Enakega mnenja je tudi Milan, zato se je pa spozabil... Ampak v krogih ki jih nagovarja Zver je nesebi?na dru?inska ljubezen edino kar kaj velja.
?aleharjeva na radiju je bila meni najbolj v?e?: "... in sedaj imamo na izbiro kandidata, ki misli da je narodnozabavna glasba glasba vseh Slovencev, drugega ki prvi? v ?ivljenju sploh kaj dela, in tretjega, ki meni da je dovolj ?e to, da ne dela ?kode.
The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Danes je spet eden med Dom?alami in Lukuco kontra peljal, niso pa poro?al a je upo?teval omejitev hitrosti.. Saj po?as bo za razmislit v katero smer je na avtocest bolj varno peljat
Moramo tud mi preu?it mo?nost, da potegnemo en pas od Morav? do Kon?ka pa da mejimo s ?tajerci. Bo kohezijskega cvenka na pretek.
Mater jim, a tist neki evrov pod minimalcem jim je blo pa te?ko pla?evat za varnostnika da so ga skenslal? Upam da v Morav?ah niso kaj z mojga ra?una ukradl.
Ej ne se zajeb... Dejansko je po fizikalnih zakonih povsem izvedljivo to, da z 1,2kW mo?no napravo za elektrolizo pridelamo vodik in kisik ki potem v neki drugi napravi lahko oddaja mo? 23 000kW.
Aja, energija je pa ?ist ena druga pesem Saj fantje nastopajo?i v prispevku to zagotovo vedo (?eprav se delajo da ne), ampak ko bodo to spoznanje osvojili glupi novinarji, potem ne bodo v vsaj enem do slo medijev na vsake 14 dni objavljene take neumnosti.
?e se Rode takrat nebi peljal tistih 5km/h preve? se nebi obrnil na streho, pa ga je zdej izu?ilo
Ne verjamem, ?ist druga?e je moralo biti. Sam Bog iznad oblakov je uvidel, da Franciscu Y Rode El Qonquistadorju ni druge pomop?i in mu je poslel AMG-ja. Z njim se lahko pelje tudi 5km hitreje ne da bi se prevrnil.
A ste videl, urednica Dela je odstopila oz. bila odstopljena kot se temu bolj natn?no re?e. Pa naj ?e kdo trdi da bog ni pravi?en sodnik ki hudo kaznuje... Le kaj bo ?ele naredil odgovornemu uredniku Ve?era, kjer so pisali, ne o enem, pa? pa kar o dveh otrokih Urana
Lojz, a tebe to tisti tvoj rde?ikomunajzerparadajzer Janez Ivan Kim il Majer Jan?a u?i takega sprenevedanja? Iz tabele je jasno da je med ponesre?enimi v skupini nad 64 let procent tistih, ki so nesre?o povzro?ili vi?ji, kot je procent povzro?iteljev v skupini od 24 do 34 let.
ne jaz sem s tamalima nabiju zunaj fuzbal 2 uri, pol pa banja
se ga ena?i s hitrostjo, ne s pokom
In kolik?na je hitrost zvoka v vakumu?
?e ni zraka ni udarnih valov in ni potrebno ni?esar prebijat. Naprimer, nek geostacionarni satelit z ustreznim pogonom z lahkoto pospe?i? na nekajkratno hitrost zvoka pa pri tem ne bo prebil zvo?nega zidu.
Preboj zvo?nega zidu identifivcirajo udarni valovi ki se pojavijo pri tem. Ali so sli?ni ali ne je odvisno od vi?ine, vsekakor pa za pojav ki se imenjuje preboj zvo?nega zidu potrebuje? atmosfero.
En od komentarjev na povezavi do videa mi je bil ?e posebej v?e?, gre nekako takole: "Da je Feliks sko?il s tak?ne vi?ine ni tak uspeh kot je uspeh to, da mu je v kombinezon uspelo stla?it tako velika jajca"
Problem?ek preboja zvo?nega zidu je v neenakih hitrostih obtekajo?ega zraka okoli objekta kar pomeni, da dolo?eni deli prebijejo zvo?ni zid prej kot drugi. In bolj ko je objekt grd, ve?je so te razlike.
Pokojni ata Prhavc je pred leti razlagal, kako je zgledal ko so s tastaro adrijino devetko sprobaval mejo zvo?nega zidu. Na zgrnjem delu kril je hitrost zraka najve?ja in zarad udarnih valov je bilo to po njegovih besedah tako, kot da bi nekdo hodil po krilih in z 20kilsko macolo z vso silo tolkel po njih.
A gre kdo stavt, da mu ne bo (vsaj celemu ne) ratal prebit zvo?nega zidu. Razen, ?e ne bo tega po?el v posebni kapsuli z nadzvo?no aerodinamiko. Mogo?e mu rata v redkem zraku ampak bo mel pol te?ave pri bremzanju.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani