Ve? kva sm u?eri sneg kidu. Od hi?e pa do ceste, ampak sam sredino, ke je bla ful previsoka za miksrja, pa sneg je biv voden, pa sm ra?unu da dons zutri bo pa zmrznen, pa glih zdej ko mam uno plasti?no za??ito pod motorjem, nism hotu da mi jo spet polom!
No in sm lopatov cca. 1 urco, ampak je zdej tko k mora bit, sploh pa mi je kul, k sm vidu da bi za zihr kej polomu in sm to prepre?u!
Me zanima ?e ma kdo pr nasprotnem spolu podobne izku?ne kokr jz.
Z neko biv?o deklino se ne prena?ava glih najbol? in je prov zard tega biv?a, no sicer hodmo skupi u hribe pa neki se menmo tut za morje, ampak to je ponavad kaka ve?ja dru??ina in nesoglasja ne pridejo kej dost do izraza!
Pol pa ko se kje na samem znajdeva, pa ?e vedno prevlada neka medsebojna privla?nost in nakonc se vedno znova zapleteva u smislu no?nih aktivnosti. Tko da zanimiva kombinacija, nekdo k ga u resnic ful ne prena?a?, pa se u guncanju ful dobr z njim ?teka?!
Sicer velik pomen ?e se u teh stvareh ?teka?, ampak da ti je pa to prakti?no edina stvar k ti je kul s to osebo pa najbr? tut ni najbol?, razn mal u smislu rekreacije!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Teb se je loh smejat, k ma? klimo!
A si jo ?e kej sprobu, pomoje more delat, sam mal bi jo blo dobr filat!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani