Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

- "Kariera mojega moža je v razvalinah!"
- "Pa saj ne more biti tako hudo. Dandanes se kar dobi novo službo. A je postal tehnološki višek?"
- "Ne, on je arheolog..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Na šoferskem izpitu vpraša predsednik komisije kandidata:

- "Kaj je zavorna pot?"
- "To je razdalja, ki jo prevoziš od trenutka, ko si se prestrašil, pa do mesta, kjer si se zaletel..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Sodnik vpraša obtoženega:

- "Zakaj ste ubili svojo soprogo, in ne njenega ljubimca?"
- "Bilo mi je lažje ubiti eno ženo, kakor vsaki dan novega ljubimca..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Micka in Jožefa:

- »Kok pa s' dobiva, ksta naša dva v hosti podirava smreke in je Tvoj France škripnu pod smreko.«
- »120.000€.«

- »Bog se me usmil! Moj bk Ivan je pa odskoču...«

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ginekolog po pregledu:
- “Gospa, stvar je kar resna, tri mesece z možem ne smete imeti spolnih odnosov. Bo šlo?”
- “Ni problema, saj imam ljubimca...”

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kriminalist pride k kmetu, da bi preiskal njegovo posest. Kmet mu pravi, da lahko vse pregleda, razen tistega nasada tam. Kriminalist mu pokaže značko in pravi:

- "Vidiš to značko? S to značko lahko počnem karkoli in ti ne moreš nič naredit za to!"
Čez nekaj minut se kriminalist začne dreti, ko beži pred razjarjenim bikom. Kmet odvrže orodje, steče k ograji in se zadere:

- "Potegni značko ven! Pokaži mu značko!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

- “Moja tašča kuha tako, kot vsi ti veliki šefi po televiziji …”
- “Super, da v vaši družini nekdo odlično kuha.”
- “Saj nič ne skuha …”
- “Če si pa rekel …”
- “Stoji sredi kuhinje, ukazuje in se dere na nas!”

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pepca zavistno prijateljici Štefki:
- “O kako si lepo shujšala. Kakšna nova dieta?”
- “Kje pa? Le krompir, korenje in fižol.”
- “A res? Pa si vse to kuhala ali pekla?”
- “Okopavala...”

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 8 urami je Mraušk Mčk napisal:

A vidiš kako je bila juga napredna ko smo se s fičoti vozili.

... in se pripeljali marsikam, kamor se s temi SUVi ne da. Pa 10 cm snega na cesti ni pomenilo, da se življenje ustavi. Eh, ja, to so bili časi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
dne 3. 2. 2024 ob 20:48 je godlike napisal:

Na Alfi je lučka vgasnila po 100km vožnje in povnome zagonu, ali pa po 24h, če ni bilo ponovitve težave, ostala pa je še vedno v računalniku.

Pri Oplih, pa izginejo, in se ne hranijo v zgodovini.

Ford v 47.000 km še ni prižgal druge lučke kot v snegu, da ne dela samodejno zaviranje ali pa opozorilo, da je špric tekočine zmanjkalo.

Pa si ziher, da ni poleg trikotnika napisal kaj ga tare?

Na Fiatu se mi je prižigala samo lučka, ki opozarja na prazen rezervoar.

Na Hondi prav tako.

Na Mazdi 5 se je tudi prižigala ta lučka, samo opazno bolj poredko - je imela precej večji rezervoar...

Na FucksWagnu mislim da ni lučke, ki se ne bi že prižgala... Če pa obstaja kakšna, da se do zdaj še ni prižgala, je pa to zato, ker nima stika in je v okvari...

Poleg trikotnika ne napiše nič. Če napiše, je to na tisti plazmi sredi armaturke. Če imaš med vožnjo čas gledat... Ostane pa zapisano, dokler je napaka aktivna. Če med vožnjo nimaš časa gledat na monitor in brat, lahko greš po vožnji skozi vse menije in preiščeš cel splet, kje bo kaj napisalo. Če je napaka še aktivna, če ne, ti bo povsod pisalo, da je vse v redu... In to se mi je zgodilo. Ko sem imel čas se ukvarjat z avtom, napake ni bilo več. In nihče ne ve, zakaj se je prižgala in nihče ne ve, zakaj je ugasnila in nihče ne ve, kaj je bilo in nihče ne ve, kdaj bo spet...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
dne 2. 2. 2024 ob 9:24 je Bini napisal:

A ni ta lučka za vitrex.... 🤔

Danes imam malo več časa, pa odgovarjam za nazaj.

Ne, ta lučka ni za Vitrex. Ta lučka je opozorilo, da je nekaj narobe, da pa ni nič kritičnega in lahko nadaljuješ z vožnjo - do servisa. Torej, avto ni v redu, ni pa treba avtovleke klicat...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

In klinc pa dopust z lopato v roki - pa ne zato, da bi koga prelopatal, ampak imam nekaj preko dveh ton peska za premetat...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 17 urami je NevLado napisal:

... ... ... ...

... ... ... ...

A si se zatipkal? Pri 18 tisoč prevoženih bi moral dolit liter v celem intervalu od 0 do 18k....

Ne, ni se zatipkal. Pri "Gas Auto" jim je zmanjkalo denarja za razvoj, ker so morali plačevat neke odškodnine. Pa so malo pobrskali po arhivu in našli neke dokumente, da so pri Wartburgu razvili nov motor, ki pa še ni šel v proizvodnjo. In so ga zdaj izdelali pod svojim imenom... In resnični je ta motor resna konkurenca starim Wartburgom in Trabantom - tako po porabi kot po zanesljivosti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Zloglasni vlomilec spet stoji pred sodnikom:

- "S tem vlomom nimam čisto nič!"

- "Česa ne poveste? Na kraju zločina ste pustili prstne odtise!"

- "Ha, to sploh ni mogoče! Saj sem nosil rokavice..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.