Jaz mam pa ?e skor 4 leta star laptop pa mi ?e marsikaj ne dela ampak se ne sekiram ker imam PS3.
Imam pa Turion 64 2.0Ghz, 4.0Gb rama, 256Mb Ati Radeon Xpress in 240Gb diska kar mi ?isto zadostuje za brskanje po netu, urejanje besedil in ?pilanje pasejanse.
Spet imam polno hudih fotk (Miate in nove Mazde 6) iz GT5, smo ne bom te?il z njimi.
Zih se dobi kje. ?e ne drugega pa kak Mantis pa bo? imel najmanj te?av.
Imam sre?o, da je moj Clio serijsko v Gran Turismu 4 in 5, ?eprav ni ?isto pravi ker je 172hp verzija, s cup paketom, torej malo ?vohnej?a pa za enega mene la?ja verzija. ?al v GT5 ni Mazde 3 MPS je pa 6 MPS (samo je ?e nisem kupil). 3 MPS bom pa naredil, ko se pojavi spet kak?na rabljena...
A nisi ?e nedolgo nazaj trdil, da so javnomnenjske ankete na?rtno splanirane, da ustvarijo javno mnenje? Ko je pred volitvami slabo kazalo Jan?i, je bilo to zaigrano, zdaj so pa po?tene?
Pomoje vidva oba, in Vid in Boss malo preve? zagovarjata nekatere ker sta ?isto iz drugega brega. ?koda, da se oba strinjata, da je resnica nekje vmes obenem pa ne popustita za milimeter in so vajini favoriti nezmotljivi in brez napak. Boss ne bo na?el slabe besede za Pahorja (in nekatere prile?nike, ki me?ajo drek in delajo sranje v trenutni vladi) in Vid za Jan?o (ki je edini brezmade?en v politiki). Zdaj pa nadaljujta telenovelo, men se ne da pisati, je pa hecno branje tole vajino zagovarjanje ljudi, ki jih nam navadnim smrtnikom ni vredno zagovarjati.
Denar je ?al umetno ustvarjena vrednota, ki je svet postavila na glavo, banke pa so zagrabile prilo?nost in diktirajo svetu.
Simon, od kod pa pol tak?na opazna razlika, ?e sem pustil kontakt in po?aku kaki 2 sekundi al pa re?mo 5, al pa ?e sem te mazdure direkt verglu, pa je kr znal trajat!
Sam povej mi a ko da? kontakt nekje za tabo pod zadnjimi sede?i naredi BZZZZ? To je bencinska pumpa. ?e ne naredi potem je razlika kve?jemu v elektroniki, ki malo po?aka ker ponavadi naredi (nekaj tak?nega kot) hitro diagnozo pred v?igem, ?e je vse OK.
NB ga nima benz pumpa za?ne delati z motorjem namre?, ne vem ?e je NA imela druga?e.....
Kolikor vem ima? res ti prav ne Jo?aGuliko?a. Bencinska pumpa se pri Mazdah v?ge ?ele ko v?ge? motor, ni? prej. Pri nekaterih avtih se pa res zalaufa ob kontaktu, da je bencin ?e pred injektorji pripravljen za vbrizg.
Ni pa slabo po?akati, da se lu?ke ugasnejo, ponavadi to pi?e v navodilih.
Za savegame je bolj prakti?no, da jih posami?no daje? na USB klju?ek, ker v back up ti zapakira celoten sistem, ?e ve?, kaj mislim povedat...to pa ponavat traja (odvisno od koli?ine datotek) :ne vem:
Ja saj s popravkom se da samo savegame na USB klju?ek dat. 500kb.
res je nizka ampak kot primerjavo je recimo stranka SDS dobila ?e ni?jo.
Ne me narobe razumet ampak taka izjava ti ne pristoji. To je kot bi mami kregala sinkota ker je ukradel ?okolado iz hladilnika in bi ta rekel, saj Lojzek ( ) je ukradel ?e ve?jo. ?e je nekdo drug storil ?e ve?jo bedarijo to ?e ni opravi?ilo za unega, ki je ukradel tamalo ?okolado, bistvo je, da dta oba lopova.
EDIT: V glavnem kogarkoli zagovarjati v na?i politiki se ne spla?a.
Logitch Driving Force GT. Bral sem, da GT5 pri G27 namensko (ali pa po neumnosti PD kar ni izklju?eno ker igra ima nekaj nelogi?nosti) ne zazna nekaterih knofov ?eprav ga vse ostale igre za GT5 zaznajo. G25 so kar redki. Uradno najbolj?i Trustmaster RS500 trenutno je pa ?isto predrag, da bi ga nabavljal za en klin?ev ?pil. LDFGT je pa isto podprt. Res nimam sklopke ampak bo ?e. Pogre?am jo pri driftih ampak se ga da vseeno fajn na po?rek spraviti. V bistvu, ?e zategne? ro?no isto pritisne sklopko se pravi je podobno.
Tko da, ?e ma? namen kupit, ti raj? priporo?am, da kupi? novo...ima? vsaj garancijo; ker v zadnjem ?asu ta prve generacije krepajo ko muhe (crknjen laser, pregreti ?ipi, famozni YLOD in ?e bi se kej na?l)
To! Raje kupi? novega 160Gb ali 320Gb in ima? garancijo. Je pa ironija, prve generacije so imele software emulator za PS2 in si lahko ?pilal ?pile za PS2, zdaj pa ne ve?. Prve verzije se rade pregrejejo baje. Prijatelju je pa ravno zadnji? pri 320Gb verziji nekaj zmrznil, ko smo ?pilali online in mu zbrisal savegame pozicijo od GT5. Tako, da je izgleda vse loterija ampak, ?e ima? novega ti ostane vsaj garancija.
Aja glede savegame, se pa da na USB narediti backup, ki je potem tudi zaklenjen na doti?ni PS3.
Ja Sega Rally je zakon. Volan sem pa ravno kupil, ne prodam sploh.
?e nekaj za Mazda?em cediti sline. MX-5 z nekaterimi cukr?ki, rumena perla, na zadnji sliki ?al zaradi svetlobe barva ne pride do izraza:
V originalu je bila sunburst yellow ampak sem jo pre?trihal v perla rde?o, feltne so ?e iste samo v original beli barvi:
RX-7, spet custom barva, karbonski aero dodatki in (mislim da) Enekei feltne
Mazda 6 (concept, v bistvu je 2.3 GT) se pelje fajn samo se v ostrih ovinkih ?uti, da ima bolj te?ek nos kot Mazda 3 23S. Je pa standard model zato slab?a kvaliteta. Pozorno oko bo vseeno opazilo ?oferja, znanega pod Symon the Stig killer.
Pa ?e tale jajca, v GT5 so Renaulti brez okvar zato ga upam takole ?gat:
?al so to vsi standard modeli (low poly, brez zmodelirane notranjosti) zato ?e nekaj premium slik. Tole prvo je bratec slikal, pa ne zna uporabljat fokusa in hitrost zaslonke zato ni ne vem kako huda.
Lu?ten avto samo iz meni neznanega razloga nima tako super podvozja kot se govori. No na dirkali??u ?e nekako gre, Nordschleife je pa preve? grbin za tako trdo podvozje izgleda.
Tricky handling ampak ga pa fajn pi?i:
Ne vem a sem ?e dal tole ampak C4 je zletel s ceste, Silvia je pa oddriftala ?ez ovinek:
Axela 23S se pelje super in je nasploh zakon samo ima malo dolge prestave, 323F Type R pa super vle?e samo ima pa slab?o lego tako, da so ?asi zelo podobni, odvisno je samo od ?tevila ovinkov na progi in sre?e.
GTR2 je baje zakon. Pa Rfactor in Live for speed. Samo res pa v nobenem izmed teh ?pilov ni Lantisa Type R, ni Axele 23S (?al je tole 2.3 in ne MPS, ne vem zakaj), Clioota RS, Cliota V6......
Ga ?e imam. To, da je drug svet sem ?e vedel od GT4 ko sem imel Logitech Driving Force Pro, zdaj sem si ubodel Driving Force GT ker 300? je pa vseeno malo bosa za en hobi. Res nimam kuplunge in H menjalnika ampak glavno mi je, da ko namotam volan vem kam usmerjam avto, z joypadom sem pa ves ?as popravljal pa na pribli?no zavijal.
Rezultati? Kar naenkrat imam ful ve? zlatih medalj v licencah (prej sem imel sicer ?e vedno kar ok, srebrne).
No ja tudi na dolgi rok, ?e ti sosed pomaga pri kak?nemu opravilu ne naredi? nikomur neposredne ?kode. Ja naredi? nekemu zidarju, ki ima registrirano dejavnost in ga ne najame? ampak kdor je dober bo dobil delo tudi, ?e bo dra?ji kot "?rnc". Moj sosed sicer ni zidar ampak zna pa naprimer marsikaj. In ?e ti nekje v jebovcih na vasi sosed pomaga pri zidanju, polaganju plo??ic, ometu (pa? bilokaj) pa mislim, da to ni noben greh in nekaj v kar bi se mogla dr?ava me?ati. In ?e to, marsikdo se s kak?nim sosedom bolje razume kot z ?lahto (strgano plahto?)... Sicer pa saj vsi, ki smo na vasi vemo, da je sosedska pomo? dostikrat nekaj najbolj samoumnevnega in o?itno ho?e politika ?e to medsosesko pomo? ukiniti. In zdaj, ko je najve?ja brezposelnost ho?ejo po prstih v?gati ?e tiste reve?e, ki si vsaj kak ??? zaslu?ijo, ?e ?e slu?be nimajo.
Fak, v tej Sloveniji ni ve? politika, ki se ne bi konkretno zameril (pa naj bo zaradi afer, butastih potez, sumljivih poslov) vsaj polovici prebivalstva. ?e tisti en Lahovnik, ki je deloval normalen in zaenkrat brez kak?nih hudih ?rnih made?ev je ?el ven, je ?e vedel zakaj.
Kupec je kupec, tisti kupec, ki pa misli da je kralj je pa ponavadi navadna pizda...
Kupec se mora prav obna?at do prodajalca kot prodajalec do kupca.
Se pa ?isto strinjam. Da bi bil jaz prodajalec kjer bi mi stranka te?ila, da je ona kralj, da ho?e to in ono, ne bi dolgo zdr?al. Odnos mora biti na obeh straneh.
Sicer pa bomo vidli kaj bo s to novostjo. Nisem bral ampak baje je pri?la direktiva iz Bruslja?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz mam pa ?e skor 4 leta star laptop pa mi ?e marsikaj ne dela ampak se ne sekiram ker imam PS3.
Imam pa Turion 64 2.0Ghz, 4.0Gb rama, 256Mb Ati Radeon Xpress in 240Gb diska kar mi ?isto zadostuje za brskanje po netu, urejanje besedil in ?pilanje pasejanse.
Spet imam polno hudih fotk (Miate in nove Mazde 6) iz GT5, smo ne bom te?il z njimi.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani