Kar se tice pulza; zelo pomembno je kako se nekdo počuti ob temu pulzu. 180 ob kratkotrajnem naporu pri mlajši osebi ni tako veliko,da bi številka sama po sebi morala biti zaskrbljujoča. Ampak jaz si ne predstavljam imeti pulza 180.
Ker delam daljše vožnje, grem nekje do 160,ali pa še to ne. Nad 140 mi preprosto ni več udobno in zato se raje vozim na 110-130. Je pa res da sem potreboval par let,da sem zmožen prepeljati Krvavec s pulzom 130😂
Meni osebno je vsaj toliko pomemben podatek pulz v mirovanju in pa koliko ti pade utrip v prvi minuti počitka po kakšnem res hudem intervalu.
Jah glede na to da sm leto miroval je kolesarska kondicija na nuli..nism pa se neki pocutu grozno kljub utripu nad 180za kratek čas...bude bolje sam mal da padem nazaj v rutino
Sej je natančen tudi na suunto,..ampak nisem imel paščeka zategnjenega to sem mislil. Pa zaradi tresljajev po brezpotju potem skače pa prekinja(ni lep graf v vadbi)
Jah na utrip se žal ne morem zanašat preveč kaj preveč ker je prek zapestja... morm pas kupit. Je pa definitivno majn kondicije zdej ko sem imel probleme z gležnjem.
Evo ta je pa pri meni doma. Samo stol si moram popravit, ker mi nekako ne sede pozicija/naklon (kot da bi rahlo naprej lezel) Sem odprt za kak nasvet kako pravilno naštelat stol, ali je to odvisno od preference posameznika.
Nič se ne vrača na vodilna mesta. Še vedno so 0.6sec odzadaj. Če le leckercu ne bi riknil turbo bi le ta bil 30sec pred maxom, pa max se je zavrtel..realno majo 50sec zaostanka po koncu dirke. Bi blo vredu, da zmanjšajo še bolj zaostanek za vodilnimi za troboj ampak ne pozabi na budget cap. Mercu bodo počasi pošle zaloge denarja s katerimi lahko letos ekipe razpolagajo. Prav tako je rbr zmetal ogromno denarja že notri.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sm že bil na Grintavcu pa še marsikje drugje 😅
Povezava za deljenje
Deli na druge strani