?e dobro, da nekateri razumejo promet in da se je potrebno lotit zmanj?evanja zastojev, ker dale? najbolj onesna?uje vozilo, ki stoji v koloni ali pa se komaj premika oziroma vozi do nekje 30km/h, ko je izkoristek motorja prenizek in poraba previsoka.
Sem iskal in nasel tudi samo tole... Tukaj ni nikjer napisano, da ne smes imeti blizu mobilnika oz. da se takoj unici, ce je blizu mobilnika ... Kolikor vem, mobilnik NE sodi med naprave z "nevarnim elektromagnetnim valovanjem" ... ... Pomoje je tako, da ce nosis oboje v torbi, ne bi smelo imeti nekega vpliva... sploh pa se ne bi smel zato potni list oz. "biometricni cip" v njem uniciti ... Ce pa se, je pa ze v osnovi zanic narejen in je pisanje o tem v tej temi vec kot upraviceno
Povsod se ne da z osebno ... Verjetno kdo kdaj potuje tudi izven EU in sosednjih drzav ... Sicer konkretno za Prago in Beograd je dovolj osebna ... ne gre pa povsod
oziroma drugim virom energije,
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Za ohranjanje kakovosti, zanesljivosti in obstojnosti biometri?nega potnega lista v ?asu njegove veljavnosti ravnajte s potnim listom kot zvsako drugo elektronsko napravo: - Potnega lista ne smete prepogibati, trgati ali nanj kako druga?e delovati z mehansko silo. - Potni list hranite v namenskih ovitkih za no?enje v prtljagi (kov?ek ali ro?na torba, ne smete ga nositi v hla?nem ?epu). - Potnega lista ne smete izpostavljati nevarnim elektromagnetnim valovanjem ali visokim pritiskom. - Potnega lista ne smete izpostavljati vlagi, visoki temperaturi (nad +50? C), nizki temperaturi (pod - 10? C), mo?nemu son?nemu sevanju oziroma drugim virom energije, pralnim pra?kom in drugim kemikalijam, organskim topilom in lugom.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
A je mozno da pr nas se kr ne nardijo normalnega biometricnega potnega lista. Po 10 letih pa se kr isti problemi.
Glih dubu nov pasus pa lepo gremo z avionom iz Prage v Beograd in na meji na skenerju moj pasus ne prime (tud ta star ni nikol prjev) in pol zacne policaj vrtet ta pasus vsako stran odpre, kt da bi gledov v spodnjem kotu konja kuko tece, no in pol ker je pac policaj tolk cajta si vzev, pol so me pa se na security check drkal pa drzal pa vse odpiral.
Sj ne da v rocni prtljagi ke samo laptop pa knjiga, ampak cist vse je odpru... In ce tko pogledam, vse zarad j**** pasusa k ne dela tko kt bi mogu
na? paso? lepo dela, le ?e si ga imel poleg telefona si ga uni?il. Lepo pi?e v navodilih
Ne rabim posnetkov sem gledal tekmo...in uzival ne pa da razmisljam o teorijah zarote...ti bi lahko tudi kaksno vec v la ligi, se Pique veckrat vrze v prazno....vceraj je ter stegen verjetno tudi 2x naredil zanalasc traparijo za stavnice in je barca raje izgubilaa kot pa da postane prvak?
Je bla roka? Za moje pojme je bla - torej, ?isti penal. Boli pa takle poraz 10s pred koncem in verjem, da mi je blo mal ?al za Milan.
@Boss, kapo dol za tale opis tekme. Nisem gledal na tole iz tega zornega kota in tole je res zelo zanimiva plat! Tekma vsekakor za pod drobnogled... ?e se take prevare res dogajajo, nimam niti najmanj?ega namena gledat tega sranja...
Btw, Uefalona se Barce dr?i zadnjih 10+ let, ker imajo konstantno, ampak res konstantno pomo? sodnikov.
PS: naj ?e enkrat dajo to tehnologijo v nogomet, da mi kon?no ne bo treba gledat takih budala?tin.
Ja je bila to hocem povedat...
No ce nisi gledal tekme poglej vsaj gol psgja in neymarjev prosti strel, oboje bi Boss branil....
Fak dajte pustit sportu prostor...psg je sam kriv da je izgubil. Ce bi igrali tako kot so po tretjem golu od zacetka se vam ne bi bilo treba ubadat s politiko. Pokakali so se.
Normalno da stave prinasajo veliko v teh primerih. Se pa tudi lahko veliko izgubi.
V imenu cele familije bi pohvalil avtobus. Po 2400km in 1000km pred nami je potovanje vsem v uzitek. Udobje, prostornost, panorama...uzitek ki golta kmje. Obenem njegova velikost prinasa obilo zabave, predvsem v srednjeveskih vasicah in cestah ala Amalfitana
Jutrisnjih 1000 km bo v enem kosu in se ga vsi veselimo. Se zena ki je bila operirana na nogi je priznala, da se bolje pocuti kot na kavcu.
V juzni italiji bo kmalu eno sranje, nekaj se stima. Potresi, plazovi...
Vsi znanstveniki pravijo da je blizu cas ko se zbudi vezuv. Ko se ta zbudi je to huje kot atomska bomba saj je za razliko od Etne, Stromboljija, vulcano itd tu doli spec. Ostali pa so stalno po malo aktivni.
Tu na kalabriji sedaj zvecer lepo ob zahodu vidis kako sta delujoca Vulcano in Stromboli. Ko cajnik z meglico
Bedarija ce me vprasas. Ne mores stare nokije primerjat z danasnjimi tehnologijami.
Kaj bodo sedaj kupovali to samo zaradi oblike in statusa v zgodovini? Tisti ki vedo kaj je to bilo vcasih so sedaj stari 40 in naprej, mladi pa ne bodo poegali po temle...
Fizicne tipkovnice ne more biti ker s tem izgubis ekran in obratno
Pravi trenj je tisti one plusa itd dobra bateija, kamera, smartphone pametna cena.
To je to.
Jaz sem kar heavy user, predvsem je ekran stalno v uporabi. Web telcoti - skype for business s prezentacijami, navigacija, hot spot vse to kuri. Ampak dejansko hitro pocepne.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ko smo ze pri Piqueju. Upam da naslednji trener, ki pride kmalu vidi da je neuporaben. Kaj je delal spet ta vikend....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani