No, prej me niti ni neki zanimal to, zato sm tut vpra?u ?e ma to v planu. Zdej pa sm vidu da je dejan na FBju objavu live link pa gledam pa more bit res noro tole...
Ko je tvoj o?ka s tabo v gatah, ?e v osnovno ?olo hodil, sem se jaz z Kuzmi?em v fi?ku po Gorjancih vozil.
?e je tko, potem pozna? tut mojga o?ka ker je prakti?no doma iz tistih koncev Pa bi reku da je tut kdaj vaju z Kuzmi?em v miniju po?u dol po Gorjancih
Fora je pa v tem lej, ti kar za vsazga napi?e? kako pozna? tega pa onega, ampak skriva? se pa za tipkovnico in nih?e te dejansko ?e ni videl. Kako naj potem vemo da nisi 10-letni froc k se iz?ivlja po forumu?
Kva folk sploh dela na ?ihtu ... a ceu cajt sam forum bere pa spema po temah ... to mi nebo nikol jasn usi zjutri ?iht pa takrt se forum najbl nafila pa posta po njemu ... kje sm jest falu tak ?iht
Men o?itno kole??ki v glavo ne delujejo na tako visoki frekvenci kot tebi, tko da bi prosu, ?e lahko razsvetli? kaj naj bi blo tako sme?no.. :ne vem:
Sej je napisu kar v quote notr...
Varovanje podatkov? Mislim, da z takim varstvom osebnih podatkov bi bila gospa Musarjeva zelo zadovoljna, polno ime, pa ?e prva ?rka priimka vidna vsem.
@Vid, sej drugi? se lahko udele?i? kak?nega sestanka pa sam predlaga? spremembe v dobrobit kluba, ker preko tipkovnice bomo bolj slabo re?ili zadeve.
?estitam svetilniku aka. enobarvni bo?i?ni jelki za zmago. Samo a je res treba take ?elade? Samo ?e ?akam kdaj si bo kdo dal gor tista pinki u?esa...
Dirk je pa ?e itak dovolj, navijam za Ferrari, ampak zmaga najbolj?i in imam ob?utek da bi znal biti Hamilton na zadnji dirki. ?koda mi je da Mclaren kdaj ne osvoji konstruktorskega...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Don Wankelino
Povezava za deljenje
Deli na druge strani