Skoči na vsebino
Ali vi verjamete....
Napisano

Ja sej sem se tud ?e sam peljal 5km/h prehitro pa nisem ?e ni? na streho obrnil - a to rabi? kak?na posebna znanja al mora? bit le talent :ne vem:

to pa ne spra?uj mene :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vi verjamete....
Napisano

Lojz a bo? res to zame naredu - ti si pa tolk faca, sam pit pa ne smem mi vera v treznost prepoveduje - ?koda a ne?

A mi bo? pol tam pri?epnil na uho al je Rode divjak al ni - zdej res ne vem sem v velki dilemi in te?ko zaspim, ker kdo ja zdaj divjak - a tist, k obrne avto na streho al tist k gre 5km/h prehitro. To je ?ivljensko pomembno vpra?anje na katerega edino ti Lojz ve? odgovor.

mislim, da poznam njegov odgovor, ki se bo glasil nekako takole: ?e se Rode takrat nebi peljal tistih 5km/h preve? se nebi obrnil na streho, pa ga je zdej izu?ilo :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Mlado dekle dobi menstruacijo in leti k mami: "mami, mami, kaj mam js to?"

mama: "nimam ?asa pojdi k o?iju!"

dekle: "o?i, o?i, kaj mam js to?"

o?i: "mah, nimam ?asa pojdi k babici!"

dekle: "babi, babi, kaj mam js to?"

babi: "nimam ?asa, ve? kaj, pojdi k bratecu, ker hodi v ?olo in je malo bolj izobra?en pa njega vpra?aj, bo sigurno vedel."

dekle: "bratec, bratec, kaj mam js to?

bratec: "pridi, daj noge narazen pa boma pogledala..."

Bratec gleda, gleda gor, dol, levo, desno pa prav: "ti sestrca, ve? kaj? Men se zdi, da ti je pes jajca odgriznu!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dans sem ?el z eno novo (no ni lih iz fabrke, je skor oldtimer, ker je letnik 88) deklino na pija?o in me vpra?a kater BMW to furam in da ji je ful v?e?. :blush::hudicek:

Sem ji povedu, da ni Bmw, ampak tanovi Zaporo?ec, pa me je samo debelo ?zmeden? WTF

A nalepk Mazda klub mam tok na avtu, da bi jih te?ko imel ve?. :hohoho:

deklina pa moj letnik XD

A ti si v javni upravi?

ne, trgovina - skladi??e

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

@DonFelipe - na? ?tajerc (ups Savinj?an) z velikim krmilom, bi jo pomoje hitro lociral, on je neke vrste gangster. :hudicek::hohoho:

trenutno se obremenjujem z eno drugo zadevo, tak da me je trenutn za te zadeve mal minil... :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

kje so pa tiste tete, ki bi jih naj bilo polno?

amm.... z njimi sm se pa raj? s ?im drugim ukvarju kot pa s fotografiranjem :P

Zimski voz je ?e parkiran na dvori??u :jupiii:

:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Menite, da so mlaj?i vozniki nevarnej?i od starej?ih? Statistike govorijo druga?e. Od 48 prometnih nesre? v prvi polovici leto?njega leta so jih vozniki stari od 18 do 34 let povzro?ili 7.

Mladi vozniki smrtno nevarni? Niti ne.

to pomeni, da je najbolj nevarna penzija vo?nja :jezicek::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

SMS:

I am Mr.Gan,I work with Bank of China.Can I trust you to do business of $8,370,000.00 with you?For more information reply with your Email to: ga43mm@rogers.com

Ce bi bilo res jih doniram forumu :)

js sm podobno zadevo ?e parkrat na mail dobu :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

po nastopajocih nebi reku ;) no za moj okus :D

Drgac pa mam jst tut dormeo tut ene 3 leta mogoce leto vec in vec kod zadovoln...

Tut bodoce/bivse zene tko pravjo :hudicek:

ma za mene tut lih ne, ampak je blo umes ?e kej druga ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A si kako teto flikal? :aaaaa::cheers:

:zvizga:

Tale BG 323 HB je ?e tako totalno redek avto, tale je bila kot ka?e ?e lepo ohranjena, no zdej ni ve?;

http://www.kamnican.si/prometna-nesreca-pr...kranjski-cesti/

pa zgleda je bla ?e kr dober ohranjena :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.