Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano
pred 1 uro je Mraušk Mčk napisal:

S 16A pancerko še e-bajka ne napolniš🙃. So pa pa naši politiki (Podobnili @ co.) govorili, da bomo avte polnili na javni razsvetljavi. Upam da jo že imate. 

Naša država, Evropa in cel svet je tako zelo v pi...., ker ga vodijo družboslovci!

Nekdanja evropska komisarka Violeta Bulc je izjavila, da elektrika pride iz vtičnice nato pa je odskakljala še eno rundo hoje po žerjavici.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ja sej je, pa še fino se jim zdi. Stavim vse svoje premoženje, da je članek napisala ženska po možnosti še feministka za povrh.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Baba ga je nalomila pol pa prav, da je z biciklom padu... 🤪

Zdaj se lahko mal norca delam, k vidim, da ti ni nič hujšega, čeprav po modricah sodeč sem najprej mislil, da si najmanj ključnico zlomil al pa še kaj hujšega. :huh:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano

Mi smo imeli v firmi interno aplikacijo z imenom Corona za katero leta ni bilo posluha, da bi jo nadgradili in izboljšali. Zdaj pa je bila kar naenkrat prioriteta in je dobila nadgradnjo ter najbolj pomembno, da so ji ime spremenili v Aurora. Damn, ta virus je bil hud, da je vplival še celo na aplikacije pa čeprav ni bil računalniški virus. 😜

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano
pred 3 urami je Slivka napisal:

Pa še eno vprašanje.

Predstavljajte si, da greste v hribe z namenom, da prespite v gorski koči na skupnih ležiščih. Ob prihodu ugotovite, da je prosto samo še eno ležišče med neko lepotico in nekim pedrom.

Komu boste obrnili hrbet?

Odvisno kaj si?

- Če si normalno navita ženska se je boljš obrnt proti pedru- Tudi če je lepotica lezba ti kej dost ne more narest (no vsaj v teoriji)

- Če si narobe navita, se obrneš proti lepotici v upanju, da je ona tud. Peder ti ne bo nič naredil

- Če si tudi sam peder potem tu ni dileme - obe poziciji sta ok

- Če si heteroseksualc maš lahko problem in je najbolje ležat na hrbtu pa še to ni ziher, da ne bo neprespana noč.

Ampak kaj bi jaz vedel kaj je najboljš, ker itak ne hodim v hribe. :nevem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 2 urama je g.Wankel napisal:

A grejo še komu na živce letos volilni panoji strank s temi glupimi obrazi?

Da o napol imbecilnih sloganih na njih, sploh ne izgubljamo besed.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A golaža pa ni blo... jaz grem tja kjer majo golaž 🤣 Sigurno pa ne k tistim, ki mi ne dovolijo kuhančka pit al pa jest v javnosti.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Končno so maske padle...

Jaz ne vem ampak šele zdaj ugotavljam, kakšni psihološko nelagodni občutek so imele. Danes v trgovini - kar naenkrat se mi ni mudilo in prvič po letu 2020 pred epidemijo sem namesto 10 minut v prehrambeni trgovini prebil dobre pol ure. Nobenega neprijetnega občutka in dobesedno na obrazih ljudi se je zrcalila neka dobra volja, da ne rečem nasmejanost.  In dejansko ljudje imajo spet nazaj svoje obraze.

Aja in niti enega, ma res sem bil pozoren, ker me je zanimalo, nisem videl da bi nosil masko. Cel ljubi dan, ne našihtu, ne v trgovini, nisem videl enega samega človeka z masko.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RTV prispevek
Napisano

To kar pravi Mraušk je čist res - vprašaj Twitota kako je njemu ratal, da ne plačuje pa še kar nakaj je takih iz tega legla, ki se požvižgajo na vse to pa jim nihče nič ne more kot kaže.

Pravijo sicer da so dolg iztirjali sam kr malo dvomim, ker ima premajhen nabiralnik.

WWW.ZURNAL24.SI

Predsednik SDS Janez Janša je prejšnji teden na odboru za kulturo povedal, da že dve leti ne plačuje RTV prispevka in da enako svetuje...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.