- "Kariera mojega moža je v razvalinah!"
- "Pa saj ne more biti tako hudo. Dandanes se kar dobi novo službo. A je postal tehnološki višek?"
- "Ne, on je arheolog..."
Kriminalist pride k kmetu, da bi preiskal njegovo posest. Kmet mu pravi, da lahko vse pregleda, razen tistega nasada tam. Kriminalist mu pokaže značko in pravi:
- "Vidiš to značko? S to značko lahko počnem karkoli in ti ne moreš nič naredit za to!"
Čez nekaj minut se kriminalist začne dreti, ko beži pred razjarjenim bikom. Kmet odvrže orodje, steče k ograji in se zadere:
- “Moja tašča kuha tako, kot vsi ti veliki šefi po televiziji …”
- “Super, da v vaši družini nekdo odlično kuha.”
- “Saj nič ne skuha …”
- “Če si pa rekel …”
- “Stoji sredi kuhinje, ukazuje in se dere na nas!”
Pepca zavistno prijateljici Štefki:
- “O kako si lepo shujšala. Kakšna nova dieta?”
- “Kje pa? Le krompir, korenje in fižol.”
- “A res? Pa si vse to kuhala ali pekla?”
- “Okopavala...”
Na Alfi je lučka vgasnila po 100km vožnje in povnome zagonu, ali pa po 24h, če ni bilo ponovitve težave, ostala pa je še vedno v računalniku.
Pri Oplih, pa izginejo, in se ne hranijo v zgodovini.
Ford v 47.000 km še ni prižgal druge lučke kot v snegu, da ne dela samodejno zaviranje ali pa opozorilo, da je špric tekočine zmanjkalo.
Pa si ziher, da ni poleg trikotnika napisal kaj ga tare?
Na Fiatu se mi je prižigala samo lučka, ki opozarja na prazen rezervoar.
Na Hondi prav tako.
Na Mazdi 5 se je tudi prižigala ta lučka, samo opazno bolj poredko - je imela precej večji rezervoar...
Na FucksWagnu mislim da ni lučke, ki se ne bi že prižgala... Če pa obstaja kakšna, da se do zdaj še ni prižgala, je pa to zato, ker nima stika in je v okvari...
Poleg trikotnika ne napiše nič. Če napiše, je to na tisti plazmi sredi armaturke. Če imaš med vožnjo čas gledat... Ostane pa zapisano, dokler je napaka aktivna. Če med vožnjo nimaš časa gledat na monitor in brat, lahko greš po vožnji skozi vse menije in preiščeš cel splet, kje bo kaj napisalo. Če je napaka še aktivna, če ne, ti bo povsod pisalo, da je vse v redu... In to se mi je zgodilo. Ko sem imel čas se ukvarjat z avtom, napake ni bilo več. In nihče ne ve, zakaj se je prižgala in nihče ne ve, zakaj je ugasnila in nihče ne ve, kaj je bilo in nihče ne ve, kdaj bo spet...
Ne, ta lučka ni za Vitrex. Ta lučka je opozorilo, da je nekaj narobe, da pa ni nič kritičnega in lahko nadaljuješ z vožnjo - do servisa. Torej, avto ni v redu, ni pa treba avtovleke klicat...
A si se zatipkal? Pri 18 tisoč prevoženih bi moral dolit liter v celem intervalu od 0 do 18k....
Ne, ni se zatipkal. Pri "Gas Auto" jim je zmanjkalo denarja za razvoj, ker so morali plačevat neke odškodnine. Pa so malo pobrskali po arhivu in našli neke dokumente, da so pri Wartburgu razvili nov motor, ki pa še ni šel v proizvodnjo. In so ga zdaj izdelali pod svojim imenom... In resnični je ta motor resna konkurenca starim Wartburgom in Trabantom - tako po porabi kot po zanesljivosti...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
- "Kariera mojega moža je v razvalinah!"
- "Pa saj ne more biti tako hudo. Dandanes se kar dobi novo službo. A je postal tehnološki višek?"
- "Ne, on je arheolog..."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani