Tam sem do?ivel celo to, da je nekdo v rde?em Seicentu (iz Morav? ali pa Zaloga doma mogo?e si ga ?e videl) prehiteval od Morav? proti Dom?alam in ker mu ni zneslo je prehiteval celo ?ez tisti ovinek. Tak?nega bi pa res sestrelil iz ceste.
Aja in seveda ?estitke za bodo?i nara??aj in novega ma?kona/ma?ko.
Nisem jabol?nik ampak kolegov Iphone je bil 16 ur v potoku in ko se je posu?il spet dela. Edino monitor in anteno je naro?i novo (hecen efekt na zaslonu pa slab sprejem).
Saj ideja ni slaba ampak pri nas bojo zaplenili premo?enje vsem kurjim tatovom in fu?arjem, tak?nim ki na kant spravijo kak?no firmo ker ji kradejo bodo spet ostali na prostosti.
Z uno ?katlico, in laptopom. Notri vpi?e? (?imbolj to?no) te?o in ga v 3. prestavi na eni ravnini zvrti? do konca. Poka?e okvirno krivuljo in ?tevilke. ?eprav glede na druge grafe pri?akujem na valjarjih tudi pribli?no tak?ne ?tevilke. Mogo?e bi delal tudi na Mazdah z obd2 protokolom, je za probat.
Meritev na podlagi te?e in pospe?kov v 3. prestavi. Z izgubami naj bi naneslo ravno nekaj ?ez 130kW. Aja ena meritev je v eno smer, druga nazaj, zaradi morebitnih grbin in vi?inske razlike.
Pa avspuh spu??a tako, da ?e bi bil avspuh original ali bolj?i, bi se ?e kak kW poznalo.
(pri enih pa se vid, da mu recimo brat dela v tovarni npr. maya maya in mu senka rokavice jakne karkol, pol ta nevedoc kaj ima gre na sejem in proda za majhen denar...tko je frend kupil rokavice reusch usnjene za 20 eur )
No pa saj vidi?, da je realna cena res tam nekje. Hecno je s temi zadevami ja, zato pa ne gledam ve? na ne vem kak?ne znamke razen ?e pri ?evljih kjer imam rad kak?ne bolj heavy duty zadevo.
Ob tem sem dobil priblisk, ?e bi slovenska tekstilna industrija (Ra?ica, Mura itd) v tujino prodajala svoje obleke za ful veliko denarja bi jih prodajala na ra?un naivnosti ljudi, dra?je je bolj?e in bi mogo?e firme ?e vseeno stale.
Sam res tale Megan je za zelo zelo nezahtevne, ki se jim ne mudi in radi kruzajo tam nekje med 1500-2000 obrati. To od njih celo (v prid porabe) zahteva indikator menjave prestav.
Hehe no vidi? mene je prijatelj peljal v Meganu RS 250 in nisem opazil nobenih na?tetih minusov. Verjamem pa, da so ta?voh ?isto druga?ni, pa po francosko mehki.
kdaj bo to? Najamemo enga tovornjaka s prikolco za avte, pa pri?paramo na gorivu
Ma kak?na prikolica, roadtrip, po mo?nosti ?ez kak Stelvio pass. Res, da bomo mogli imeti malo ve? ??? v ?epu ampak bi bil pa to izlet, da ga ne pozabi? kar tako.
V kon?ni fazi pa, ?e/ko se bom enkrat odlo?il iti, bom povpra?al po forumih, ?e gre ?e kdo.
Sanjal sem, da sem imel RX-7 FC pri bajti (rumena, ?eprav je bila malo vesoljska ). Ravno notr sem se usedel in zazvoni budilka, juhu, ponedeljek, in je nisem niti v sanjah peljal.
To sem jaz storil v petek, parkiral avto pod streho in naslednje jutro opazim, da se na?emu ma?ku fuuul fajn zdi hoditi po haubi in spati na strehi. No vsaj sol sem spral dol.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tam sem do?ivel celo to, da je nekdo v rde?em Seicentu (iz Morav? ali pa Zaloga doma mogo?e si ga ?e videl) prehiteval od Morav? proti Dom?alam in ker mu ni zneslo je prehiteval celo ?ez tisti ovinek. Tak?nega bi pa res sestrelil iz ceste.
Aja in seveda ?estitke za bodo?i nara??aj in novega ma?kona/ma?ko.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani