A njegova mama ne prodava svoje? ali je to drugi foruma??
Ne ne, s temno NC, z nami je ?el v Istro
Druga? pa, k je glih pohvalite se, smo dobil nov komad za remixat, sicer ne bo v standard ''handsup'' sceni, ampak bo bolj komercialen, tko da upamo da se bo kej vrtel na radiu
Pravilo. "Skladno z zakonom o varnosti prometa na cestah je mladi voznik vsak v starosti od 16 do 24 let. Zakon glede na dr?avljanstvo in kraj prebivanja ne dela nobene razlike; velja za vse enako."
Pre?ivel (komi) 2. privat boat party vekend v Pore?u. 1.dan smo ?li v Playo na Playboy party....kakkeeee baabeeeee, 3/4 umetnih seveda pa huj?e sponzoru?e kot v BG. ...no zgleda da je bilo to to od morja letos, zdj pa garanje pride na vrsto.
Ne vem, mi smo imeli doma ?e 12 Renaultov, povsem brez problemov. Katrca, 2x Petka, Clio I, Clio II, Megane I FL 2x, Megane II 2x, Megane III, Scenic in trenutni pri hi?i Espace
Kjera lepa dirka, kot bi mi kdo bral misli, najprej sem hotu varnostni avto, da ne bi slu?ajno Vettel kaj preve? plaval dalje, potem sem hotel da odstopi, za piko na pa ?e zmaga Ferrarija Me zanima ?e bo naslednjo dirko tut tko
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne ne, s temno NC, z nami je ?el v Istro
Druga? pa, k je glih pohvalite se, smo dobil nov komad za remixat, sicer ne bo v standard ''handsup'' sceni, ampak bo bolj komercialen, tko da upamo da se bo kej vrtel na radiu
Povezava za deljenje
Deli na druge strani