Sj ne vem a sodi sm ali v jamralnik, kupil olje za motor, zavorno teko?ino olni filter in ?e par malenkosti in dal malo ?ez 50? meni se zdi vredu, pa nove tepihe mam tko da bo lep? zgledal na tleh
To je kul cena. Na to temo se lahko pohvalim ?e jaz, da imajo(imamo) ?lani Renault kluba 9% popusta pri ?e tako ugodnemu Herkulesu in pridem z oljem res poceni ?ez (pod 35? za 5 litrov original olje za RSa).
Najprej sem mislil v pohvalite se napisati, da sem dobil Renault vrednostni kupon v vrednosti 100? za Renault opremo, potem sem obrnil ter prebral, da velja le ob nakupu novega Renaulta. Arghhh, jaz sem pa ?e ra?unal kaj si bom privo??il.
No saj mogo?e bi prikazal posnetek in rekel, da je informativne narave, da ga tudi sam ne smatra? kot 100% dokaz. Samo kaj ko bi potem rekli, da so bile napake v postopku in nekdo bi se spet za brezveze izmazal.
120? po roru ampak ne vem, ?e dela kak?ne prekate in razdelilce v roru. Ali straight ali pa ni?. No vpra?at ni greh, lahko ga vpra?am ko bom ?el drug teden po lonce.
Aja RS ima spet en servis za sabo (olje v motorju, menjalniku, klima filter) pa kupil sem volanske kon?nike ker se je zadnje ?ase avto peljal kot, da bi imel te?ave s torque steer.
Danes sem se ?el zmeniti za nove izpu?ne lonce iz inoxa. Naro?il sem jih pri enemu majstru ki dela vse po naro?ilu, lonce za motorje, avte, traktorje, skratka vse kar dela brum brum. Naprimer kaj tak?nega:
policaji prosim ne brat tega=) drga? pa nism vedu da ne smem je za to kak poseben razlog? aja z mojo vi?ino lu?i ne bom nikogar slepiu kot to nekateri s xenonom delajo tudi normalnim avtom kaj ?ele meni.
Isto je prepovedana naknadna vgradnja xenonk, ?e nima? avtomatskega reguliranja snopa ter pranja ?arometov (kdor ima xenonke in se je vozil v sne?nem zametu ?e ve zakaj ). ?eprav, ?e bi bil policaj bi ?e toleriral xenonke v lu?eh z le?ami, v navadnih parabolah pa grdo motijo in bi bil zagaman do tak?nih primerov.
Tisti pred Kandr?ami JE zahrbten, zato je tudi ograja ?e tako podrajsana. In ?e dobro, da je tam ograja, prijatelj je (nekje drugje) ravno zato prej?nji teden zapeljal v graben ker se je ovink zaprl, ograja se je pa kon?ala namesto, da bi bila ?ez cel ovinek. Doma?ini pa preklinjajo ker vsak teden koga ven vle?ejo ker ni ograje.
Fak kva se dogaja v na?i ob?ini. Tile SDS in NSi (katere ?efica je v Morav?ah Ljudmila Novakova)so se konkretno zamerili ljudem z nasprotovanju ?iritve vrtca (kljub temu, da govorijo druga?e!), zdaj je pa celo opozicija odstopila zaradi njih. Sicer glede na trenutno klimo v Morav?ah (vsaj kolikor poznam ljudi) pa NSi in SDS ?e toliko glasov ne bodo dobili kot so jih imeli sedaj. Upam, da ne bomo spet imeli far?ko vlado.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e gre pa za uno akcijo, kjer testirajo kvaliteto storitev, potem pa samo gasa.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani