Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Dobil baterijo za laptopa od Kitajcev in ?e ni zagorela ?eprav se je ?e nafilala. :P Pa ?e malo bolj?a naj bi bila (5200 mAh vs 400 mAh).

Aja pa dobil sem avto nazaj. Avspuh namontirn, zaenkrat je skoraj ?isto tih. Glede na to, da je ?ISTO odprt sistem od kolektorjev naprej (katalizator je en 10 celi?en pa ?e to okoli, ker je ?ez sredino pre?gan) je sistem res vrhunski. 95% ljudi bi mislilo, da je original. :bravo: Od tega bo 2% ljudi (znancev) to vedelo, ker so prebrali tole objavo. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Imamo eno sodelavko, ki ves ?as vle?e na u?esa. In ker sem brez avta sva se s s sodelavcem pogovarjala o tem za koliko mi bodo podalj?ali avto (pol metra), da bo zdaj 4x4 itd... In takoj potem se je takoj oglasila iz ozadja, da bom rabil paziti, da ne bom na pamet parkiral, ?e bo zdaj dalj?i. :hohoho:

Pa to ni prvi?, da smo opravljivke takole za?tihali, enkrat je pri?la ena iz sosednjega laboratorija sva se isto izmislila eno ?torijo, ki je ?la potem takoj okoli po celi stavbi. :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Problem je tudi, da kdorkoli izmed teh treh bi ustanovil stranko in posku?al priti na vrh bi imel v stranki takoj kar nekaj starih podrepnikov, ker bi opazili ?anso, da SPET pridejo v koalicijo. :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja, Lahovnik mi deluje ?e dovolj sve?. Seveda pa je ?isto mo?no, da se spremeni, ?e pride na oblast. :blush: Lahko je re?i, treba je nekaj storiti, za revolucijo pa ovce rabijo vodjo. Tu se zatakne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Me prav zanima, kak?no afero mu pripravljajo na volitvah prihodnje leto.

Brezveze razpravljat, ker so itak vsi umazani, vedo za grehe eden za drugega in se tako dr?ijo v ?ahu, polno je nekih afer, nobenemu ne doka?ejo ni?, mi pa gledamo ta cirkus in se za brezveze nekaj pregovarjamo.

Hja Jan?a je pohitel in okostnjake privlekel ?e letos. :) ?ez kak?no leto bo pa gotovo spet kak?na zadeva s Patrio pri?la na plan, oziroma se bo kaj spet za maj?keno premaknilo. Sicer sem pa ?e enkrat napisal, da so VSI pokvarjeni in me marsikatera poteza te vlade moti. Ampak tako je, ?e gledamo iste obraze z dolgimi lovkami ?e 20 let. Po?akaj do konca, kjer poka?ejo politike. ?al je tako tudi pri nas.

Tukaj pa se strinjam 166%, gremo raje na pir in babe, oboje nam pobira ke?, samo vsaj nekaj mamo od tega. :D

Ajde pir ni lih moja pija?a, za babe se pa strinjam. Sre?nega valentinovega, ?im ve? sexa vsem skupaj! :bravo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Vpliv je imel JJ med prej?njim mandatom in pa tistih slabih 7 mesecev v Bajukovi vladi, kar je pa itak bilo kar neki.

In kaj je storil velikega v prej?njem mandatu? A mu en mandat ni dovolj? ?e bi bil sposoben bi v tem mandatu naredil marsikaj in bi ga ljudje ?e enkrat volili.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Deal extreme
Napisano

Ja, ?e za batarijo za laptopa je carina in ni ga ?ez beden ob?utek, ko pride domov po?ta od carine, da mora? poslati link do ebaya ali pa original ra?un itd... :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Zanimivo. ?zmeden? Je pa tu dosti odvisno od elektronike in postavitve senzorjev. Znan je bil primer ko je ?koda za?u?trala in se airbagi niso spro?ili ker se je ob nesre?i strgal kabel. Ali pa, ko je imela Navara sramotno slab rezultat in so samo s spremenjeno elektroniko dosegli bolj?e rezultate. ?zmeden? ?eprav roko na srce, kolikor vidim so se tudi Fiesti spro?ili ?ele ko je bil Peugeot ?e pri A stebri?ku.

Spet vem za primer ko je tip priletel v robnik ravno tam kjer je senzor in ste mu je za brezveze spro?il airbag. Objavljena slika In kolikor vem imajo stare Mazde (Xedos, MX-3 facelift) isto senzor postavljeno tako nerodno, da se pomoje hitro po nepotrebnem spro?i.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

no dej se crash test recimo volvota xc90 pa renoja modusa...pa da vidmo, se kako je pomembna masa, tako kot tudi letnik avta...

;) ?e sta oba isti letnik ima to dosti veze ampak jaz sem s prej?njim postom mislil bolj na retardirance, ki kupijo 20 let starega terenca zato, da so "varni" na cesti. :vskalo: V resnici so pa nevarni sebi in ostalim
In ?e ho?e? lahko nalimam ?e link Espace vs Land Rover. :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Da zamenjamo temo, bravo Tina

:bravo: Vsaj ena dobra novica na spletu ne pa ta k*****a politika. Odpre? 24ur in kaj je tam? Spet kaj o Jan?i ki i??e stare grehe pa naj bo to iz konca 2 svetovne vojne (hmm, skoraj 70 let naza!!!) in potem celo novej?e, samo 30 let stare dogodke. A da bi storil kaj koristnega za prihodnost, to pa ne, zna samo okostnjake iz omare ven metat. Ma kakih omar, ta jih vle?e ?e iz katakomb in pokopali?? zgodovine. :vskalo: ?udno, da ne najde nobenih papirjev o umoru Krambergarja, o oro?arskih poslih itd? :whatever:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Mami je na de?elni banki (dosti prijazna do poklicev kot so kmetovalec, rejnik, itd..) in je ful zadovoljna. Tudi niso bili v unem kartelu kjer so trgali provizijo za dvigovanje na bankomatu, imajo kalkulator?ek za prijavo na net... Sam sem na NLB in zame so ?isto zadovoljivi. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kitajci so carji kar se odnosa ti?e. Za 30? ti po?lje ful robe, po?tnina toliko kot bi po?iljal iz Kopra, zraven pa ?e dopisnica s panoramo Hong Konga, z napisom Thank you ter zahvala zadaj, da posluje? z njimi, da prosijo za 5 zvezdic na ebayu itd... Pri nas te pa prodajalci grdo gledajo, ?e jim zahtavi? ve? kot 3 vpra?anja ali ima? kak?no posebno ?eljo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Da Lagune (tak?na kot jo ima Jo?a) ne omenjam ker original sploh nima le?e, ima pa xenon. :vskalo: Pa nasploh vsi aftermarket xenoni brez le?e so polom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ne kli? hudi?a ?e tako imam 160.000km, to je sode? po mnenju voznikih Japoncev ?ude?, da je ?e na cesti. :hohoho::aaaaa:

Ne resno, razen volanskih kon?nikov (menjani danes, da se pohvalim in ostanem ontopic) nisem imel kak?nih izrednih te?av. OK bremze so potro?en material, pri nekaterih bolj normalnih avtih ?e bolj kot pri mojemu RSu. :blink:

EDIT: Tale Vicki je carica pa ne zato ker ji je v?e? RS. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.