Saj sem tud jaz gledal to. Samo ne vem, kaj vi tukaj tale link tolk popate v vsak post?
Saj ni problema, ?e ima? ti rad hitrost in ?e ti rad dirka?! Samo dirkaj in divjaj ti na dirkali??u, kjer bo? samo sebe ogro?al!
Na cesti NIKOLI NISI SAM! A se niste to ?e v vrtcu u?ili? In ?e na cesti nisi sam, ti pa takrat dirka? ali divja?, to pomeni, da ne ogro?a? samo sebe, temve? tudi druge!
Saj ?e se nek kljukec rad rusko ruleto ?pila, tud ni problema. Problem nastane, ko ho?e ta kljukec rusko ruleto ?pilat ?e na moji glavi. Razume? razliko? In v primeru ceste in divjanja, gre prav za to.
Al ste res hecni vi, ki radi divjate ali vozite hitro po cestah, kao, zaradi adrenalina - u?itka itd....
Ja hudi?a, pol se pijanc lahko glih tako zgovarja, da se ga rad napije in gre pol pijan na cesto zaradi adrenalina - u?itka....
Divjaki in pijanci ste si zelo podobni. Tako divjaki, kot pijanci imajo/te, neke svoje ?udne adrenalinske in druge potrebe
lojz, ?e ti vidi? ravninco pred sabo, kjer je na obeh straneh travnik in okol nobene ?ive du?ce nikjer si lohk da? du?ka in ga nakrivi? kolkr da pa nebo? nikogar ogro?u razen sebe
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
lojz, ?e ti vidi? ravninco pred sabo, kjer je na obeh straneh travnik in okol nobene ?ive du?ce nikjer si lohk da? du?ka in ga nakrivi? kolkr da pa nebo? nikogar ogro?u razen sebe
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani