Skoči na vsebino
pred 3 urami je Nejc1986 napisal:

Kar se tice pulza; zelo pomembno je kako se nekdo počuti ob temu pulzu. 180 ob kratkotrajnem naporu pri mlajši osebi ni tako veliko,da bi številka sama po sebi morala biti zaskrbljujoča. Ampak jaz si ne predstavljam imeti pulza 180.

Ker delam daljše vožnje, grem nekje do 160,ali pa še to ne. Nad 140 mi preprosto ni več udobno in zato se raje vozim na 110-130. Je pa res da sem potreboval par let,da sem zmožen prepeljati Krvavec s pulzom 130😂

Meni osebno je vsaj toliko pomemben podatek pulz v mirovanju in pa koliko ti pade utrip v prvi minuti počitka po kakšnem res hudem intervalu. 

Jah glede na to da sm leto miroval je kolesarska kondicija na nuli..nism pa se neki pocutu grozno kljub utripu nad 180za kratek čas...bude bolje sam mal da padem nazaj v rutino

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano (urejeno)

Nič se ne vrača na vodilna mesta. Še vedno so 0.6sec odzadaj. Če le leckercu ne bi riknil turbo bi le ta bil 30sec pred maxom, pa max se je zavrtel..realno majo 50sec zaostanka po koncu dirke. Bi blo vredu, da zmanjšajo še bolj zaostanek za vodilnimi za troboj ampak ne pozabi na budget cap. Mercu bodo počasi pošle zaloge denarja s katerimi lahko letos ekipe razpolagajo. Prav tako je rbr zmetal ogromno denarja že notri.

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 2 urama je Jaka32 napisal:

LUNA je padla iz cca. 100 € na 0.25 €. A to pomeni da jo ne bo več, da je bila scam? Ker tole sedaj se mi zdi odlična naložba, ampak mi smrdi nekaj.

Pravjo, da se splača samo spremljat trenutno kaj se dogaja.l

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano (urejeno)
pred 20 urami je AmpeR napisal:

Res je sreča, da je ostala cela

20220509_200218.jpg

Model pade s kolesom ga prefukava se kotali mu ni nič, men spodrsne v hribih se obesim na roko si natrgam kito u rami 🤦‍♂️🤣

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.