Parkiranje bo še do konca septembra plačljivo, ampak je simbolično, ker se obračuna le polne ure, torej bila sva tam slabi 2 urci in plačala zgolj 1 eur.
Zdajle pa še 2 urci oddelat, potem pa se prične wikend, ko greva ju3 Parenzana kolesarit, ter seveda kopanje na različnih lokacijah. Komaj čakam, ta prelepi september nas je pozitivno presenetil.
Talibani so brez boja zavzeli še zadnje večje mesto v rokah afganistanskih vladnih sil, Džalalabad, kar pomeni, da je v vladnih rokah samo še prestolnica Kabul. A tudi to mesto so talibani že začeli...
Danes je bila zverinska vročina, štart s premalo tekočine, prigrizka seveda kurckej, sem sprva nameraval le do Črnivca in potem povratek mimo Kamniške Bistrice. Me je zaneslo dalje, ampak sem potem proti vrhu Menine res vozil DeSUS tempo in se pogosto ustavil. Aja pa novi brzinomer mi je zabeležil rekord 71kmh, s Črnivca proti GG.
Danes prvič na Menino s pedali in sicer iz moje Sutjeske, gor na Črnivec, spust v GG, potem Bočna in 16km klanca makadama do planinskega doma. Spust potem v THN oz. Češnjice in potem le še 15km uživanje do doma. Nekih zelo vročih 65km in za mojo kolesarsko ne-kondicijo konkreten zalogaj.
Sisak in Petrinja si še nista opomogla od decembrskega potresa, ko ju je zdaj zajelo še hudo neurje z orkanskimi sunki vetra. Poškodovane so številne zgradbe, ki že prej niso bile v dobrem stanju. Gasilci so s cest...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Daniel, tooooo.
unih dveh kozličkov raje ne komentiram ...
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani