Skoči na vsebino
Pivo mi paše
Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Bini napisal:

Nisem na Kitajskem sem pa v kitajski... 😊😀

IMG_20211107_170705.jpg

IMG_20211107_172124.jpg

U, super. Jaz grem v soboto v  kitajsko restavracijo. Obožujem to hrano. 👍

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano

Vse te zdravniške  "mojstre" takoj razkrinkamo, samo na FB pogledaš in jih najdeš. Pa kako bombastično ime so si nadeli. 🤔Čudno, da ne reagira  zdravniška zbornica, ko jim njihovi člani delajo tako sramoto. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Evo, vse jasno. 😄

"Spletno stran slovenskizdravniki.si je oktobra lani registrirala vzgojiteljica Alenka Mišič, pod objavami na spletni strani, ki so podpisane, pa najdemo imena približno ducata zdravnikov s področij splošne medicine, travmatologije, ginekologije, anesteziologije, stomatologije, psihiatrije. Med njimi ni virologov, infektologov, imunologov ali epidemiologov."

Domujejo pa tukaj. 😄

M.FACEBOOK.COM

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 minuto je Janez007 napisal:

So pa pri roki, če na demonstracijah proti maskam, cepljenju, testiranju kdo pade skupaj. 

🤣🤣... so, a se ne upajo javiti, da jih kdo od pravih doktorjev  ne prepozna. Plačo in kovid dodatke pa le vlečejo. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 11 minutami je Janez007 napisal:

In imena podpisanih zdravnikov? 

Ko  malo prebereš to njihovo skropucalo od spletne strani takoj vidiš, da so proti nošenju mask, proti testiranju, proti vladi in skoraj trdijo, da covid ne obstaja. Sem prepričan, da so stran postavili kaki zafrustrirani in potisnjeni na stranski tir "zdravniki" , ki so užaljeni, da jih nihče ne jemlje resno. Kot sem že napisal, so vsi proti cepljenju in so tudi necepljeni.

Imam občutek, da so to stran skupaj spravili kaki necepilci, ker na teh straneh pišejo do potankosti podobne neumnosti kot FB doktorji. Ni omembe vredno. 😉

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 15 minutami je FuManchu napisal:
Cuando-habra-una-vacuna-contra-la-covid-
MARIBOR24.SI

"To je poziv zdravnikov, ki ZA ljudi želijo varen medicinski produkt, saj je eno od temeljnih poslanstev zdravništva – predvsem ne škoditi!" so v odprtem pismu zapisali predstavniki Iniciative slovenskih zdravnikov.

Na njihovi spletni strani  se ob predstavitvi prične stavek: 

"Smo skupina slovenskih zdravnic in zdravnikov, ki želimo ohraniti... bla, bla, bla". Vsi so necepljeni in lepijo članke iz sumljivih izvorov. Verjetno se tudi udeležujejo sredinih protestov. 😉 Verjamem, da je tudi med zdravniki in predvsem med medicinskimi sestrami veliko takih, ki verjamejo, da smo sobivali z dinozavri, kot misli tudi petina Slovencev. 😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 6 minutami je Nejc1986 napisal:

V Kozini... In potem v Materiji desno. Iz Slavnika pa v Podgorje, Kastelec, Socerb, Ocizla, Kozina,Koča na Kokoši , Lipica,Kozina. :) 

👍Lepa trasa za kolo. Je bilo tudi v nedeljo na Slavniku ful kolesarjev. Resda električarjev a vendarle. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 2 urama je Nejc1986 napisal:

Sem bil včeraj na Slavniku z MTB . Res lušten vzpon, jaz ga velikokrat odpeljem,ko je drugje po Sloveniji prehladno na taki višini.

IMG_20211105_122752.jpg

Kje pa štartaš? Podgorje ali Prešnica? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 6 minutami je FuManchu napisal:

Roko na srce... v časih brez kovida smo bili tudi prehlajeni, treslo nas in bili smo brez vonja in okusa:blink:

Mogoče. A on ima kovid. Samo, ker je zagrizen anticepilec in antivlada ne prizna pač. 🤣🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 1 minuto je FuManchu napisal:

Kje pa je ta hrib oz. kateri hrib je?

Slavnik. Na Primorskem. Lep izlet. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 46 minutami je Janez007 napisal:
07a6758c4e88903e79fc.jpeg
WWW.ZURNAL24.SI

Umrl je teoretik zarot Mark Parhar, ki je trdil, da je zemlja ravna in da covid-19 ne obstaja.

V videu, ki ga je objavil v sredo, je navedel, da se počuti nekoliko bolje ter da je pred kratkim vzel ivermektin, zdravilo proti parazitom, ki ga pogosto reklamirajo v proticepilskih skupnostih, zdravstvene oblasti pa svarijo pred njegovo uporabo.

Več na: https://www.zurnal24.si/svet/umrl-je-mark-parhar-ki-je-trdil-da-virus-covid-19-ne-obstaja-376024 - www.zurnal24.si

Janez, on je umrl od prehlada ne pa od kovida. 😉Mi ne razumemo. 

Je kot moj prijatelj, skupaj igrava v bandu, strogi anticepilec (zato tudi nimamo že leto in več vaj, ker ne cedi ) in je fasal sedaj kovid. Ampak glej ga zlomka, on nima kovida, on ima samo prehlad. 

Ima visoko temperaturo, ne more dihati, nima okusa in vonja, testirati se ne misli. 

In ne, on nima kovida. Tej modeli so kot pijanci, ki nikoli ne priznajo, da so pijanci. Oni so samo žejni. Umrejo pa, ker so utrujeni. Ne od ciroze jeter. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 2 urama je Janez007 napisal:

... in za Mazdo dizel tudi noben problem,  😁 ... Alex, kako meritve, so že kakšni grafi glede polnitve dpf?

Fak, kako piha tu gor. 😬Na vrhu sploh ne moreš stati. 

Kar se tiče grafov, ne znam nastaviti tega in je že obd  popravljen v predalu. Case closed. 😄

IMG_20211106_102701.thumb.jpg.c40630dea0c86638e55083d05131a4c8.jpgIMG_20211106_102653.thumb.jpg.6a075362b52a2a17a6e030d49cb25343.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 minutama je Bini napisal:

Tale graf pove več kot 1000 besed..... :nevem: (komaj zdaj videl🧐

Drugi teden grem po "fizer special" , nekaj novega.... 😊

Enako. Tudi naročen za četrtek na fajzerja, ker je nenormalna gneča na cepilnem mestu in se moraš predhodno naročiti. Pa da vidimo, če se bo kaj pojačal signal 5G. Z enim odmerkom Jansena  mi ne lovi v redu telefon. 😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 11 minutami je Bini napisal:

Dobro jutro..... :jupiii:

16361777073028882009345335559440.jpg

Dobro jutro. Kapučino smo že popili. Sedaj pa se počasi odpravljamo na Slavnik. Čeprav naj bi gor pihalo v sunkih do 70 km/ uro. To ni nič za nas primorce.🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 25 minutami je Bossek napisal:

Govorim za obe strani:

Meni pa res nekaj ni jasno ... zaradi ene slabe in pokvarjene teme je taka drama, da je treba forum zapustit in na podlagi tega komplet vse zakljucke potegnit.

Mislem kot, da bi se od zene locil ker drugace super kuha pa je res fajn ... samo vampe pa ultra zanic nrdi. Pac reces da si sit in ne bos jedel in je.

Tako tudi preskocis to temo in je.

P.S. Tocno take drame se dogajajo na vseh forumih tako, da tole ni nekaj novega. Ignoriras in gres naprej.

Res je. Ta korona je naredila celo štalo povsod. Celo na kitarskem forumu se prepirajo glede tega. Pa ga nekateri tudi užaljeno zapuščajo. Eden necepljen, zadnjič celo ni hotel prodati kitare drugemu cepljenemu, ker sta se tako obkladala z žaljivkami,da je bilo veselje. Kam to vodi? 🤔

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Je vsaj nekaj pozitivnega, da je postala ta tema bolj umirjena. V bistvu se je vse slabo začelo v tej temi in šele nato preneslo še v ostale. Izoblikovala sta se dva tabora, za in anti in oba sta provocirala. S tem, da je bil en tabor( posamezniki, ki so poniknili) veliko bolj agresiven in žaljiv kot drugi. Prišlo je do osebnih zamer in žalitev. Pač eni ne morejo prenesti, da imamo nekateri drugačno mnenje kot oni in vidimo vse malo drugače. 😉

Verjamem, da ni bilo nikomur do tega, da se skregamo a sem prepričan, da je ta tema naredila veliko škodo. Že na začetku je bilo očitno, da gre debata v nepravo smer in da s to temo ne bomo prišli nikamor, razen do kregarije. Jaz imam pač tak način komuniciranja, da povem vsem v obraz direktno brez olepšav  kar mislim, pa naj si bo to v službi, na koncertu ali pa če bi me povabili na obisk sam Pahor. Verjamem, da enim to ne paše a tako je pač od vedno bilo. Rad poslušam mnenja in kritiko drugih, če so na mestu, če pa so neutemeljena in privlečena iz rokava pa nikakor ne. 😉 

Mi je pa všeč, kako Janez analizira psihosomatsko stanje posameznikov. 👍

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Moje mnenje je, da je s to korono pršla na površje vsa pokvarjenost, egoizem, v uh me piši sistem pri nekaterih, strahovi, travme in vse najslabše lastnosti ljudi. Sedaj se končno zavedam, da v bistvu veliko ljudem ni za zaupati in verjeti in vidi se končno pravi obraz ljudi, ki so se do sedaj skrivali za maskami. Maske so padle. Šov gre naprej. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 3 urami je Bini napisal:

Dobro jutro, vikend je tu.... :jupiii:

16360924714888240196685283203302.jpg

Res je. Bo treba kaj it v hribe, dokler je še kaj lepega vremena. 😊 Lep vikend. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 25 minutami je Janez007 napisal:

Da ti pomagam, izrazila sva zaskrbljenost glede zdravja necepljenih. 🙂

Po tem, ko se jih mnogo več ne oglaša v nobeni temi, ne samo tej.

Mislim, da je prišlo do skupinskega  dogovora, da bojkotirajo ta forum. Najbrž so res užaljeni, ker nismo bili vsi njihovega mnenja. 😉

So hoteli narediti interpelacijo zagovornikom cepljenja pa ni uspela. 😊

Sedaj pa se posipajo s pepelom, ko imamo v državi nevzdržno situacijo glede kovida, kot jo pač imamo. In nas teh 20% necepljenih drži v šahu. Tudi sam  izražam  zaskrbljenost, da ni z našimi soforumaši kaj narobe. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.