Skoči na vsebino
?kandal na sre?anju
Napisano

no sam vam loh povem,..k sva govorla na msn,..me je nejprej vpra?u ?e pridejo mafini,...

tko da,..?ist pa tud niso zajebal klona,..razn ?e je pr?u na sre?anje drug Labi, kukr je govoru z mano :P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?kandal na sre?anju
Napisano

Jaz mogo?e pridem, ?e si bom lahko vzel ?as. :P

WTF? Od kje tebi tele informacije? :P Moj mogo?e je imel ?as pred sre?anjem tako da ni panike. :bravo::hohoho:

ah tipi,...le od kje mi res informacije,..misl? da sm od u?erej? :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prehrana v pravem pomenu
Napisano

ok,..evo pol en recept,..ampak zanal? brez mesa :D

je pa pregre?no dobra tortica :P

Biskvit:

6 jajc

10 dag sladkorja

18 dag moke

1 pecilni pra?ek

1 vanilijev sladkor

5 ?lic Nutelle

Nadev:

0,5 l sladke smetane

1 krem fix

10 ?lic Nutelle

1 manj sladek vi?njev kompot

Preliv za biskvit:

4 ?lice ruma

sok vi?njevega kompota

nekaj vode

Jajca lo?i?. Rumenjake in 5 dag sledkorja pensto vme?a?. Beljake ter 5 dag sladkorja zme?a? v trd sneg. V rumenjake vme?a? 5 ?lic Nutelle, doda? 1/3 snega ter moko presejano s pecilnim pra?kom. Nato doda? preostali sneg in vse skupaj narahlo preme?a?. Pe?e? cca. pol ure pri 170c.

Ko je biskvit pe?en in ohlajen, ga nare?e? na 3 plasti. Kremo naredi? iz sladke smetane in Nutelle. Najprej stepi sladko smetano do polovice nato dodaj Nutello in stepa? do konca. Vsako plast navla?i? z me?anico ruma, soka vi?njevega kompota ter vode. Nato nama?e? s kremo ter oblo?i? s polovi?kami vi?enj iz kompota. S kremo nama?e? tudi zunanjost tote. Okrasi? po ?elji.

moj popravek k torti je pa,..smetano je treba stepst do konca preden se doda nutella,..druga? je preteko?e,..

?e bol?a varjanta je pa,..na spodnji biskvit nalo?i? banane, na zgornji pa vi?nje,..pokrije? s tretjim, nama?e? s smetano in potrese? s ?okoladnimi delci Objavljena slika

waaaaaaa,..mislm da bo tole na jedilniku za day off, ?ez 14 dni Objavljena slika

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jah valda ?e jim je pa dau zadevo za sporbat in so bli tolk navdu?eni nad kvaliteto, da so ga kr spustil :D

proti "var??ini" zalaganja z robo vsaj za dobo petih let? :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.