Ta velik navija za fren?ija, ampak je vec dela z njim ker to je hisni pes. Pa tudi zdravje imajo ma psu, takoj za pugiji (posledicno spet zaradi lastnikov ki jih zredijo preko meja)
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Pizda m. pa spet ti odvezani psi. Eto spet prileti ogromen nemski ovcar in direktno v nasega, privezanega - 100m pred domom na cesti. Direkten napad. Un pa stoji tam pa mu ?vi?ga...
Sam sem ga moral obvladat, k sre?i je imel oprsnico (le zakaj....) da sem ga dvignil v luft in je izgubil moc.
Pa prav lepa je bila K9 Julius....ocitno samo za modo...
In potem se kreten dere, kar spusti ga saj bo prisel. Kreteni ki ne znajo delati s psi!
Kar lepo sem ga drzal, da je gospod moral priti ponj.
Tudi oprostite ne rece in gre...naslednjic psa jaz pripnem in ga vlecem domov.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Krizisce razveljavi znak ... Od krizisca dalje ni vec znaka, da gre za enosmerno
In ce gledamo desno pravilo (ker ni drugace z znaki doloceno), si ti njej pripeljal z desne, torej imas prednost .... Bi bilo pa bolj logicno, da bi ti imel stop znak ali znak, da nimas prednosti... ker je spodaj potem spet ozka cesta, kjer se tezko dva srecata ...
No saj to sem mislil da nek znak za prednost manjka, bi bilo beliko bolj logicno. Nenazadnje tudi ce imam prednost (ja jo imam) nimam kam zaviti preozka ulica.
Kamera ravno ni ujela, kako se kot dug prika?e iz mrtvega kota oziroma kombija ki blokira cel ovinek (zato je tam ogledalo). ?e ko sem hodil v O? Preska (takrat narodnega heroja Franca Bukovca ) je bila dvosmerna in to nekaterim ostane zabetonirano v glavi.
Potemtakem 'revni' lahko vozijo hitreje po vsej tej logiki......pojem revnega je v SLO nedefiniran problem, nekdo si kupuje bogastva s cashom itd.
Ravno ste na novo definirali zakon in potrdili da zakon ni isti za vse. Potem predlagam ?e koeficient na 'premium' znamke in 'popust na avte vredne pod 1000?...
Na bogastva oz premo?enje naj se spravi dav?na z enostavno matematiko - uradno si zaslu?il XXX, ima? XXXXX, od kje? Pika.
Popredal?kali ste Slovenijo zopet na tiste ki imajo, in tiste ki nimajo. Vsak je pred zakonom enak, kazni so enake! Za vsakega je omejitev in prekora?itev ista! A potem 'bogatej?i' naj dobijo tudi dvojne pike kot v Mercatorju?
F*k kam to pelje, ?e rde?e in bele vme?ajte pa bo.
U?itek v vo?nji! Ne zafrkavam, tempomat na 130 od Gorize do Napolija. Disciplina na levem pasu, disciplina kamionarjev kjer so manj kot trije pasovi. Ne glede na to a si slovenc, mad?ar, italjan.....
najprej zamenjaj vse podlo?ke, potem odpri in spucaj dno bojlerja, pa ?e cedilo na notranjih delih cevi. Potem predlagam da ?e kalibrira? cevi, in zamenja? ventil, ?e slu?ajno v ?tantgasu zmanjkuje vode. Potem pa je pametno ?e vsako leto za??ititi bojler spodaj proti rjavenju...
verjetno pa pu??a intercooler
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Treba se bo posloviti od jabuka, nemogoce je v tujini biti na lte, google maps, gps....tretjic se fila. Skoda da sparajo z baterijam za voljo designa.
Je pa Canyon prinesel 6310
Povezava za deljenje
Deli na druge strani