No ja znal je bit precej provokativen in tudi žaljiv... jaz se še vedno spomnim kako je Kacina zarad ograje poimenoval ograjevarstvenik al neki tazga, ta ga je pa pol oklofutal s cajtngom.
Ja je bil pojava ja in se je pravočasno distanciral od JJ-ja ter tako ohranil ugled in lastno integriteto ter ni bil samo en trobilec ideologije. Tako, da navkljub vsemu, ga bodo ljudje verjetno ohranili v dobrem spominu.
Se da, ampak moraš res poznat še bolj stranske ceste od stranskih.
Je bil pa danes spet kolaps, tako na Lj obvoznici, kjer se je trlo prikoličarjev in avtodomarjev, zraven s kamioni in drugimi nomadi. Še dobro, da je bila sobota in se je dalo skozi mesto pišit skoraj po praznih ulicah.
Pri nas so vsaj tukaj dovolj brihtni, da pri takih ozkih cestah dajo na vsak konec semafor in izmenično spuščajo eno in drugo smer. Veliko bolj je pred semaforjem čakat, kot pa se na centimetre počasi mim guzit. Ampak ja Italijani so itak svetlobna leta pred nami in na to niso niti pomislili.
Jaz včeraj nazaj proti Lj na Uncu ven, ker je bila kolona, ki se je začela par kilometrov pred Logatcem in trajala glede na AMZS aplikacijo do Brezovice. Drugač pa ja, ena rešitev je Horjul, druga pa na drugo stran proti Borovnici.
Podobne performance 3050 kot 2060 .. za 4K v obeh primerih premalo oziroma celo vprašanje a bo sploh zalaufalo igro v tej resoluciji. Pa ta ma še za pol manjši disk, ampak to se da hitro rešit.
Mene mal moti dokaj švoh napajalnik, ker če bo enkrat nadgrajeval grafo bo treba tud napajalnik zamenjat.
Ampak tole mi je zanimivo, da si imel porabo le 15,6kWh. A je bilo veliko enakomerne vožnje do 100km?. Men v mestni vožnje skoraj ne rata pod 17kWh pridet. Če je pa AC hitrost od 130-140km/h pa je preko 20kWh. In to z avti, ki so manjši, lažji in bol aerodinamični.
V resnici pa so oni in Francozi lahko zgled za vožnjo. Včasih so blendali za tabo in ti vozili za ritjo, sedaj to vidiš le še na naših cestah. Takoj, ko prideš čez mejo k nam se začne teksas in vožnja strogo po prehitevalnem pasu do onemoglosti. In toliko agresivnih voznikov kot je pri nas ne vidiš nikjer.
.
Ti se prlizuješ italijanom, jaz pa pač ne. Glej, ne bi napisal nekaj kar ni res in kar se mi je zgodilo kak teden nazaj. Žal sem na dopustu in nisem imel s sabo čitalca kartic, da bi posnetek tu objavil, zdaj je pa žal že prepisan.
Če ti povem, da sem komaj po bankini rešil čelno trčenje, ker je idiot laški pač gledal naokoli in ne na cesto mislim, da pove zadosti. Kar se pa egota tiče pa je treba samo pogledat kje vse parkirajo svoje avtodome. Po parkiriščih, zelenicah in kjer koli jim pač dol pade. To delajo zato, ker so te kazni manjše kot pa če bi si našli uradno parkirišče oziroma kamp za prenočitev.
Ne vem kako bi ti reagiral, če bi ti pustil kemper direkt pred tvojim domom. Glede kako se jim dorikaš bi ga verjetno še pohvalil in povabil na kavico al pa pivo.
Pa da ne bo narobe razumljeno, seveda niso vsi italijani taki, ampak tisti, ki pa izstopajo pa izstopajo tako močno, da samo slepec tega ne vidi oziroma noče videt.
Nevem no, jaz še nisem videl italjana, da se vozi po desnem pasu na AC.
Seveda ne ker vozijo po sredinski črti po AC... pa ta fetš na bele črte/črtice prakticirajo tud pri dvosmernem prometu pol pa rešuj, če ti znese. Povrh so pa še egoti za popizdit - ker on zdaj ogleduje naravo se moramo vsi peljati 40km/h po regionalki. Pa vsako leto ista štorija - če si kaj želim konec poletja je to, da se spokajo nazaj domov in naj kar tam prakticirajo svoje poimovanje prometa.
A policaj mu pa dejansko piše kazen... ponavad, ko se spravijo v tako pozo je to to.
Drugač pa ne me linčat, ampak men je ta naslov na telefonu ven padel kot novica in najprej sem pomislil, joj spet je kreg na forumu pol pa .... hja nič, ni naše ampak malo mi je šlo pa vseeno na smeh. 🤡
Spet provocirajo ameri, kot vedno... njihova orožarska industrija in ogromen del ameriškega proračuna "živi" od prodaj orožja. Zato izkoristijo vsako priložnost za eskalacijo napetosti. Če vojne nočeš ne dražiš, tako pa vidimo isti recept na vseh koncih sveta: Tajvan, Sirija, Srbija/Kosovo, Jemen, Afganistan, BiH, Somalija, Ukrajina.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No ja znal je bit precej provokativen in tudi žaljiv... jaz se še vedno spomnim kako je Kacina zarad ograje poimenoval ograjevarstvenik al neki tazga, ta ga je pa pol oklofutal s cajtngom.
Ja je bil pojava ja in se je pravočasno distanciral od JJ-ja ter tako ohranil ugled in lastno integriteto ter ni bil samo en trobilec ideologije. Tako, da navkljub vsemu, ga bodo ljudje verjetno ohranili v dobrem spominu.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani