- "Sosed, zakaj si spal pri moji ženi, ko sem bil tri dni na službeni poti?"
- "Firbec me je dajal, ali je kakšna razlika med tvojo in mojo ženo."
- "To bi lahko tudi mene vprašal..."
- "Sosed, a imaš kako fotografijo svoje nove spremljevalke v Evinem kostumu?"
- "Ne. Svinja! Kaj si pa misliš o meni?"
- "Nimaš? No. če hočeš, ti eno prodam..."
Saj ni problema, če je poln FucksWagen otrok, pa da obstane. Vsaj imam pomoč, da porivajo. Pa če se zgodi, da gre kdaj žena prej od doma in mi spelje avto, pa da moram sam s FucksWagnom na pot? Dobim drisko še preden štartam. Ker če obstane - kako ga sam kam porinem?
Danes, ko smo bili v Ljubljani, smo se ustavili še v Ljubljanskih mlekarnah. Samo za primerjavo: maslo je v Mlekarnah 2,49€. Enako maslo v Mercatorju je pa 3,69€...
Veš kolko krat sem žive žice priklapljal, pa nimam kodrov.
Če veš kaj delaš ni panike. Seveda s strahospoštovanjem.
To pa ni za amaterje...
Jaz sem se enkrat loteval nekaj vezat štromarijo, pa me je streslo, še preden sem sploh začel. Šel sem v klet, na rami sem nesel aluminijasto lojtro, ko pa sem prijel železno kljuko železnih vrat v klet, pa sem se z lojtro dotaknil električnega pastirja... Tisti dan delo kar nekako ni šlo od rok...
- "Moj sosed je zadnjič takole napravil: najprej je spil liter žganja, potem liter vinjaka, viskija, konjaka, liter vina, liter piva, na koncu pa še liter čistega špirita."
- "Madona! Mene bi to ubilo!"
- "Saj njega je tudi..."
- "Sosed, a si že začel z gradnjo hiše?"
- "Še ne. Imam že opeko, pesek, apno, cement ... "
- "Kaj pa še čakaš?"
- "Ne vem, kje naj sunem še zidarje ... "
- "Pridi, greva na pijačo!"
- "Ne pijem. Enkrat sem pil, pa pijače nikdar več ne bom poskusil!"
- "Kaj pa na kavo?"
- "Tudi to sem že enkrat poskusil, pa več ne bom."
- "Cigareto ... "
- "Enkrat sem jo že poskusil."
- "Kam pa te potem lahko povabim?"
- "Nikamor, ker čakam sina!"
- "Prav gotovo je edinec..."
@Alex, ta tvoja lojtra pa ni iz EU. Zato tudi ni nujno, da je narejena po EU standardih. In pri kakšnem drugem standardu je siva ozemljitev. Če bi zadeva bila po ameriškem NEC, bi bila ozemljitev kar gola bakrena žica... Se pa siva običajno uporablja kot "nevtralni vodnik", kar ni enako kot ozemljitev...
Sploh postane zanimivo pri trifazni elektriki, kjer so barve med seboj zamenjane:
V ZDA je 1. faza črna, 2. faza rdeča, 3. faza modra in nula je bela.
V EU je 1. faza rjava, 2. faza črna, 3. faza siva in nula je modra.
Kitajci imajo pa 1. fazo rjavo, 2. fazo črno, 3. fazo rdečo in nula je tudi pri njih modra.
- "Rad bi kupil darilo za ženo. Kaj mi svetujete?"
- "A je lepa?"
- "Ne preveč."
- "Mlada?"
- "Je že v letih."
- "Bogata?"
- "Ne, ni."
- "Potem vam svetujem, da darilo kupite kateri drugi..."
- "Kariera mojega moža je v razvalinah!"
- "Pa saj ne more biti tako hudo. Dandanes se kar dobi novo službo. A je postal tehnološki višek?"
- "Ne, on je arheolog..."
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
- "Sosed, zakaj si spal pri moji ženi, ko sem bil tri dni na službeni poti?"
- "Firbec me je dajal, ali je kakšna razlika med tvojo in mojo ženo."
- "To bi lahko tudi mene vprašal..."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani