa ?e dodatno temnjene od bremz. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Se mi pa zdi, da vsaki?, ko bi mogu met 5% popusta ve?, pla?am ve?....

Sm gledu police.. 2 let nazaj 1044, lansko leto 1066, pa ko naj bi mel 5% pospusta ve? :ne vem: ...

Nisi edini. Vsako leto malo podra?ijo (?eprav na ra?un bedakov, ki grejo ?trihati pol avta za vsako pikico ali zaradi takih ki izkori??ajo sistem) in je bilo isto kot lani. No lani sem imel ?e kasko je bilo dra?je ampak ko sem dal izra?unati ?e kasko za letos bi bilo prakti?no isto. Pa pri 1000? bi ?lovek pri?akoval, da se 5% pozna ve? kot nekaj evrov. :vskalo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jurja pri 30% popusta. Delni kasko (parking, ?vali, neugodne vremenske razmere, asistenca ker mam Renoja pa tko naprej...). Jebiga. :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Mazda je v primerjavi z Toyoto, Nissanom in Hondo ?e skoraj buti?na znamka in ima manj obratov kolikor mi je znano. :blush:

Bo pa tole dodobra pretreslo trg in bo zastala prodaja. Niso utrpeli samo ti giganti ampak tudi njihovi dobavitelji, Toyo Tires, GS Yuasa - firma za akumulatorje (vklju?no s temi za hibridne avtomobile), Nippon steel corporation pa gotovo ?e raznorazne manj?e firme ki delajo "drobnarije" kot so lu?i, kak?na stikala itd. V glavnem najebal so ga na polno. :( Tule je nekaj zanimivej?ih avtomobilskih fotk:

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Kolikor vidim so tistole gor Infinitiji.

Da seveda ljudi in njihovih domov sploh ne omenjam. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Saj sem napisal, pri srebrni ni bilo problema, ?rna je pa zaj***na do fudamenta. S tem, da imam zdaj ?e malo ve? izku?enj, pomoje bodo tele tudi lepe. Bodo v Cup-Renault Graphite Grey barvi (original opcija). Plan je tak, samo moj je kak cm ni?ji pa karbonski logo imam. :P Nimam pa (?e) cup spojlerja ampak navadnega RS.

Objavljena slika

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

tudi moj je ?e v letni obutvi :bravo: zdej vsaj zgleda kot avto, ne pa tiste 185.... :angry:

Jaz imam ?e feltne v gara?i, po?mirglane, pokitane, ponovno po?mirglane in pripravljene na son?ek, da jih po?triham. :blush:

<_< jaz se bom pocakal me je lani izuclo sn menjal pa je pol 20 sneg padel in nisem nikam prisel po cesti

Zato jaz ?e nekaj let po?akam kak teden. Je ?e ene dvakrat prav pri?lo, sem se smejal tistim, ki se jim je mudilo imeti 15. letne gume. :harhar:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljeni vsi norci
Napisano

Sicer vam pa moram povedat, da nisem ve? v va?em klubu. Mazdo sem prodal, ker ste mi jo vi priiskutili in zdaj vozim......ups, ne bom povedal.

Ford Mondeo? :P Jaz mu ne bi dal ni? kazni, saj je gotovo vozil s prilagojeno hitrostjo in posebej previdno saj se je zavedal, da je nabasan. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljeni vsi norci
Napisano

JozaGulikoza, tebe bom moral pa jaz malo pod kontrolo met, ker se mi zdi, da si ti taprav kanon in ga kar rad pod srajco zlije?. Ko bo? pa ?e moj, s zlato medaljo nagrajen cvi?ek zavohal, se pa zdaj ?e res malo bojim, da mi bo? sod posu?u. Za vsak slu?aj bom mojga psa Pikota k sod?ku privezal, da ti bo zobe pokazal, ?e bo treba.

:rispekt::hohoho:

Yavarye sam res, ti si en ?alabajzar, ne pije?, ne kadi?, nima? babe, po cesti divja?, pa ?e fu?ar si... C, c, c! :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljeni vsi norci
Napisano

LOJZ

naj te ne moti dejstvo da v hla?ah ima? ti?ka,kajti po du?i si ?e vedno pi?ka!!

Tudi tebi ?estitke!

dobljeni text posredovan naprej in kot nala?? za to temo!

Zdaj pa divjaj :harhar::harhar::harhar:

Pa je le pri?el prav! :P

Vse naj tudi tebi za tvoj dan Lojz! :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

@Boss, mi smo ga popival vse 3 no?i, no pol je pa baba pr?la dam s podmladkom, piksne od pira vsepovsod le?ala, pa je bil ?e povod za 1. prepir, ki se jih je kasnej v obdobju enga leta zvrstilo ?e par sto ponovitev! :P :ne vem:

Dobro no, ampak ne more? fri?ni mamici pripraviti presene?enje v obliki piksen piva po hi?i?!? :zvizga:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.