Skoči na vsebino
MOTO GP
Napisano
pred 2 minutama je Alex napisal:

Res je. Aleiš je res simpatičen dečko in trenutno najbrž najhitrejši dirkač. Res ga je užitek gledati. 😊

Všeč mi je bilo sproščeno vzdušje po dirki, ko se je šel Fabio opravičit in sta se nasmejala ter podebatirala v smislu "šit hepns", hehe

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

V ASSnu je bila izjemno zanimiva dirka. Škoda mi je le, da je Quart v pesek butnil in skoraj izločil tudi Aleiša, ki bi sicer zelo verjetno ZMAGAL. No tako je pa mojstrsko pridobival mesta in z DVOJNIM prehitevanjem v zadnji ovinke, skočil celo s 6. na 4. mesto. Predstava in pol. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 13 urami je Slivka napisal:

Eee, čakaj malo. Sm kmet an s hribu doma, pa ne zastopm lih tanartabol. Kaj je zdaj to? A v službi nimate strehe? 

Mi jo sicer imamo, recimo kolegica, ki je vrtnarka, pa je dejansko nima, skratka nič čudnega.

Zdele pa malo pospravit po hiši in kasneje na eno 40-letnico (ne, Slivka, frend praznuje 40.RD in ne grem v naskok na osebo Ž spola v starosti 40, let, da ti olajšam branje, hehe).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 18 minutami je AmpeR napisal:

Še vedno mi ni jasno, kako mi FB ponuja mtb očala, ki spreminjajo temnitev. O tem vsa se z lastnikom pogovarjala.

Med Covid cepljenjem ali dimnikarjenjem po nosu, so ti vgradili čip, ki bere misli in sporoča dalje kaj ti v glavi dogaja. :)))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 4 urami je FuManchu napisal:

Ni lepšega, kot koristiti en teden starega dopusta:jupiii:

Ni lepšega kot odštevanja zadnjih dni, da jim ODPOVED urežem, samo da se ablast vrne z dopustov. Medtem se že dogovarjam za novo zaposlitev in imam kar dobro izbiro na voljo. :)

P.S. nobena od opcij ne bo politična zaposlitev, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 13 minutami je Boss napisal:

Ponovi vajo in na srebrno nazaj, ni druge al pa pač ne gledat feltn.

Rossi rumen rob bil prej, ful izstopajoče, ampak sem se naveličal. Srebrna je z drugim imenom DeSUS barva, beri; dowgcajt. :))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Nekako se projekt lakiranja platišč ni izšel po željah in je zdaj vizualno velikost platišča 'padla' z 19 na 16-palcna, heh 

IMG_20220617_152110.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Dimnikar kot mu rečejo, mora biti pa kar zadovoljen s 3. mestom. Sem optimističen glede naslednje dirke; Silverstone. Mogoče pa bo prva zmaga Srebrnih v sezoni 2022 :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zmagovalec dirke govori SLO jezik, pravzaprav gre za nr. 1 svetovnega kolesarstva. Odličen zaključek z Mohoričem danes v NM. :)

IMG_20220619_130610.jpg

IMG_20220619_130445.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano
pred 2 urama je TiEn napisal:

Težava merca je da še vedno ne razumejo koncepta, da bi lahko pripeljali potrebne posodobitve, pa nekaj eksperimentirajo.

To se bere, kot da jim je pomotoma nek NLP pristal v dirkaško garažo in zdaj previdno okrog njega postopajo in se začudeno praskajo po bradi. :)))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Sožalje vaši ekipi. Naš Merkl je počasen, pa vsaj točke nekako nabira, zlasti 63 se precej dobro znajde v srebrni konzervi. :))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gor iz smeri Vodic oz. Šinkovega Turna, pač po tistem makadamu, ki se potem par min pred planinskim domom združi s cesto iz vasi Rašica oz. Gameljn.

Dol pa sem šel v smeri Dobeno in potem povratek preko Domžal v moje kraljestvo. Naj povem da je bil teren moker, proti Dobenem pa blatno in še blato čez drseče skale, sem glih še pravi čas razjahal konja in ga za roge vlekel navzdol, ker sem se 1x za las ujel, da ne priletim s konkretne višine, hehe. Kot na ledu :)))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 3. 6. 2022 ob 17:21 je TiEn napisal:

Sm že bil na Grintavcu pa še marsikje drugje 😅

Poleg Jezerske, priporočam tudi Kokrsko Kočno, na katero ne gre skoraj nihče.

Kar se kolesarstva tiče; včeraj na Rašici, mi je zanimivo, kak mesec nazaj crknila baterija števca in sem kar vesel, da niti hitrosti niti razdalje več ne spremljam, dejansko se človek počuti SVOBODEN. :)

IMG_20220608_105315.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.