Skoči na vsebino
Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Saj sem tud jaz gledal to. Samo ne vem, kaj vi tukaj tale link tolk popate v vsak post?

Saj ni problema, ?e ima? ti rad hitrost in ?e ti rad dirka?! Samo dirkaj in divjaj ti na dirkali??u, kjer bo? samo sebe ogro?al!

Na cesti NIKOLI NISI SAM! A se niste to ?e v vrtcu u?ili? In ?e na cesti nisi sam, ti pa takrat dirka? ali divja?, to pomeni, da ne ogro?a? samo sebe, temve? tudi druge!

Saj ?e se nek kljukec rad rusko ruleto ?pila, tud ni problema. Problem nastane, ko ho?e ta kljukec rusko ruleto ?pilat ?e na moji glavi. Razume? razliko? In v primeru ceste in divjanja, gre prav za to.

Al ste res hecni vi, ki radi divjate ali vozite hitro po cestah, kao, zaradi adrenalina - u?itka itd....

Ja hudi?a, pol se pijanc lahko glih tako zgovarja, da se ga rad napije in gre pol pijan na cesto zaradi adrenalina - u?itka....

Divjaki in pijanci ste si zelo podobni. Tako divjaki, kot pijanci imajo/te, neke svoje ?udne adrenalinske in druge potrebe

lojz, ?e ti vidi? ravninco pred sabo, kjer je na obeh straneh travnik in okol nobene ?ive du?ce nikjer si lohk da? du?ka in ga nakrivi? kolkr da pa nebo? nikogar ogro?u razen sebe :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hehe zakon.

Seprav zan? ko sem jedel un kebab sploh nism bil prbit tolk... glede na to da mi je skor usta za?gal :wacko:

ne, ne, to pomen, da si po?as prhaju k seb :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Neka letalska dru?ba je naredila akcijo, v kateri so poslovne?em na

njihovih poslovnih poteh ponudili polovi?no ceno za ?ene, ki bi jih spremljale.

Zadeva se je odli?no prijela in ve?ina poslovne?ev je res s seboj za?ela jemati svoje ?ene.

Zaradi preizkusa zadovoljstva strank so ?ez ?as poslali ?enam pisma, v

katerih so jih povpra?ali, kako so bile zadovoljne s potovanjem.

Ve?ina je odpisala: >>S kak?nim potovanjem?<<

ruski Murko

NMF :wacko:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ouuuoaaa, deeyan, teli va?i tur?ki feferoni pa sekajo ko 4-je.. sem odgriznil en ko??ek pa sem 10min skakal po kuhni :hudicek::hudicek:

hehe, to ma? zdej za alkotest, ko nebos cutu pekobe pomen, da si prbit, ko sto mater :P:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

a se ti ne zdi da to pomeni da te je ?e ....kako si pla?al, ker paypal ima tudi ?e se ne motim do 60 dni......

paypal ja, fora je v tem, da neki robe sm dobu, neki pa ?e ne, ker kao ni zaloge....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

zdej pa dost :angry2: angle?u iz fordprobestore.co.uk sm za?el jebat vse po spisku, ker da ti pa ?e 8 mescev ne po?lje ?e pla?ane robe je pa ?e too much!!! :vskalo::whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

a jebi ga ... to ti je rally ... un k je dovolu da rally spustijo tm ?ez se je mogu tud na to prpravt da kk?en rellyst u vinograt zaru?i ...

mogo?e je pa bolj? denarce potegno, ko pa ?e bi pre?at dal :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.