Ne si delati utvar, da Rusi in Kitajci ne prislu?kujejo in/ali da se ne vme?avajo v dr?ave v svoji interesni sferi. Ne veste, kaj Kitajci po?nejo po vzhodni Afriki...
Glede Sirije: ?e bi bile ZDA tam kak?en resen player, bi bile zraven tudi pri vzostavitvi premirja. Tako pa sta se za premirje dogovorili Tur?ija in Rusija - torej?
Najve?ji vdori prihajajo iz Izraela, tam se dela tudi ves potro?ni?ki SW, ki vsebuje zbiranje informacij. Izraelci so celo razvili ?ip za motherboard, ki slu?i kot lasten dostopni port, ki obide vse ostalo, vklju?no z mikrofonom (PCji so vedno pod napetostjo, vedno v pisarni....)
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tudi ta telekomova je inovativna. Priskrbite si ta pa ta paket za samo toliko in toliko, saj po novem letu z zemeljsko anteno ne boste mogli vec gledati gorskega zdravnika...
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Svet je znorel. Mislim, ?isto zares mislim, da je ?as, da pride konec sveta, kot ga poznamo. Ta civilizacija mora propasti in za?eti se mora nova. Ker ta civilizacija je izgubila kompas, zemljevid in GPS, predvsem pa zdravo pamet!
Seveda je lahko clan druzine... in podpiram tak odnos do psov... ena izmed bolj debilnih, zalostnih stvari, ki bi jih bilo treba prepovedati, je to, da imajo, predvsem po vaseh, pse po ketnah... celo zivljenje. Potem se pa cudijo, da so nesocializirani (psi, pa tudi lastniki). Jst bi tud bil, ce bi celo zivljenje bil privezan in nevemkaj ?e vse...
Z izgovorom, da ?uva hiso... ne me jebat... nej si kupi alarmno napravo ali pa se nauci borilnih vescin... v takih primerih me je sram, da sem slovenec. Zal.
Ampak, da pa je pes ENAKOPRAVEN clan druzine.... to pa ne gre. Saj ne placuje poloznic. In konec koncev ne sedi za mizo. Ker kdor tako gleda na psa, vzgoji skrkljano bitje, ki bognedaj, da ga kdo narobe pogleda... sama sreca, da so to vecinoma male pasme, ki vsaj malo tezje naredijo skodo tretjim osebam...
Ti tamali so najhuj?i, takoj zavzamejo celoten teritorij ki jim ga da?, ravno zaradi tega ker so v hi?i, kav?u....itd in postanej vladarji nad lastnikom. Ti pa potem ?e potencirajo laje? in ren?anje s tem, ja lubi moj, a laja? a res...
Ketna mislim da je ?e zdavnaj prepovedana, ampak saj ve? in?pektorji pa to, da ne bi za?eli temo o zaveti??ih....to je vse privat iz ljubezni do ?ivali dobesedno. Vsaka ob?ina v slo se tega dobesedno otepa, ker je pa? to stro?ek a ne...
Pa smo spet nazaj pri lastnikih, pes ni kriv ?e ostane na cesti zaradi 'pomankanja ?asa' ali 'selitve', pes mora srat na tla, ne zna pa spucat za sabo, ma?ki niso krivi da se morajo 3 dni stari u?iti plavati v reki, ?e je mama nesterilizirana itd....
Kaj po?nejo ljudje? Ne re?em tisti kreteni ki me?ejo ?ivalim pod noge, v ko?e, te so psihi?i.
Ampak ....kot lastnik psa....oz psov celo ?ivljenje. Kako je ta ?lanek spet napisan spet iz druge strani.
saj celo no? pazim, da mi pes ne umre od strahu'
pravi lastnica manchesterskega terierja
wtf? Cel ?lanek zdaj zaradi enega scrlanega psa...
To je tipi?no za tiste lastnike, ki jim pes vse pomeni, jih imajo v naro?ju, ko?aricah, za mizo, vozi?kih...pes se ?e ob pogledu nanj trese, ker je odvisen in scrklan od lastnika od dneva ko ga je ta dobil. Pes ni dojen?ek ali igra?a.
Saj ni te?ko napisati ?lanek kot priporo?ilo v smislu ne hodi s psom ven, v mesto, zaprite ga v tih prostor, oz celo da gre? z njim ven in da ga navadi? pokanja okoli. Jaz sem mu prvi? metal palico in se z njim igral med pokanjem, in je to sprejel kot nekaj normalnega in lahko danes sam spi zunaj v takih primerih. Poleti ko je bila res nevihta ga tudi zbuditi nisem mogel pa je spal zunaj v ko?ari v pesjaku pred ko?o.
?e ljudje ne znajo delati s psom je potem potrebno da se drugi prilagajajo...sva?ta.
Ljudje vla?ijo pse sabo med te praznike v mesto, hotele, itd in potem pri?akujejo, da se bodo popolnoma ostali prilagodili njim....ja sori tako ne gre. Da ne omenjam ko grem z mojim na ?marno....vsaki? je edini privezan, pa potem imam toliko dela z njim zaradi drugih...ja saj ni nevaren, pa pi...P R I V E ? I psa nisi sam, to je osnova. vsak ska?e po njem, in ko mojih 35kg znori ker ska?ejo cucki vanjgamje pa seveda pogled lastnikov, ja kaj pa s takim psom hodite tukaj...
Ali gre kdo mimo tega kraja na Hrva?kem? ?ur?ic, kraj Kri?evaca, 60 km od Zagreba. Tam je doma eden, od katerega potrebujem rez. del. Ali kdo mogo?e ve koliko so po?tnine relacija Hrva?ka-Slovenija?
To je kar vukojebina, pod Bjelovarjem, ?e misliva isto...ali ima ?lovek kako varianto to do Zagreba spraviti, jaz grem enkrat ta teden v ZG?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Bottas.........je presene?enje.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani