Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Js sm za akcijo, dost mam ?e tega decemberskiga ku?a-poso poso-ku?a in se treba mal preluftat :)

Jaz letos samo ?e danes pa jutri po 12 ur v slu?bi, potem pa 2dni frej :jupiii: .

Ne me jebat... moja mat ma to?no tazga :blink: ... sej ne more? verjet ampak tko je bilo v?asih, da so bili izdelki narejeni, da trajajo.

Tud jaz sem pri mtki "laufal" to?no tak?nega. ?e dobro, da se je kapitalizem zadne ?ase znal prav obrnit - to da so neko? izdelki trajali bi ga zagotovo pokopalo :angry2: .

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

jebemti, spet vreme za motor, jaz pa sem mogu dat fr?lus na hla?ah popravt :vskalo:

Malo bolj skrbi za uravnote?eno in zdravo prehrano pa ti ne bo treba fr?lusov na hla?ah popravljat. :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Na zabavi po krstu sestri?ne od na?ga tamalga so tudi pametovali, da sedaj pa ?e na?ega lahko krstimo. Pa sem vpri?o ?upnika razlo?il, da na? tega ne potrebuje ker je bil brezmade?no spo?et.

He saj ne more? verjet. Men so svetovali naj krstim otroka kar tako, za vsak slu?aj. Ker nikol ne ve? kdaj mu lahko prav pride ker sedaj so drugi ?asi ?zmeden? . Ja pizda kak?ni drugi ?asi, a smo sedaj v srednem veku al kaj?! :angry:

Ni? nimam proti katerikoli veri, imam pa mnogo proti vsiljevanju le te. Ko pa to po?no na Slovenskem neverjetno razpaseni farizeji, to mi pa res dvigne pritisk.

Ampak, danes je svet ve?er. Zatorej, Bog jim odpusti ta greh.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

policija podtika dokazni materjal, ministri grozijo z velikimi kaznimi - bravo Slovenija le tako naprej z velikimi koraki v fa?izem. :whatever:

Dokazni materjal so policaji po izjavah o?ividcev na Metelkvo prinesli v merkatorjevih vre?kah, kar je samo ?e en dokaz, da za vsem tem stoji Jankovi?. :ph34r:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kako fino je bilo danes cel dan u?ivat son?ne ?arke na enem hrib?ku v Tominjah. Pa ?e pla?an mam za tako u?ivancijo, res pa da je bilo za to potrebno mal ?raufat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Volitve 2012
Napisano

Pitali vjernici hod?u: - Efendija, ?to je to demokratija ?

Efendija se duboko zamisli i poslije du?e pauze odgovori

- To vam je kao kad se ja popnem na minaret i odozgo

vas imam pravo popi?ati, a istovremeno imate i vi pravo da popi?ate mene!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Volitve 2012
Napisano

Haha, dober tale Majer. Demonstracije proti skorumpirani politiki, Jan?a pa kot eden od najbolj skorumpiranih politikov na tem delu Balkana kanalizira gnev proti ?upanom ob?in. :jupiii::hudicek:

?e se bo to tako re?evalo, potem se bojim, da bo na ulicah (?e) tekla kri.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Matr jim. Danes je na televizijo ?turm privlekel kazat ustavo. In to ?ist nerabljeno! :angry2: Da jih ni sram, da se zgovarjajo na najvi?ji pravni akt, ki ga sami vstrajno kr?ijo. Slovenija res plove v smer ki nima veze z demokracijo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pol je bilo pa kar dolga, ?eprav, pri na?em tamalem je bila 15 ur v porodni sobi in ?ele tretja izmena babic je bila taprava. Si ne morete predstavljat kako travmati?na izku?nja zame - lep nov krasen DSLR, porodna soba pa cela v florescentno zeleni barvi in nikakor mi ni ratal na?timat prave beline.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

peskanje
Napisano

A kdo ve, na Studencu pri Krtini je nekdo izvajal peskanje. Sem ?e dvakrat popoldne po ?ihtu ?el tja, pa ga ni nikoli tam, telefonske pa nimam.

Za speskat bi imel stojalo za tobogan (4 pokon?ne noge, med dvema stopni?ke, vi?ina 2m). A pozna kdo kak?no alternativo v okolici Morav?-Dom?al, pa da nebi bilo dra?je od novega.

Lp

M

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Samo od?kodnine lopovom priprtim v akciji balkanski bojevnik bodo ?le proti pol miljon?ka ?zmeden? .

Bistvo te izredno ?udne razsodbe je precedans, razlog za izlo?itev dokazov je, da so bili pridobljeni po zakonih neke druge dr?ave (OK, potem npr interpol ni ve? legalna organizacija).

In zakaj na?e sodstvo potrebuje ta precedans? Za to, da tudi dokazi pridobljeni na Finskem ne bodo veljavni na Slo. sodi??ih.

Matr, kam peljejo komunajzerji tole dr?avo :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Volitve 2012
Napisano

Kdaj bo konec krize v Sloveniji?

Zelo kmalu. Kitajski delavci ko?tajo 300? ma mesec, v Sloveniji pa recimo prek agencije ali pa tud tako 0?. Je pri?akovat selitev proizvodnje iz komunisti?ne Kitajske v komunajzersko Slovenijo prav kmalu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovensko pape?tvo
Napisano

prihaja dvig DDV, kdo je bil ?e proti?

Km Il Jan?a. In razgla?evanje nasprotovanja dvigu DDV-ja je bil eden glavnih poudarkov njegove predvolilne kampanje in marsikateri glas je na ra?un tega padel v njegov ?akelj. Nategne pa?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Kako zelo kulturni so vozniki na zahodu je te?ko re?i. Sem se letos peljal 150km/h skozi Stuttgart (OK pri semaforjih smo mal po?akal) na dalj?em odseku z omejitvijo 80. Na zadnjem sede?u taksija seveda.

Ne niti pod razno ni bilo ob?utka da bi bili ?vabski vozniki po?asnej?i od na?ih, prej nasprotno. Je pa res, da tam ni golfov II na cvi?ek, kar je sploh bilo videt ljudskega voza so bili GTI - torej zmogljivej?e zavore.

Bil je pa druga?en ob?utek kar se ti?e kulturnega zahoda, namre? da je prometna signalizacija prilagojena razmeram na cesti, kar pa se za na?e ceste ne da re?i.

Ne Lojz ne, ne morem se strinjat s tvojo trditvijo, da je previsoka hitrost v 70% vzrok nesre?, pa? pa je to vzrok za 100% nesre?. Namre? ?e je nekdo pijan ali nesposoben voznik je tudi 5km/h previsoka hitrost.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.