Skoči na vsebino
Kaj poslušate?
Napisano

München v nedeljo - Whitesnake. 

Na delu tudi novi član zasedbe Dino Jelušić. Koncert vrhunski, ozvočenje še bolj, publika fenomenalna. 🎸🎸IMG_20220619_192122.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 7 urami je Mraušk Mčk napisal:

jutri bo čudežno kar naenkrat goriva kolikor hočeš

pač, vojno dobičkarstvo

ampak za to smo se boril

Saj je prav, da se cene goriv dvignejo, da se malo te kolone s cest spuščajo. Ker to sedaj ni podi no več ničemur. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 23 minutami je Jest napisal:

Samo je nisi dobil… ampak verjetno kupil ;) 

Res je. 13€ stane s amzs popustom  in ima neomejeno trajanje. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 8 minutami je TBA napisal:

a to zraven pira? 😂

Ne, nalepka je na steklu mazde. 😊Sicer pa, polovica dizlov tu v Munchnu kadi kot dimnik. 😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 4 minutami je AmpeR napisal:

Kaj pa vem, kam naj bi to napisal... Včeraj smo bli v Ikei LJ in tam v eni "sobi" za xx m/2 na kavču videli dve lejzbiki, ki sta si dali duška😁. Vse ok ma je blo šlatanja, lizanja..... prav za xxx film.

Ne vem no?! Sicer nisem lih iz hribov doma ma, kaj to je normalno za LJ?

In ti si najbrž mižal zraven. 😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano

Eno bavarsko pivo. Meni so ta bavarska piva bjša za pit, ker niso tako močna kot pri nas. Bdw. za München sem dobil zone 4 eko nalepko.🤣IMG_20220619_123621-02.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 31 minutami je SpEkTr napisal:

BTW, kupim visokotonec za bose, spredaj za v armaturo če ima kdo slučajno doma.
Gs3l 66 960
302182-1030

Mislim, da jih imam jaz še vedno v moji delavnici. 

Moram pogledati pa ti javim. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 2 urama je NevLado napisal:

Skrajni čas da vsi prodamo naše čudovite bencinar 3ke pa 6ke in gremo kupit Mazdo 5 :D

Imamo že dizel power stroje in jih ne mislimo zamenjati za ta švoh benzinarje. 🤪

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 6 urami je AmpeR napisal:

Uf kar stisne me, ko zagledam kače....😬

Tega črnega gada sem pofotkal zraven poti za na Snežnik ta vikend. Bil je v družbi z ljubico😄

20220610_163022.jpg

Še dobro, da so gadi počasne kače. Zato pa mi ni všeč hoditi v hribe poleti, ko so kače zunaj. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 8 urami je Nejc1986 napisal:

Jp... Zato se jaz izogibam turističnih destinacij. Včeraj sem pa dal v Pontebbi (ki je skorajda prava turistična destinacija) za kavo in pol litra gazirane vode 2,3eur.... Pri nas je samo Radenska toliko.

V Italiji je celo v najprestižnejših krajih Dolomitov ceneje bivanje kot pri nas recimo v Kranjski Gori ali Bohinju. In to skoraj za polovico. 

pred 5 urami je SpEkTr napisal:

Moralo bi biti, ugriz kače. Pri otrocih gredo tudi bolj na ziher. Lahko pa res pohvalim celoten postopek od ekipe v rešilcu in potem dalje. Kapo dol

Kako pa je do tega pika prišlo? A je bil modras? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 14 minutami je Janez007 napisal:

A ti temu verjameš? 🙄😀😂

Ja. To je vsaj razumna razlaga. Vse ostalo eko nabijanje je kr neki. Po moje so  največji packi tisti, ki se vozijo tudi poleti z zimskimi gumami. To so pravi eko-teroristi. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 3 minutami je Deeyan napisal:

Sem dal namontirat gume na frisno zrihtane felge pa dobim tole nazaj na eni felgi 🤦‍♂️

IMG_20220610_183207.jpg

Kaj je olupljeno? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 6 minutami je Bini napisal:

Voda in Kozel, zmagovita kombinacija..... :jupiii:

IMG-679a4ab0a29878739a176e4a1db39332-V.jpg

Jaz sicer nisem pil piva ampak sem se tudi pravkar vrnil s plavanja. Morje je že čudovito toplo(24°C), tako, da je prava uživancija. Gneče pa nobene. 😊

Vsak dan po kosilu skočiva z ženo plavati pribl. kilometrček ali dva ( ne samo  namakati 😊). 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 56 minutami je Boss napisal:

V bistvu je tole totalna kvaliteta asfalta. V 24 letih se luknja ni spremenila niti za centimeter, celo kamenčki in pesek je na istem mestu. Vse je enako le slika je barvna. Ja leta 1991 barvnih filmov sploh še ni bilo, v kinu so pa šele začeli s predvajanjem prvih zvočnih.

Lepo se vidi, da je fotoshopirano. Še posebej tam, kjer stojita osebi je zelo amatersko narejeno vse skupaj. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano (urejeno)
pred 26 minutami je Slivka napisal:

Sm kmet an s hribu doma, pa ne zastopm prou preuč vsega tega...

Italijanska vojska ima vaje, letajo pa nad Slovenijo? Ali pa še niso ugotovili, da je Rupnikova linija zgodovina in da se je meja premaknila? Ali pa bi radi premaknili mejo nazaj na "Rapalsko mejo", kot Rusi v Ukrajini - zdaj je prilika...

Sicer pa - saj tudi Giro di Italija kroži čez Slovenijo...

A hribi pa niso kopno?

Slivka, bo potrebno malo pojačati dioptrijo očal. Napisal sem " nad koprom". Sicer z malo začetnico a vendarle. 😊

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 22 minutami je Slivka napisal:

Nam pa že dva dni brenčijo nad glavami neka vojaška letala. Sicer nisem ekspert ampak toliko se pa spoznam, da vem, da takih Slovenska vojska nima. Mogoče kdo ve, kaj se dogaja?

Baje, da so Italijani. Tudi nad koprom se radi vozijo zadnje dni. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 7 minutami je Bini napisal:

Sem mislil pred vsem na akcije in priložnosti Liverpoola, ki jih ni izkoristil.... 😊😉

Ja, tu se pa strinjam. Je obveljalo pravilo-kdor ga ne da, ta ga dobi. 😊

Sicer nisem navijal za nobenega, a nekako bi bil bolj vesel zmage Liverpoola. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 6 urami je Bini napisal:

Real je PRVAK......:jupiii:

Dobra tekma je bila....👌

Meni pa nič posebnega. Toliko so govorili vsi o njej, da bi morala biti tekma vseh tekem. To je podobno kot ko greš na kak koncert, ki je ful reklamiran in hvaljen, na koncu si pa, razočaran. 🤪

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.