Skoči na vsebino
Kaj poslušate?
Napisano
pred 8 urami je LabiGT napisal:

A Iron Maiden v nedeljo zagreb te ni? Jaz bom tam

Na žalost ne. Imamo eno fešto v soboto (40 obletnica mature). 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Nazadnje sem poslušal, v živo seveda, Dream theater prejšnjo soboto v Milanu. Bilo je megalomansko. 👍 Sedaj me čakajo še koncerti - Steve Vai, (Udine) Whitesnake & Europe (München), Alter Bridge (Assago, Italija). Najbrž bo še kaj zanimivega vmes. Moram nadoknaditi izgubljeno zadnji dve leti. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poliranje hladilnika
Napisano
pred 53 minutami je Nejc1986 napisal:

Jaz bi dal v kuverto denar za vrata + delo. Če bi vzel,ok. Če pa nebi vzel,bi ga pa ob priliki častil s pizzo,pivom,neko malenkostjo... 

Take stvari se dogajajo,dokler je samo to... Jaz vem da se nebi preveč sekiral .

Če si picajzlast, se sekiraš.Jaz bi se tudi. Zato bi mu najverjetneje spoliral cel hladilnik, ne samo vrata. Da ne bi bilo videti razlike. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 - konec zgodbe
Napisano
pred 4 urami je dpicul napisal:

Ne, ne bo prišla. Kar je vredu na avtu za 4900€ je 1. lastnik in realni kilometri. Če pa se sprehodiš naokrog, ugotoviš da lahko daš na njega 1000€ ali več. Razne praske, ki so normalne z leti bi še pogojno toleriral, en udarec na zadnjih desnih vratih pa ni, bi bil kar zdrel za popravilo, ampak če lastnika ne to ne briga, ti pove o njegovem značaju, da ne govorimo o plastikah spodaj, lahko rečem da jih držijo vezice skupaj. Oprema avta je osnovna, senzorjev zadaj ni, na zadnjih vratih manjka enhih 5cm2 barve, žarometa totalno zamegljena,  steklo meglenke spodaj počeno..

Sej vem, sem lahko preveč zahteven glede na starost, ampak če je bil moj kot iz trgovine pri skoraj 310.000 km, se bo pa ja dobil še kak tak resen prodajalec, ki skrbi za avtomobil kot jaz?

Ta je bil verjetno tak model tipo - avto je zato, da se uporablja, ne pa zato, da se ga glanca in pazi nanj. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 40 minutami je Bini napisal:

Po tejle zimi bo pa kmalu pasal tale prestol.... 😀

Screenshot_20220403_074425_com.viber.voip~2.jpg

Samo, če bo šlo s tem vremenom tako naprej, bo pomlad pri vas nekje proti koncu maja. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 9 minutami je Slivka napisal:

Koliko časa me ni bilo na forumu, ne vem - nisem štel. Internet je bil, ni pa bilo časa, ker smo imeli obilo dela s takimi, ki so trdili, da je kovid samo ene vrste prehlad. Zato me je to tudi tako vrglo...

Temo o koroni in cepljenju in podobnem pa ne spremljam in ne berem. Ker enkrat sem "padel noter", pa me je kar slabost prijela in sem imel dva dni drisko. Taka strokovnost ni za mene...

Ok. Opravičilo sprejeto. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 12 urami je Slivka napisal:

Še en facebook dohtr in google primarij... Če si tako medicinsko podkovan, potem veš, da ima bolnica en vhod in dva izhoda. In če te odpeljejo skozi tisti drugi izhod... No, v takem primeru ti ni nič več hudega... In iz naše bolnice so zaradi "prehlada" peljali vsak dan enega ali dva. Tako, da ne mi pametovat. in če je res samo prehlad, pridi pomagat v bolnico na "prehladni" oddelek. Ti niti zaščite ne boš potreboval. Prekleta reč, a morate zasvinjat cel forum. Če imaš neke svoje nazore, se dobi z enako ne-mislečimi in debatirajte v temi o koroni in cepljenju, ostalo pa pustite na miru.

E, moj Slivka. Se vidi, da te dve leti ni bilo na forumu, ko nisi imel interneta. 😉

Če greš v temo korona ti bo vse jasno. Če bi bil pridno na forumu, bi dobro vedel, da sva z Binijem najbrž največja zagovornika cepljenja in ukrepov. Ne smeš reagirati vedno na prvo žogo. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 20 minutami je FuManchu napisal:

Jaz pa vročine nisem imel. Me je pa par dni bolela menda vsaka kost. Dobesedno se nisem mogel vstati iz postelje:blink:

Kaj takega še nisem doživel.

Prehlad. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 2 urama je g.Wankel napisal:

Screenshot_20220331-103519_Messages.jpg

Pa kaj je to sedaj? Vsak drugi, ki ga poznam je pozitiven. 🤔 A še ne bo konec tega prehlada.?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 30 minutami je NevLado napisal:

Vredestein zimske gume zakopljejo na moji  čim pohodiš na več kot pou gasa .

Meni še prej. P v ovinku hočejo ravno namesto v ovinek. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 17 minutami je Boss napisal:

Ta potok je ves čas poplavljen in vse to je označeno s prometnimi znaki in pri mostu tud vidiš merilo, ki pove globino vode. Zdaj, če pa folk misli, da to ne velja nič pač piči čez, ker očitno hočejo izpast frajerji. Teh vidov je kot dreka in tisti, ki lepo peljejo počasi navadno pridejo brez težav čez, frajerčki, navadno v BMW-jih in tisti s službenimi vozili pa mal plavajo.

Prej bi rekel, da je to nesposobnost države oziroma lokalne skupnosti, da ne naredi most, sploh, ker je to dokaj prometna cesta in najkrajša povezava. Tukaj se vidi, da pri nas kaj takega sploh ne bi obstajalo in da bi bil vedno zgrajen most, v pravem Britanskem kapitalizmu je pa to stvar ekonomske računice.

He, He, Boss ne more brez, da ne bi  zajučil z "gnilim" kapitalizmom. Kaj pa pri nas, ko je še vedno veliko prehodov čez tirnice brez ramp? In je veliko nepotrebnih nesreč? Aja, tudi pri nas je "gnili" kapitalizem. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 21 minutami je Boss napisal:

Sej jo imajo sam ne pri nas - imajo pa cca dobrih 250KM in so tud varni strani glede pritiska, da je taka turbina dovolj dolgoživa.

Tej novi motorji prenesejo veliko konjičev.z lahkoto bi lahko imeli 300HP.

In brez nekih hudih obremenitev. Res pa je, da bi taki motorji tudi pili kot žolne.😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 10 minutami je SpEkTr napisal:

Hahahaha :) Ja, tako ja. S krivuljo se ne more, ker je ni :)

Kot sem že parkrat napisal, tej 2,5 benzinarji bi bili super motorji, če bi imeli turbino. Potem bi imeli nekje 300 HP in tam nekje 380-400 Nm navora. 

Potem bi bilo to-to. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 9 minutami je NevLado napisal:

Ni krize, ga prehitim ko mu bodo podložke na servisu menjaval.

To je pol ure dela. 😉 Koliko goriva prišpara proti tvoji. Če bi ti vozil s takim tempom bi garant tvoja pila 9-10/100.😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 19 minutami je NevLado napisal:

Mal te hecam ampak AWD doda težo in gre bencinarka zlahka mim.

Na you tube je video čipirane cx 5 na 240 konjev in 520 Nm navora. 

Od 0-100 pa 6,2.😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 19 minutami je mazdaman napisal:

Včeraj sem na semaforju"tekmoval" z srebrno cx5 in me je nesel v pospeševanju, bil je za cel avto pred mano. Šel sem z kick down a vseeno ni šlo.

Zdaj pa ali je ime bencinarja ali pa 184 km in ročni menjalnik ( če je to sploh obstajalo) je pa bila ravno tako awd.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vsekakor je bil dizel. Po moje lahko tudi 150 konjski. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 16 urami je g.Wankel napisal:

A JJ ni več predsednik SDS ali zakaj se ni upal danes na soočenje predsednikov strank na RTV? Pa tako je pogumen zadnje cajte :D

Tisto včeraj je bila druga liga - zahod od politikov. Glavnih akterjev ni bilo, ker se jim je zdelo brez veze, da si tam pripovedujejo pravljice. Šef vlade je bil raje med evropsko elito, kjer so se pogovarjali o resnih stvareh. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova zaposlitev
Napisano
pred 3 minutami je Slivka napisal:

Na našem koncu iščejo "Strokovnega sodelavca za zaključna dela v zdravstvu"...

Mogoče bi kontaktirali lahko potrča? 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano (urejeno)
pred 6 minutami je Slivka napisal:

Jest mam pa en problem... Sem namreč kmet an s hribu doma, pahl se ne zastopm prou peuč na sodoebno elektroniko. In s tem imajo potem probleme drugi...

Torej, ko sva se včeraj peljala iz Predmeje domov, je žena naredila dva posnetka pa minuto z mobitelom. In šele danes sem opazil, da je bil mobitel narobe obrnjen in da zdaj posnetek "leži" - če ga hočem lepo videti moram nagnit glavo za 90 stopinj levo ali pa ekran obrnit... A obstaja kak program, da video obrne v pravo smer?

Saj lahko obrneš sliko v Mobitelu. 

Tako, da greš v "Galerijo", izbereš sliko, da se odpre in nato klikneš "uredi". Tam je orodje za obračanje slik. Nato klikneš shrani. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.