Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

zanimivo, kako nih?e ve? ?ez dan ne pri?iga lu?i, a zve?er ne pozabi na meglenke  :vskalo:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pokemon GO
Napisano

Up

:) :)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Kera pa tekma Sevilla - Real!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ce ne vi bile marze 300% (itak je vse iz vzhoda) bi....

Ampak ne morem resevat podjetij ce ze resujem(o) drzavo

Temu se drugace tudi konkurencnost....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

zahtevajo od tebe da jim doka?e? koliko je stal paket. Malo Photoshopa? in je ;)

ravno zato odpirajo....pa niso tako neumni, zato zahtevajo tudi link do int strani ali trgovine

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Veliko stvari naro?am iz usa. Zdaj pa so na e-bayu izumili "international prioriti ne vem kaj" via global shipping po?tne stro?ke in so mi ob zadnji po?iljki "zara?unali" kar carino ?e oni ob pla?ilu (52 dolarjev za izdelek.+16.75 po?tnina+16,20$ kao carina za EU) Stvar potuje do centra v Angliji in od tam naprej.Kak?na bala. :glare:

brexit ?lovek :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tom and Jerry-ji 3D
Napisano

zakaj pa ne klices profije, da ti to zrhtajo?

moj frend v pristini ima predstavnistvo teh, mogoce majo tud v sloveniji

https://www.trulynolen.com/

To je vedno opcija, lahko prosim povpra?a? ali pa sigurno pozna koga tukaj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tom and Jerry-ji 3D
Napisano

Tole je pa zdaj preraslo mejo....

Misi so 'prevrtale' celo linijo preko stene....in ocitno so po celem zidu, zdaj mi je jasno kako pridejo tudi na knauf (strop)

Pozrle so ves strup na podstrehi ampak to je zgleda AC iz polja brez vinjete...

Kaka ideja wtf narediti? Nabasati luknje s strupi pa zapurpenat? Ampak gredo lahko kamorkoli kjerkoli po novem....??

Stena - spica na podstrehi je kot cebelnjak. Velikost pa je za poljsko misko...

Aja....Tom je na zadnji sliki....

In to jena obeh straneh stene slemena!

post-2637-0-13000300-1484311591_thumb.jpg

post-2637-0-21092600-1484311602_thumb.jpg

post-2637-0-24428400-1484311617_thumb.jpg

post-2637-0-63469000-1484311637_thumb.jpg

post-2637-0-07416600-1484311659_thumb.jpg

post-2637-0-20123300-1484311672_thumb.jpg

post-2637-0-68334000-1484311684_thumb.jpg

post-2637-0-60202100-1484311697_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

EVJ je odziven, vendar ?e 3 mesece ne najdejo zakaj pada DL pod 10MB (nazivna 42) in upload pod 0,5M (2)....ko resetiram ruter je isto ko pa njihov modem pa gre spet za nekaj ?asa na 40MB potem pa pade v parih urah

ampak baje je moj ruter.... <_< . Zdaj bomo priklopili PC direktno na njihov modem pa da vidimo kdo je pametnej?i....(ne igram pametnega itjevca, ampak 3 mesece je pa veliko...)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

petrolova in omv naj bi brez aditivov ?la lepo do -23. Verjetno je italijan mal espress kuhal, pa je rabil vodo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pa ne vem zakaj majo ta status (grohe). Sem vzel se rocno armaturo, ker seveda otrokom slucajno pada na tla....

Imel v roki grohe 44?, pa k sreci pogledam notri - na sliki se zdi kovinska, taka orngi....kurc, plastika....dam nazaj vzamem unitasovo za 8?....

Isto sprica vodo v treh izvedbah, rabis pa samo eno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

tudi mi se vsak dan  :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ja saj to je to - uporablja se. 8 let je bajta vse dela, brez pripomb, termostatska pipa za tus, masazna rocka, isto na banji samo stropnega nismo uporabljali in evo ti ga na ....sele cistilo za cement je spucal zadevo (da sem lahko sploh odvil vijake)......zdaj bo tudi delalo ce bo vsak dan sla voda skozi

Pralni steoj tudi ne rabi kalgona, ker se 2x na dan vrti

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Premalo smo uporabljali stropni tus in se je zabasal s kamnom. Grohe sofisticirana, draga stvar....u 3 pm ima notri cedilo (itak da sonse te mikroskopske luknjice zabasale) regulator, itd itd

Fu...vse ven, vzamem M4 vijak, gumijasta podlozka spodaj, zgoraj....dela

:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tudi VAG se levi :) kriv je pa kamen pred tednom dni, voda, sol, mraz so samo naredile svoje.

?as za extreme makeover pri An?etu, se je nabralo dosti, tudi hauba je popikana.

post-2637-0-38828100-1483999056_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Januarja bom dal ene 20? za elektriko sam za kuhanje ?aja :)

Pa smo vsi zdravi....(to je pa za pohvalite se, otroka sta neuni?ljiva ?e nekaj let)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Moj pes se vedno raje spi zunaj kot v ogrevani koci :)

Se zdi da gre notri samo zaradi teme, drugace je raje zunaj in spi ko ubit :)

Normalne zimske temperature, edino nenormalno suho je.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pa ?e v?agal je.. . jaz sem sli?al, da dizli pri takih temeperaturah sploh ne v?gejo ve?. :jezicek:

in to brez webasta (kaput)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

A sem jest edini ki zivi brez televizije in mi ni treba placevat niti RTV prispevka? ^^

Ce imas radio v avtu si dolzan placevati 3,77 na mesec..

Ce gledas skoke na telefonu pa he isto kot da imas tv.

Briljanten zakon

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Zakaj na primer samo EVJ? Kaj pa amis, telemach itd itd

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kot kaze bomo zaradi reklamnih programov Pro Plusa morali od februarja dalje placevati dobrih 20% oz. 3? visjo narocnino za kabelsko TV  :vskalo:

Obvestila_KKS-20170106-091449.png

Naj dajo na izbiro in naj to placujejo le tisti, ki zelijo gledati reklame... Sem preprican, da v tem primeru ti programi gotovo ne bi bili vec med najbolj gledanimi ... 

Hmmm, jaz pa tega nisem dobil. A ma? samo TV ali paket?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.