Skoči na vsebino
ZMAJ in ostala banda!
Napisano

No sej bomo vidl, tega voza se bom jz lotu po fazah, mam ?e nek podal?ek za zadn odbija? in sicer od enga iks ipsilon avta nem?kega porekla, pa bo kr fino gor pasov, pa avspuh bo vrjetn ?ov nazaj na original stran, se prav na desno! :ne vem: :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

To se pa ne sli? glih pocen, matr a so bli zlati zvo?niki al kaj? :blink:

No ti ga kr u?timi, jz bom pa pred tem ?ov ?e do kleparja, da mi vse po?tima v vratih in pa jasno podn, pa tiste zadnje obrobe bom dav zapeglat in za??itit, da dam loh 17ke gor! :ouje: ?e prej bom pa 17ke ?trihu. Bi blo pa fajn da dobim ?e un zadnji komad k ga ma? ?e ti! :D

No do kleparja u zvezi z zvo?nik sm mislu zato, ker se neka voda nabira u avtu, na kero pa nism niti mav gorak, k pol ful smrdi notr, to pa ni morala. Sej tebe je tut to basal zihr? :(

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Zdej je pa ?e mn kot 2 dni do dirke! :D

Zdej je zgleda Massa prvi favorit za zmago, mogo?e je velikrat k ma?i hodu med tem ?asom :ne vem: :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Ja kva ?e je pa res! :P

Ej za tiste zvo?nike pa fajn - ?e bodo res! :ljubezen:

K sm ?e lih hotu neka jetra not montirat, tok da bo mav bolj cvilil kokr zdej! :danzoman:

Ej fant, ma? pa ti pr men ?e zadn odbija? pa original fedre! :ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Tm k je mav udarjen, ga kr mav ?trihn z uno original barvo, pa bo fino zgledal, pa probi nekak tiste meglenkice not u mre?ce spravt pa bo fino! :danzoman:

Take iste meglenke, sm mev jz na za?etku (pa sm eno razbu) in to na telm odbija?u k ga ma? zdej, sej nosil?ki so ?e gor najbr?! :ne vem:

P.S. A ti je res benza zmankal, al je biv to hec? :blink:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Helou kolega, kon?no si pr?u! :danzoman:

Jz pa morm ?ez par minut ?e letet na arbajt mahn! B)

U?er sm montiru radio, pa je zdej kr fino, oz. dost bol?, vsaj loh poslu?am moje skutr, ne more? gor ne dol me ujet na lojtrci! :ljubezen::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.