Veliko stvari naro?am iz usa. Zdaj pa so na e-bayu izumili "international prioriti ne vem kaj" via global shipping po?tne stro?ke in so mi ob zadnji po?iljki "zara?unali" kar carino ?e oni ob pla?ilu (52 dolarjev za izdelek.+16.75 po?tnina+16,20$ kao carina za EU) Stvar potuje do centra v Angliji in od tam naprej.Kak?na bala.
brexit ?lovek
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
EVJ je odziven, vendar ?e 3 mesece ne najdejo zakaj pada DL pod 10MB (nazivna 42) in upload pod 0,5M (2)....ko resetiram ruter je isto ko pa njihov modem pa gre spet za nekaj ?asa na 40MB potem pa pade v parih urah
ampak baje je moj ruter.... . Zdaj bomo priklopili PC direktno na njihov modem pa da vidimo kdo je pametnej?i....(ne igram pametnega itjevca, ampak 3 mesece je pa veliko...)
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ja saj to je to - uporablja se. 8 let je bajta vse dela, brez pripomb, termostatska pipa za tus, masazna rocka, isto na banji samo stropnega nismo uporabljali in evo ti ga na ....sele cistilo za cement je spucal zadevo (da sem lahko sploh odvil vijake)......zdaj bo tudi delalo ce bo vsak dan sla voda skozi
Pralni steoj tudi ne rabi kalgona, ker se 2x na dan vrti
Premalo smo uporabljali stropni tus in se je zabasal s kamnom. Grohe sofisticirana, draga stvar....u 3 pm ima notri cedilo (itak da sonse te mikroskopske luknjice zabasale) regulator, itd itd
Kot kaze bomo zaradi reklamnih programov Pro Plusa morali od februarja dalje placevati dobrih 20% oz. 3? visjo narocnino za kabelsko TV
Naj dajo na izbiro in naj to placujejo le tisti, ki zelijo gledati reklame... Sem preprican, da v tem primeru ti programi gotovo ne bi bili vec med najbolj gledanimi ...
Hmmm, jaz pa tega nisem dobil. A ma? samo TV ali paket?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
zanimivo, kako nih?e ve? ?ez dan ne pri?iga lu?i, a zve?er ne pozabi na meglenke
Povezava za deljenje
Deli na druge strani