V ASSnu je bila izjemno zanimiva dirka. Škoda mi je le, da je Quart v pesek butnil in skoraj izločil tudi Aleiša, ki bi sicer zelo verjetno ZMAGAL. No tako je pa mojstrsko pridobival mesta in z DVOJNIM prehitevanjem v zadnji ovinke, skočil celo s 6. na 4. mesto. Predstava in pol.
Eee, čakaj malo. Sm kmet an s hribu doma, pa ne zastopm lih tanartabol. Kaj je zdaj to? A v službi nimate strehe?
Mi jo sicer imamo, recimo kolegica, ki je vrtnarka, pa je dejansko nima, skratka nič čudnega.
Zdele pa malo pospravit po hiši in kasneje na eno 40-letnico (ne, Slivka, frend praznuje 40.RD in ne grem v naskok na osebo Ž spola v starosti 40, let, da ti olajšam branje, hehe).
Ni lepšega, kot koristiti en teden starega dopusta
Ni lepšega kot odštevanja zadnjih dni, da jim ODPOVED urežem, samo da se ablast vrne z dopustov. Medtem se že dogovarjam za novo zaposlitev in imam kar dobro izbiro na voljo.
P.S. nobena od opcij ne bo politična zaposlitev, hehe
Dimnikar kot mu rečejo, mora biti pa kar zadovoljen s 3. mestom. Sem optimističen glede naslednje dirke; Silverstone. Mogoče pa bo prva zmaga Srebrnih v sezoni 2022
Gor iz smeri Vodic oz. Šinkovega Turna, pač po tistem makadamu, ki se potem par min pred planinskim domom združi s cesto iz vasi Rašica oz. Gameljn.
Dol pa sem šel v smeri Dobeno in potem povratek preko Domžal v moje kraljestvo. Naj povem da je bil teren moker, proti Dobenem pa blatno in še blato čez drseče skale, sem glih še pravi čas razjahal konja in ga za roge vlekel navzdol, ker sem se 1x za las ujel, da ne priletim s konkretne višine, hehe. Kot na ledu :)))
Poleg Jezerske, priporočam tudi Kokrsko Kočno, na katero ne gre skoraj nihče.
Kar se kolesarstva tiče; včeraj na Rašici, mi je zanimivo, kak mesec nazaj crknila baterija števca in sem kar vesel, da niti hitrosti niti razdalje več ne spremljam, dejansko se človek počuti SVOBODEN.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Všeč mi je bilo sproščeno vzdušje po dirki, ko se je šel Fabio opravičit in sta se nasmejala ter podebatirala v smislu "šit hepns", hehe
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani