Skoči na vsebino
ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Dav sm mu 50 ojrov, s tem da mi je ?e use une plastike popedenu okol za??ite motorja, pa jasno filtre menu, pa z le?ajem in temi stvarmi se je ruvav par urc, pa n? naredu! <_<

Pol pa je biv smeh, ko me upra?a dec kok ?em ti zdej re?unat, usega ti ne smem, k nism n? naredu, ?ist ?ez prste ti pa tut ne morm pogledat k sm se par ur jebu! :danzoman:

Pa sm reku, da naj nardi da bo za oba prov in da nav noben takratke potegnu, pa se nasmeje in re?e, da takratko bo v tem primeru itak on povleku, ko nima kej pokazat! :D:hohoho:

Morm letet delat, LP vsem! :rispekt:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

To to, mi je kr morala kej tacga sli?at, ker vem da bo? naredu res neki spe?jl, no sej tut izhodi??e nima? tok slabo! <_<:hohoho:

Jz pa sm meu u?eri redn servis pa je voz dubu Leklerkov ole, pa ?e par stvari, pa u benz pumpi je blo vodo ve? kt u kakem vodnaku :hohoho:

Le?aja pa se ni dal zamenat, ke je preve? zarustan use skupi, tko da ga je majstr sam mav namazu, pa bo pol nasledni? sledila menjava! :blink:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.