Ok hvala. Se pravi servis, ker ne vem, kam bi to "nataknil". Nč podobnega ni tam.
Svetujem servis, da.
Pred kratkim je kolega imel podobno težavo na Lavoru. Poslovila se je črpalka. Ker je bila dražja, kot je bil vreden wap ga je vrgel v kanto in kupil novega.
Možno. Zanimivo, da 1x ko prižgem dela ok dokler ne ugasnem. Potem pa moram xxx krat ga ugasnit/prižgat in potem začne nazaj pritisk. Bo?!
Načeloma ja. Je kar zakomplicirana ta zadeva. Problem je v plastiki, ki z leti rata švoh in se odlomi oz. enostavno jo požre. Svetujem da obiščeš servis. Ali naročiš dele in sam popraviš, če veš kako in kaj.
Najboljš je bilo ko sva šla z drago na morje in nisem smel ugasniti avta, ko je bil ogret, ker se potem ni prižgal..na kavi po poti sem pač tako parkiral, da je bla alfa poleg pa prižgana, na trajektu mi pa niso pustili, da ga ne ugasnem, pa še v spodnji del trajekta sem moral zapeljati.. itak ni vžgala ko smo prišli do Cresa, vsi so mi trobili naj se umaknem, avto ni hotel vžgati..na koncu, ko so že vsi zapeljali s trajekta, so vsi zaposleni na trajektu porivali avto in ko je vžgal veselo ploskali 🙈😂.
Vse lepo in prav glede neprivezanih stvari v avtu, dokler ne zabremzaš na hard imam slabe izkušnje, ko sem vozil neke prčkarije v kombiju cež Gorjance službeno. Izza ovinka traktor itd. Je v kombiju prebilo pregrado, ki ločuje tovorni in vozniški prostor.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Časa hodi viška😂
Povezava za deljenje
Deli na druge strani