Tovrstne najcenejše kolesarske ceste so se po državi zelo razpasle, a očitno nihče ne razmišlja v naprej in tako dobesedno z njimi nihče ni ničesar pridobil, marsikomu pa zagrenijo življenje in zmanjšajo varnost.
Ko prebiram tole temo, sem jaz očitno edini kolikor toliko aktivni kolesar, ki še NIKOLI ni meril pulza. Ko vidim, da ne zmorem več suvereno napredovat, se ustavim, kaj popijem in potem dalje, nobene drame.
Aja, ravno sem prispel (po službi) iz Kamniške Bistrice, kar mi je v obe2 smeri skupaj nekih 35km, čist luštna rekreacija, zdaj pa počasi na zmenek, da ne bo kolesarjenje vrhunec dneva, hohoho.
Danes premagal skušnjavo in se namesto v kabria raje usedel na gorski becikel ter odpedaliral par lokalnih klancev. Je kar pasalo se prepotit in sčistit glavo po napetem pisarniškem dogajanju. .)
TiGa je velemojster, včeraj sem gledal njegove zavoje, kako prav najde neko drugačno linijo in je na izhodu iz ovinka že pred tekmecem, to je ponovil večkrat.
Klinčev veter čist vsak dan, pa to je noro. Zadeva, ki jo res najbolj sovražim, nadležno do amena. Včeraj na kolesu nekih 40km, se mi je tok zamerilo vse skupaj, ko poganjaš in se komaj premikaš...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tovrstne najcenejše kolesarske ceste so se po državi zelo razpasle, a očitno nihče ne razmišlja v naprej in tako dobesedno z njimi nihče ni ničesar pridobil, marsikomu pa zagrenijo življenje in zmanjšajo varnost.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani