Lojz a bo? res to zame naredu - ti si pa tolk faca, sam pit pa ne smem mi vera v treznost prepoveduje - ?koda a ne?
A mi bo? pol tam pri?epnil na uho al je Rode divjak al ni - zdej res ne vem sem v velki dilemi in te?ko zaspim, ker kdo ja zdaj divjak - a tist, k obrne avto na streho al tist k gre 5km/h prehitro. To je ?ivljensko pomembno vpra?anje na katerega edino ti Lojz ve? odgovor.
mislim, da poznam njegov odgovor, ki se bo glasil nekako takole: ?e se Rode takrat nebi peljal tistih 5km/h preve? se nebi obrnil na streho, pa ga je zdej izu?ilo
Dans sem ?el z eno novo (no ni lih iz fabrke, je skor oldtimer, ker je letnik 88) deklino na pija?o in me vpra?a kater BMW to furam in da ji je ful v?e?.
Sem ji povedu, da ni Bmw, ampak tanovi Zaporo?ec, pa me je samo debelo WTF
A nalepk Mazda klub mam tok na avtu, da bi jih te?ko imel ve?.
Menite, da so mlaj?i vozniki nevarnej?i od starej?ih? Statistike govorijo druga?e. Od 48 prometnih nesre? v prvi polovici leto?njega leta so jih vozniki stari od 18 do 34 let povzro?ili 7.
I am Mr.Gan,I work with Bank of China.Can I trust you to do business of $8,370,000.00 with you?For more information reply with your Email to: ga43mm@rogers.com
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
na basketu sm js ?e marskej do?ivu.... ampak na 1. ligi
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani