Kaj pa vem, kam naj bi to napisal... Včeraj smo bli v Ikei LJ in tam v eni "sobi" za xx m/2 na kavču videli dve lejzbiki, ki sta si dali duška😁. Vse ok ma je blo šlatanja, lizanja..... prav za xxx film.
Ne vem no?! Sicer nisem lih iz hribov doma ma, kaj to je normalno za LJ?
Jp... Zato se jaz izogibam turističnih destinacij. Včeraj sem pa dal v Pontebbi (ki je skorajda prava turistična destinacija) za kavo in pol litra gazirane vode 2,3eur.... Pri nas je samo Radenska toliko.
V Italiji je celo v najprestižnejših krajih Dolomitov ceneje bivanje kot pri nas recimo v Kranjski Gori ali Bohinju. In to skoraj za polovico.
pred 5 urami je SpEkTr napisal:
Moralo bi biti, ugriz kače. Pri otrocih gredo tudi bolj na ziher. Lahko pa res pohvalim celoten postopek od ekipe v rešilcu in potem dalje. Kapo dol
Ja. To je vsaj razumna razlaga. Vse ostalo eko nabijanje je kr neki. Po moje so največji packi tisti, ki se vozijo tudi poleti z zimskimi gumami. To so pravi eko-teroristi. 😊
Jaz sicer nisem pil piva ampak sem se tudi pravkar vrnil s plavanja. Morje je že čudovito toplo(24°C), tako, da je prava uživancija. Gneče pa nobene. 😊
Vsak dan po kosilu skočiva z ženo plavati pribl. kilometrček ali dva ( ne samo namakati 😊).
V bistvu je tole totalna kvaliteta asfalta. V 24 letih se luknja ni spremenila niti za centimeter, celo kamenčki in pesek je na istem mestu. Vse je enako le slika je barvna. Ja leta 1991 barvnih filmov sploh še ni bilo, v kinu so pa šele začeli s predvajanjem prvih zvočnih.
Lepo se vidi, da je fotoshopirano. Še posebej tam, kjer stojita osebi je zelo amatersko narejeno vse skupaj. 😊
Sm kmet an s hribu doma, pa ne zastopm prou preuč vsega tega...
Italijanska vojska ima vaje, letajo pa nad Slovenijo? Ali pa še niso ugotovili, da je Rupnikova linija zgodovina in da se je meja premaknila? Ali pa bi radi premaknili mejo nazaj na "Rapalsko mejo", kot Rusi v Ukrajini - zdaj je prilika...
Sicer pa - saj tudi Giro di Italija kroži čez Slovenijo...
A hribi pa niso kopno?
Slivka, bo potrebno malo pojačati dioptrijo očal. Napisal sem " nad koprom". Sicer z malo začetnico a vendarle. 😊
Nam pa že dva dni brenčijo nad glavami neka vojaška letala. Sicer nisem ekspert ampak toliko se pa spoznam, da vem, da takih Slovenska vojska nima. Mogoče kdo ve, kaj se dogaja?
Baje, da so Italijani. Tudi nad koprom se radi vozijo zadnje dni.
Meni pa nič posebnega. Toliko so govorili vsi o njej, da bi morala biti tekma vseh tekem. To je podobno kot ko greš na kak koncert, ki je ful reklamiran in hvaljen, na koncu si pa, razočaran. 🤪
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vsak listek kupi. 😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani