Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Tam sem do?ivel celo to, da je nekdo v rde?em Seicentu (iz Morav? ali pa Zaloga doma mogo?e si ga ?e videl) prehiteval od Morav? proti Dom?alam in ker mu ni zneslo je prehiteval celo ?ez tisti ovinek. :vskalo: Tak?nega bi pa res sestrelil iz ceste.

Aja in seveda ?estitke za bodo?i nara??aj in novega ma?kona/ma?ko. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Saj ideja ni slaba ampak pri nas bojo zaplenili premo?enje vsem kurjim tatovom in fu?arjem, tak?nim ki na kant spravijo kak?no firmo ker ji kradejo bodo spet ostali na prostosti. :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

kje si to meril ?

Z uno ?katlico, in laptopom. Notri vpi?e? (?imbolj to?no) te?o in ga v 3. prestavi na eni ravnini zvrti? do konca. Poka?e okvirno krivuljo in ?tevilke. ?eprav glede na druge grafe pri?akujem na valjarjih tudi pribli?no tak?ne ?tevilke. Mogo?e bi delal tudi na Mazdah z obd2 protokolom, je za probat. :D

a tega

Objavljena slika

Pa ?e te: Objavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slika

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Meritev na podlagi te?e in pospe?kov v 3. prestavi. Z izgubami naj bi naneslo ravno nekaj ?ez 130kW. Aja ena meritev je v eno smer, druga nazaj, zaradi morebitnih grbin in vi?inske razlike.

Objavljena slika

Pa avspuh spu??a tako, da ?e bi bil avspuh original ali bolj?i, bi se ?e kak kW poznalo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAYA MAYA
Napisano

(pri enih pa se vid, da mu recimo brat dela v tovarni npr. maya maya in mu senka rokavice jakne karkol, pol ta nevedoc kaj ima gre na sejem in proda za majhen denar...tko je frend kupil rokavice reusch usnjene za 20 eur :) )

No pa saj vidi?, da je realna cena res tam nekje. ;) Hecno je s temi zadevami ja, zato pa ne gledam ve? na ne vem kak?ne znamke razen ?e pri ?evljih kjer imam rad kak?ne bolj heavy duty zadevo.

Ob tem sem dobil priblisk, ?e bi slovenska tekstilna industrija (Ra?ica, Mura itd) v tujino prodajala svoje obleke za ful veliko denarja bi jih prodajala na ra?un naivnosti ljudi, dra?je je bolj?e in bi mogo?e firme ?e vseeno stale. ?zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sam res tale Megan je za zelo zelo nezahtevne, ki se jim ne mudi in radi kruzajo tam nekje med 1500-2000 obrati. To od njih celo (v prid porabe) zahteva indikator menjave prestav.

Hehe no vidi? mene je prijatelj peljal v Meganu RS 250 in nisem opazil nobenih na?tetih minusov. :P Verjamem pa, da so ta?voh ?isto druga?ni, pa po francosko mehki. <_<
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ta generacija je nasploh poslab?ala renome Renaulta. Prej?nja (1.) je bila bistveno bolj?a.

OK, da ne bom offtopic, v?eraj sem montiral short shifter v kolegovo Micro in zdaj se ?alta ful hitreje.

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Save the ring
Napisano

Kaj je kupil prijatelj zase. Karte mu je prodala Sylvia (zgornji levi kot), vozil bo pa s Silvio. :P

Objavljena slika

Bo treba pospe?eno zrihtat Cliota, ?e ho?em iti zraven. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

symon: to je noro. kak gfx chip ma ps3 not? pa kako native resolucijo?! ni mi jasno da na PCu ni take grafike...

sicr je res ganz neu frisch spil ampak vseeno. dvomim da bo NFS:Shift2 tok dobr.

CPU 3.2 GHz Cell Broadband Engine with 1 PPE & 7 SPEs

Memory 256 MB system and 256 MB video

Graphics 550 MHz NVIDIA/SCEI RSX 'Reality Synthesizer'

Prednost konzol je, da ne rabijo v ozadju nobenega zahtevnega OS, no vsaj ne takega megalomanskega kot so Windowsi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ko sem ga videl sem ga enostavno mogel kupiti pa ?eprav samo zato, da vidim kako izgleda ta tank s spojlerjem v Monaku. Eno rezultat. :lol:

Objavljena slika

IS200 sem (ponesre?i) obrnil za 360° stopinj potem pa ?e oddriftal po treh kolesih naprej. :hohoho::rulam:

Mazda 6 na Kapellbr?cke (Lucern v ?vici).

Objavljena slika

Objavljena slika

Ker Mazde 3 MPS ni sem iz navadne 23S naredil fejk, dal ?pero, turbo kit, ?e par predelav in avto kar fajn gre. Ena pozerska iz ve?nega mesta.

Objavljena slika

Greh bi imel, ?e ne bi dal ?e teh fotk. Red Bull Hangar v mestu soli, Salzburgu.

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

In ?e za vse, ki so navdu?eni nad zgodovino, Abbey of San Galgano. Srednjeve?ke ru?evine iz Italije.

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Save the ring
Napisano

kdaj bo to? :D Najamemo enga tovornjaka s prikolco za avte, pa pri?paramo na gorivu :P

Ma kak?na prikolica, roadtrip, po mo?nosti ?ez kak Stelvio pass. Res, da bomo mogli imeti malo ve? ??? v ?epu ampak bi bil pa to izlet, da ga ne pozabi? kar tako.

V kon?ni fazi pa, ?e/ko se bom enkrat odlo?il iti, bom povpra?al po forumih, ?e gre ?e kdo. B)

EDIT: podpisi se pa kar lepo nabirajo. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sanjal sem, da sem imel RX-7 FC pri bajti (rumena, ?eprav je bila malo vesoljska :unsure: ). Ravno notr sem se usedel in zazvoni budilka, juhu, ponedeljek, in je nisem niti v sanjah peljal. :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

To sem jaz storil v petek, parkiral avto pod streho in naslednje jutro opazim, da se na?emu ma?ku fuuul fajn zdi hoditi po haubi in spati na strehi. :vskalo: No vsaj sol sem spral dol.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.