Skoči na vsebino
ZMAJ in ostala banda!
Napisano

sm pa lih hotu kolega redevila prasat ce si ti se ziva al si se sam zgubila...

Ja kva pa lih mene, sej jz nimam nobene komande na unem koncu! :ne vem: :hohoho:

Mazdohist, ti pa nehi ovce in lesene ?lice ?tet u spanju, pa ulet na forum da kako mu?ko re?eva! :ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Pa da se tut kej mesa pr?ge, da se ne ?ge sam pleha in gum! :ne vem: :hohoho:

Ja jz sm za da se kdaj kej nardi na na?ih vozovih, makar se kdaj z mazdohistom oglasta u moji doma?i gara?i, pa ni vrag da se kej ne nardi pol na avtu! :ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Jz sm takoj za, ampak se ?e en upam napisat na listo, pa tut spodobl bi se da je najprej zravn Mazdohist, pa da prevzame pobudo! :danzoman:

Sam bi blo res fajn, da bi se peklo odbija?e in kak?ne raznorazne dodatke, ne pa samo ?emlce, sej ne re?m pr men je hrana sicer prva, ampak ob plehu, loh tut mav po?aka! :ouje::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Odli?no, pol punto ni ve? aktualn al pa vsaj ne preve? za?elen! :D:P

Dejta z mazdohistom odpret eno JDM delavnco, pa da se ?e ostali Japon?ki prdru?mo in da kej skup ustvarmo in polep?amo na?e karjole! :ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Aaaa spet sva se glih falila! <_<

Klemn kok ti je kej u?e? moj novi avatar! :ljubezen::ouje:

S kolegom 323F bosta u prihodne loh kr sodelvala, tut u smislu odbija?ev pa k?ne druge plastike, no sicer bo pa on povedu zakaj, baje misl svojga ?trihat u rde?o, najlepej?o barvo spljoh! :danzoman::D:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Po?asi sine......si ?e mlad,pa rad hiti?......vzemi si ?as......nadaljujema zve?er. :P:hohoho:

Hiti po?asi, enkat do nsledne pomladi bosta mogo?e ?e pre?la na prakti?no urjenje! :ouje::P:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.