Samo škoda,ker ni nosilnost večja...če bi bila vsaj 200kg,bi mogoče kupil stresni šotor🙄...tako pa lahko samo pozabiš....ali ima kdo kako drugo idejo....?
... ... ... ...!😃👍
Da bi na streho naložil 200 kg in vozil naokoli? Saj bi se kaj oglasil glede tega, ampak moram biti lepo tiho. Ker jaz sem jih vozil 300 kg... Je pa res, da na BTjki, ki je v bistvu tovorno vozilo, pa je namenjena tovorjenju...
Kar se pa strešnega šotora tiče, se pa ne sekiraj. Šotor sam po sebi tehta 40 kg (tavečji, manjši so lažji) in jih lahko lepo prevažaš. Ko pa se ustaviš, pa lahko mirne duše zlezeš na streho. Avto na mestu zdrži še en enak avto na svoji strehi. Drugo je med vožnjo, kjer so udarne jame, ležeči policaji, ovinki, ... Ko pa je parkiran na mestu, pa zdrži. Če torej ne boš ponoči prav divje obdeloval žene, se nimaš česa bati.
So pa strešni šotori kar draga zadeva. Jaz sem že premišljeval, da bi se ga lotil v "samogradnji"...
Čeprav pri želodcu ni blo krivo javno zdravstvo. 😉
Kdo pa?
Božiček?
Poplava v Sahari?
Suša v Amazoniji?
Možakar je šel na pregled v javno zdravstveno ustanovo, poseg je plačal ZZZS. In možakar je tej javni zdravstveni ustanovi zaupal, da ima usposobljeno ekipo in primerno opremljene laboratorije. Ta javna zdravstvena ustanova pa je vzorce poslala podizvajalcem.
Zdaj pa zgodbo malo obrnimo. Ti kupiš Mazdo. Pa se izkaže, da so Japonci nek del dali delati podizvajalcu v Mehiko. In ravno ta del ti crkne še pred iztekom garancije. Koga boš krivil za to: Mazdo ali Mehičane? Od koga boš zahteval, da to popravijo pod garancijo: od Mazde ali od Mehičanov?
Bi bilo pa zanimivo, če bi se raziskale kakšne povezave med vodilnimi v javnem zdravstvenem zavodu in podizvajalcem. Če bi kdo upal...
Ampak men je pa tole precej prijazno do voznika. lepo te opozori kaj je narobe in kaj moraš naredit in da maš še čas se odpeljat kupit liter olja. A ni boljš tole kot pa da takoj fašeš rdečo lučko pol pa upaš, da ni že prepozno.
Meni je še vedno bolj všeč Mazdin sistem. Vsaj dvolitrski turbo-dizel na Mazdi 5 je imel to odlično rešeno - vsaj za moje pojme. Na servisu si nalil olje do MAX in po 20.000 km je počasi prišel na MIN. Mi smo pri 340.000 km nalili do MAX in do prodaje smo pokrov motorja odprli samo enkrat - pa še to zato, ker je kupca zanimalo, kakšen je in če kaj pušča olje...
Tale FucksWagen je pa kot majhen otrok: ves čas se moraš ukvarjat z njim in če mu ne posvečaš dovolj pozornosti, jo zahteva. Takoj in zdaj! In ga ne briga, če imaš ti druge plane... Veš, @Boss, meni se ta sistem ne zdi prijazen. Jaz bi rad imel zanesljiv avto, ki mi služi vedno in za vse. Ne pa načičkan multimedijski zabaviščni center na štirih kolesih, pri katerem nikoli ne vem, ali bo sploh prišel iz garaže in - kar je še huje - ali se bo vanjo vrnil...
- "O, Joža, tebe pa že celo večnost nisem videl. Pridi, greva na pijačo. Boš pil pivo ali radensko?"
- "Odvisno."
- "Od česa pa?"
- "Odvisno, kateri plača."
Za ostalo se ne bom oglašal, edino filter kabine gledam pa sem malo v dvomih. Mislim, glede na to, da je na njemu slika blondinke - misliš, da bo znal opraviti svoje delo?
- "Škoda, da nisem pritlikavec! Ti sploh ne veš, kako lep razgled bi imel!"
- "A ja?"
- "Kar poglej okoli sebe! Skoraj vsaka druga nosi miniko. Pa si zamisli, da si manjši od enega metra..."
- "Hčerka, mislim, da ne hi bilo slabo, če bi svojega fanta kdaj pa kdaj pripeljala v naš vinograd."
- "Ampak on ni za delo v vinogradu!"
- "Za strašilo bo pa dober..."
- "Če si hočeš zgraditi veliko kmetijo, moraš garati."
- "Jaz sem se ravnal po drugem načelu."
- "Kakšnem?"
- "Kmetijo sem visoko zavaroval, potem pa jo nizko prižgal..."
- "V salami, ki sem jo včeraj kupil pri vas, sem našel matico!"
- "To je samo še en dokaz, kako traktorji in stroji v kmetijstvu spodrivajo krave, konje in ostale živali..."
Otroci so obiskali kmetijo in ko se vrnejo v šolo, jih učiteljica sprašuje:
- "No, otroci, katere rogate živali ste videli?"
- "Ovna, kravo, kozo, bika in kmeta."
- "Kmet vendar nima rogov!"
- "Ima jih. Mamica je včeraj rekla, da mu jih je njegova žena že nekajkrat nabila..."
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
VIDEO: Roglo zavzela blindirana vozila, na počitnice prišel visok obisk
@AmpeR, greš pozdravit soseda?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani